tisdag 26 november 2013

Konsensusbluffen.Vi får ständigt höra från klimatalarmister och etablissemanget att det "redan finns en konsensus" i klimatfrågan, där enligt dem hela 97% av "forskare" är överens om att "klimathotet" är på riktigt, och att det är människan som ligger bakom det hela, och därför så krävs det alla möjliga klimatskatter och klimatregleringar, i enlighet med Agenda 21.

Jag har redan vid flera tillfällen belyst att IPCC är en aktivist grupp som ljuger och gjort sig skyldig till kriminella handlingar. De är inga vetenskapsmän, de är en politiskt motiverad stödgrupp för klimatalarmister, som etablissemanget vänder sig till, för att försöka övertyga massorna om att klimatbluffen är på riktigt.

Problemet för alla dessa klimatalarmister är att deras "konsensus" på 97%, är så klart en stor bluff. TCS (som numera heter Klimatupplysningen) skrev nyligen ett inlägg om detta. En undersökning från förra året som gjordes av The American Meteorological Society, slog fast att det snarare var 52% av forskare som var övertygade klimatalarmister. De övriga 48% var antingen tveksamma eller rent av skeptiska, till att människan skulle ligga bakom klimatförändringarna.

Enligt de mest extrema av klimatalarmisterna, så borde alltså 48% av forskare då räknas som "klimatförnekare". Som tur är, börjar allt fler vakna från denna bluff. Det märks med tanke på hur desperata de blivit på sistone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar