måndag 4 november 2013

SD-man JO-anmäler Örebro Länsmuseets subversiva verksamhet.

Jag kanske börjar låta som en hejarklacksledare för Anders Östlund (SD), landstingspolitiker i Örebro Län. Men sanningen är att han gör riktigt bra ifrån sig. Även om han ibland uttryckt sig lite klumpigt, så har han ändå lyckats utmana och reta upp etablissemanget på rätt sätt. Han är betydligt bättre än partiets profilfigur i distriktet, Jonas Millard, om ni frågar mig.

Nu senast går han till attack mot Länsmuseets två subversiva och svenskfientliga kulturprojekt. Dessa två finnes under namnen, "Norm, Nation och Kultur" och "Att störa homogenitet". Anders Östlund anmäler kulturprojekten till JO. Han vill att justitieombudsmannen prövar ifall de uppfyller kraven på saklighet och opartiskhet. Förutom det, vill Östlund också att JO granskar ett svar han fick från en tjänsteman. Den korta artikeln hos Nerikes Allehanda, går inte in något djupare i vad tjänstemannen kan ha skrivit till Östlund.

Mikael Eivergård som är chef för Länsmuseet i Örebro anser att Östlunds agerande är "ett hot mot demokratin". Han ville dock inte bemöta sakinnehållet i Östlunds JO-anmälan.

- Nej, vi fortsätter att arbeta vidare med våra projekt. Det handlar om att alla ska kunna känna att de är en del av det svenska kulturarvet oavsett till exempel läggning och bakgrund. Vi ser det här som mycket viktigt, säger Mikael Eivergård.

I Östlunds JO-anmälan framgår det att projekten är ett led i en subversiv politik som syftar till att bekriga SD och ifrågasätta hur svenskar själva formulerar och definerar sig själva.

Patrioten Östlund tar inte bara strid mot etablissemangets sexualliberalism (HÄR och HÄR), utan även mot de oikofibiska och svenskfientliga, kulturmarxisterna inom kultursektorn. BRAVO Östlund!

NA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar