torsdag 14 november 2013

Desperata klimatalarmister hävdar nu att "pausen" i "uppvärmningen" beror på utfasning av "ozonskadande" kemikalien CFC.Jag minns precis hur det var när jag gick i skolan på 90-talet. Vi drillades in i ytterliggare en lögn, ett bedrägeri, en bluff. I det här fallet handlar det om kemikalien klorfluorkarbon (CFC). Det var den organiska kemikalien som tjejerna på högstadiet oftast använde för att spreja på håret. Vi fick lära oss lögnen om att det var den kemikalien som skadade miljön, främst då ozonlagret.

Vi fick titta på NASA:s satelitkartor som visade hur ozonlagret i både nordpolen som i sydpolen hade skadats av CFC-kemikalien. Och läraren berättade för oss att det var anledningen till att solstrålarna blivit starkare, och att vi därför var tvungna att använda solskydd. Problemet är bara att solskyddet som de flesta vet vid det här lagret påverkar människors fertilitet negativt. (Allt detta tillhör ju Romklubbens planer för att reducera världens befolkning och Agenda 21).

Vi vet numera, och sedan länge att den här teorin är ett bedrägeri från (GMO- och kemikalieföretaget) DuPont. Deras patent på CFC skulle ta slut, och det var en perfekt tajming för när propagandan om dess påverkan på ozonlagret skulle komma igång på 70-talet. Det kostade många konsumenter mycket pengar, då de var tvugna att köpa helt nya produkter som kylskåp, luftkonditionering och bilar, för att komma undan de nya regleringar mot CFC. Och vilka erbjöd de nya CFC-fria produkterna, om inte just DuPont som då vann stort i en riggad marknad.

Men för att förstå bedrägeriet, så måste man förstå först hur ozon produceras. Faktumet är att den produceras helt naturligt av atmostfären. Människor och djur andas ut koldioxid som andas in av växter. Växterna andas ut syre som djur och människor andas in. Så mycket vet de flesta. När växter andas ut syret som kommer upp i atmosfären, möter den så småningom UV-strålarna från solen. Och det är då när UV-strålarna möter syrepartiklarna som ozon skapas naturligen. Alltså är ozonlagret beroende av växtlivet.

Vart finns då inget växtliv? Där det är extremt kallt, för kallt för växter. Nordpolen och Sydpolen har inget växtliv. Och det är därför vi ser de två stora ozonhålen i så väl nord som i syd. Skulle ozonlagret påverkas av människans användning av CFC eller andra kemikalier, så skulle London, Mexiko City och Shanghai ha enorma hål ovanför sig. Så är det ju inte.

Denna lögn kom ganska lägligt för DuPonts del, som jag tidigare förklarade. Men faktumet är att ozonhålen har alltid funnits där. De har både minskat och ökat i storlek och ozonet där har också förstärkts eller försvagats beroende på temperaturen. Att försöka hävda att ozonhålen är ett nytt fenomen som orsakats av människan är så uppenbart ytterliggare en produkt av Romklubbens människofientliga och miljöfascistiska propaganda. Jag föreslår att folk läser vad som Debunk House skrev om detta 2010. Där kan ni hitta grafer och ytterliggare länkar till studier i ämnet.

Utfasningen av CFC-sprejburkar, anledningen till att
klimatalarmisternas siffror inte stämmer, enligt dem själva. 
Men nu till det senaste från klimatalarmisterna. Ty nu hävdar de att sjalva "pausen" i "uppvärmningen" sedan 1997, skulle bero på utfasningen av CFC-kemikalier på 90-talet, efter det att Montreal Protokollet skrevs under av 46 länder år 1987. Klimatalarmisterna är uppenbarligen desperata nu när allt fler börjar ifrågasätta deras siffror och teorier. Siffrorna stämmer helt enkelt inte, och teorierna håller inte. De tar upp El Niño och Stilla Havsvindar som anledningar till att den globala uppvärmningen upphört sedan 1997. Nu tar de upp utfasningen av CFC-kemikalierna. Vi får se om de snart kommer med fler desperata utspel för att hålla klimatbluffen vid liv.

BBC.

Läs Klimatupplysningen för att lära er mer om klimatbluffen. 

2 kommentarer:

 1. DuPont är inte det en av de med hardcore NWO familjerna? Eller blandar jag ihop med någon annan familj?

  CFC det är väl den som sjunker och inte som de ljuger att den stiger?

  SvaraRadera
  Svar
  1. DuPont är hardcore NWO. Du blandar inte ihop dem med någon annan.

   Vad jag minns så var teorin att CFC-freonerna steg. Ifall det var en lögn vet jag inte. Men det var nog det vi fick lära oss i skolan.

   Radera