måndag 4 november 2013

Bank of England bluffar om att City of London Korporationen måste bantas.

Chefen för The Bank of England, Mark Carney. 
Englands mäktiga Bank of Englands (Englands mäktiga centralbank) chef, Mark Carney, hävdar att om policyn om "too big to fail", ska få fortsätta i England, så måste tyvärr City of London Korporationen bantas. Om folk kanske missat det, så sägs det pågå en maktkamp mellan Tyskland och England om City of London Korporationen.

Dessvärre, så är denna maktkamp egentligen ett spel för gallerierna, och Carneys senaste utspel en bluff. City of London Korporationen kommer att klara sig utmärkt, även under Tysklands symboliska regi. Faktumet är att det är precis detta som Cityn egentligen vill. Men just nu låtsas de försvara Englands monetära skälvständighet.

Förutom det faktum att Carneys utspel så uppenbart är en bluff, så bör vi även tolka det som en signal. City UK kommer aldrig att bantas. Allt mer tyder på att de så kallade bail-ins kan bli ett faktum, över hela Europa inom en snar framtid. City UK vill också ta del av den tyska Nazi SS Deutsche Verteidigungs Dienst (D.V.D.) bankmaffians bankräder. Och det blir det som kommer att gälla så fort Bryssel kommit fram till det.

Telegraph.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar