söndag 3 november 2013

Illegala i USA får pengar från IRS.


Trots en stor ekonomisk kris och ökad arbetslöshet, så väljer illegala i USA att stanna kvar. Och det är tydligt att Obama administrationen inte gör särskillt mycket för att fösa bort dem. Tvärtom så upptäckte Indianapolis reportern Bob Segall i våras att IRS (USA:s motsvarighet till skatteverket) delar ut pengar till illegala. Nu pratar vi inte ens om alla legala invandrare. Utan människor som tog sig in i landet illegalt. Ironiskt nog talar vi om samma IRS som i somras avslöjades för att ha riktat sig mot konservativa grupperingar knutna till Tea Party-rörelsen.

Här hemma i Sverige upplever vi liknande problematik om hur illegala faktiskt får fler förmåner än medborgarna själva. Det uppenbara syftet till det hela är att se till att illegala inte sticker, trots bristen på jobb. Och varför skulle de vilja sticka om de får pengar och diverse förmåner helt gratis utan att behöva lyfta på ett finger. Staterna behandlar dem med större respekt och värdighet än sina egna medborgare.

Nu kanske vi inte har kommit så långt som i USA där Staten via skatteverket har som policy att specifikt riktar sig mot konservativa, oppositionella grupperingar. Men vänta bara, det lär komma. Och vi har redan fått smakprov på detta. Men mer kommer. Det kan vi vara säkra på.

När det gäller Bob Segalls avslöjanden i USA, så har IRS hävdat att det behövs en ny lagstiftning för att motverka bedrägeriet. Men hade inget intresse av att sätta stopp för det hela. Tydligen, så behöver folk inte ens bevisa att de är medborgare i USA för att kunna åtnjuta pengar från skattebetalarna.

Dessa illegala ska ju ha barn som ska bli medborgare, som i sin tur kommer att betrakta socialbidrag som en oinskränkbar rättighet. Dessutom kommer de att även se till att massinvandringen fortsätter. Och självklart är de en försäkran om att vänstern ska få behålla makten och expandera Ofärdsstaten. Idag har illegala rätt att till och med demonstrera för fler förmåner.

2 kommentarer:

 1. Är ju samma visa i Sverige.
  Skatteverket har ju lättnader för invandrare, har noterat att de slugaste invandrarna "byter" ägare då och då för då är det skattebefriat, invandrare får tydligen äga ett företag i ett par år utan att betala skatt, så då växlar de mellan familjemedlemmar som nya ägare som tar över någon annan butik som det har och den tar en annan butik, så kör de runt skattefritt.

  Sinnessjukt att vissa ska få ha skattefritt, sätter ju konkurrensen ur spel. Mulitnationella jättar och blattar verkar ha skattefrihet, sinnessjukt.

  Men det är ju som det står i den goda boken:
  2 Timothy 3:13 But evil men and seducers shall wax worse and worse, deceiving, and being deceived.

  de tror de vinner något på detta, gäller även de som illegalt tar sig in i ett land, men i slutänden kommer dessa onda människor och deras medhjälpare råka riktigt illa ut.

  Ps 58:6 ¶ Break their teeth, O God, in their mouth: break out the great teeth of the young lions, O LORD.
  Ps 58:7 Let them melt away as waters which run continually: when he bendeth his bow to shoot his arrows, let them be as cut in pieces.
  Ps 58:8 As a snail which melteth, let every one of them pass away: like the untimely birth of a woman, that they may not see the sun.
  Ps 58:9 Before your pots can feel the thorns, he shall take them away as with a whirlwind, both living, and in his wrath.
  Ps 58:10 The righteous shall rejoice when he seeth the vengeance: he shall wash his feet in the blood of the wicked.
  Ps 58:11 So that a man shall say, Verily there is a reward for the righteous: verily he is a God that judgeth in the earth.

  SvaraRadera
 2. Kika in den här tråden från FB:
  Är ersättningarna och bidragen till nyanlända rimliga ?
  https://www.flashback.org/t2250553

  Jag skulle säga att vi ligger långt före USA.

  SvaraRadera