söndag 17 november 2013

NWO-elitens vurm för massaborter.

Lena Marions tycker om att slakta svenska foster. 
Jag såg på torsdagens avsnitt av Public Services Debatt i SVT. Det handlade om massmordsförespråkande vänsterliberala EU-parlamentarikern Cecilia Wikströms (FP) försvar av rätten till att slakta svenska foster. Hon var nämligen orolig för att opinionen nu börjar vända mot den globala elitens arbete för att slakta de ofödda.

De som främst deltog i bebatten förutom Wikström var Ja Till Livets Gunnilla Gomér, Julia Kronlid (SD) och en viss Lena Marions från Karolinska Institutet (för oss främst känd som bas för olika MK-Ultra projekt i Sverige). På livets sida stod Gomér och Kronlid mot NWO-sidan Wikström och Marions. Två till debattörer deltog, men de fick endast var sin replik. Så det var i stort sätt, endast de nämnda fyra som egentligen deltog, kan man säga.

Till att börja med, så presenterade SVT deltagarna på väldigt vinklad sätt. Wikström och Kronlid presenterades som två politiker med motsatta positioner i frågan. Inget konstigt där. Men sedan presenteras Gomér som representant för en lobbyorganisation. Och jag skulle egentligen inte ha några problem med det, om det inte vore för hur Marions presenterades av "neutrala" Public Service. Marions presenterades som överläkare för kvinnokliniken i Karolinska Institutet. Det är inte så mycket mer vi får veta om hennes bakgrund, och ifall hon tillhör en lobbyorganisation. Tvärtom får hon ta över rollen som "expert" hos tittaren. "Hon är ju läkare, hon vet nog bäst" tänker tittaren. Och det är tydligt att SVT vill att Svenssons ska tro det. Gomér presenteras å andra sidan som KD:are. Jag anser att redan här lägger Public Service upp spelreglerna till abortförespråkarnas fördel. (Dock inget som bör förvåna oss, med tanke på att det handlar om just Public Service som alltid tagit en tydlig ställning för NWO).

Ty det är nämligen så att Lena Marions är inte vilken överläkare som helst. Marions åtnjuter en konsultativ position inom den Europeiska avdelningen av Planned Parenthood, The International Planned Parenthood Federation European Network (IPPF EN). Det finns säkert mycket mer man kan säga om Marions, men en sak är säker, hon är inte någon "neutral expert" som SVT så tydligt vill få henne att framstå som. Hon deltar oftast i seminarier och paneler hos RFSU. Senast var det i årets upplaga av Almedalen.

(För er som fortfarande inte läst min artikel om RFSU och Planned Parenthoods starka band till Bilderberggruppen, så bör ni verkligen ta och läsa den. Det är bland de viktigaste artiklar jag har skrivit och avslöjar viktiga detaljer om varför NWO-eliten förespråkar fria aborter).

Först så ska det dock påpekas att debatten inte handlade om antalet aborter. Det som Gomér och Kronlid försökte göra var att problematisera dagens lagstiftning och hur avreglerade aborterna i Sverige är. Aborterna i Sverige har ökat dramatiskt, men det har sin orsak, och jag kommer att återkomma till detta längre ner i texten.

Det som Wikström och Marions, med näbbar och klor försöker till varje pris försvara, är de ungefär 4% av aborter som sker efter 12:e veckan. Att diskussionen ligger på om 12:e veckan, är inte heller någon slump. (Jag vill personligen gå längre än så). Vid den 12:e veckan är det redan bevisat att barnet, inte bara är en levande varelse med preferenser, tankar och känslor, utan att den också har sina egna drömmer då den ger ut REM-signaler. Vid den 12:e veckan, så är detta inte längre "öppen för debatt". Detta är redan bevisat fakta. Det ofödda barnet bör åtminstone vid det här lagret betraktas som en enskild medborgare och därmed ges juridisk status.

Rebecca Tell Berg, 16, dog till följd av en laglig och "säker" abort. 
En myt som den "neutrala experten" Marions spottar ut, är att lagliga aborter skulle samtidigt innebära säkra aborter. Abortförespråkarna skräms med berättelser om olagliga aborter som förr i tiden, de så kallade "galge-aborterna". Anledningen till att man ville legalisera aborterna till att börja med, hade att göra med detta. Men med legaliseringen kom också en abortindustri, som för att tjäna mer pengar behövdes det, fler aborter och dessutom i snabbare takt. Och med tanke på hur oreglerade dessa abortkliniker är, så har läget för kvinnor faktiskt blivit mycket värre än i den gamla tiden då man utförde "galge-aborter". Faktumet är att kvinnor har dött på grund av dessa lagliga och "säkra" aborter, i högre utsträckning än när det var illegalt med aborter. Gomér lyckades under debatten nämna ett uppmärksammad fall i Sverige. Rebecca Tell Berg, från Uddevalla, som vid 16-års åldern dog på grund av en laglig och "säker" abort utförd i Sverige år 2005. I USA, är exempeln än värre, då CDC, innan aborter blev lagliga, rapporterade in endast 39 dödsfall till följd av aborter, sista året de var olagliga. Men direkt efter det att aborter legaliserades ökade antalet dödsfall markant till omkring 200 per år, alltså efter lagliga och "säkra" aborter.

Vad gäller antalet aborter, så har det mer att göra med RFSU än abortlagstiftningen i sig. Det är till och med så att RFSU:s starka puffande för sexualundervisning till små barn var det som så småningom ledde till lagstiftningen. Och detta är inte bara något som skett i Sverige, utan något som utförts på global nivå.

Dr. Richard L. Day. 
Den 20 mars 1969, så höll Dr. Richard Day (från Planned Parenthood) ett långt tal inför studenter, journalister och sjukvårdsspecialister i Pittsburgh Pediatric Society. Det här talet är bland de absolut viktigaste som förmodligen någonsin ägt rum under 1900-talet. Och bevisar hur mäktiga NWO-eliten egentligen är. Det bevisar att allt tal om ekonomi, och bankväsendet är egentligen bara snömos, i jämförelse med den sociala kontrollen som eliterna har över världens befolkning. Redan våren 1969, kunde Dr. Day berätta om i stort sätt allt som skulle ske de kommande decennierna, nästan i detalj, vad gällde alla sociala förändringar, och åsiktsströmningar. Eliten visste redan vilka opinonsströmningar, skulle dyka upp och hur de skulle hantera dem, alltså i detalj. (Gamla exempel på detta är hippierörelsen och värdeliberalismen, nyare exempel är OWS-rörelsen och den arabiska våren).

Innan talet inleddes, bad Dr. Day alla att stänga av alla sina inspelningsutrustningar. Och att de alla skulle lämna in papper och penna, ty hans tal skulle vara "off the record". En som inte följde dessa regler var Dr. Lawrence Dunegan. Han hade ingen inspelningsutrustning, men han valde att bryta mot reglerna och anteckena viktiga punkter ur Dr. Days långa tal. Det som Dr. Dunegan skrev ner, är idag egentligen otroligt. Dunegan kunde själv inte tro vad han hörde Day yttra. De ämnen som Day berörde bland annat var följande, och kom ihåg att talet hölls under våren 1969. (Jag ger aktuella exempel inom parentes).

- Befolkningskontroller. (befolkningsreduktion, Agenda 21)
- Tillåtelse endast från Staten att få avla barn. (Kinas ettbarnspolitik)
- Förändring av synen på sex: Sex utan reproduktion och reproduktion utan sex.
- Lätttillgänglig preventivmedel.
- Sexualundervisning som ett verktyg för en Världsregering.
- Skattefinansierade aborter som befolkningskontroller.
- Uppmuntring av homosexualitet. Ute i det öppna. (Sexualisering av barn, RFSU)
- Eroderandet av kärnfamiljens betydelse.
- Ökat stöd för eutanasi.
- Försvårad tillgång till sjukvård för de äldre.
- Kraftig reglering av alternativa mediciner.
- Avskaffandet av privata alternativ till sjukvård.
- Undertryckandet av botemedel mot cancer.
- Det mångkulturella samhället.
- Avskaffandet av de "gamla religionerna" för den "nya världsreligionen". (New Age)
- Kristendomen måste bort.
- Kyrkorna (som eliten redan äger) ska hjälpa eliten att uppmuntra till massaborter och homosexualitet.
- Skolan som en form av indoktrinering.
- Barnen ska spendera allt mer tid i skolan, och lära sig allt mindre.
- Böcker och information att regleras och försvinna från bibliotek (ej längre tillgängliga).
- Ökat krig mot knark och samtidigt ökat narkotikamissbruk. (War on drugs)
- Internationell politisk ömsesidig beroende. (EU, NAU, UNASUR, AU)
- Medvetet sabotage av västerländska industrier för att gynna nya asiatiska industrier. (Agenda 21)
- Eroderandet av patriotism till förmån för Världsmedborgaren.
- Skenande arbetslöshet.
- Nedläggning av fabriker: Arbetslösa män. Utökad servicesektor: Kvinnor ute i arbetsmarknaden.
- Småflickor allt mer sportiga och makulina. (Avfeminisering av småflickor)
- Större restriktioner mot jakt.
- Underhållning: mera sex, våld och mer desensibilisering.
- Musiken kommer bara att bli sämre med tiden.
- Kontroller på mat (ransoneringar).
- Väderkontroll. (HAARP)
- Mer förfalskad vetenskap. (Klimatbluffen)
- FN skulle erövra allt större befogenheter över länder och Unioner. (Law of the Sea Treaty)
- Ökad terrorism och osäkerhet. (9/11)
- Oändlig inflation via centralbankerna. (BIS, Valutakriget)
- Ökad övervakning i hemmet via din TV-apparat. (Och även via dina vitvaror)
- Avskaffandet av privat egendom. (Agenda 21, Kommunism)
- Ökande konflikter mellan närande och tärande individer i samhället.

Dessa är några av de ämnen som Dr. Richard Day diskuterade öppet under hans tal. Det mesta verkade skrattretande för den närvarande publiken. Mycket verkade otroligt för någon som levde i 1969 års USA. Dr. Dunegan själv trodde aldrig att det som Dr. Day sa, skulle inträffa. Men flera år senare, med facit i hand, har det blivit precis så, och det som Dr. Day (från Planned Parenthood) sa då, sker alltså just nu!

1988 kände Dr. Dunegan att han var tvungen att komma fram med informationen till offentligheten. Och det var då han spelade in två kassetter där han sammanfattar alla sina anteckningar och eftertankar om vad Dr. Richard Day hade sagt. 1991 intervjuas han av Randy Engel från US Coalition for Life. Och 1997 intervjuas han av Dr. Stan Monteith. Alla delar kan ni höra i inspelningen nedan, och transkriptet kan ni läsa hos New Order of Barbarians.Ta er tid och lyssna igenom hela 4,25 timmar länga samlingen av kassetter och intervjuer. Det är värt din tid, för att ta del av informationen. Och det kommer även att ge er en större förståelse om varför det som sker idag, sker just nu, och varför den globala NWO-eliten vill ha mer av denna värdeliberalism som nu främst härjar i våra västerländska länder som en växande cancer.

10 kommentarer:

 1. Jag har noterat att när människor får sen en riktig abort så blir de abortmotståndare om de inte helt saknar samvete.

  Rekommenderad länk:
  http://silentscream.org/

  och Abort 73 har många bra argument mot denna massmords verksamhet:
  http://www.abort73.com/
  speciellt delen:
  The Case Against Abortion
  http://www.abort73.com/abortion/

  Förresten vet du om det stämmer att Bill Gates (Microsoftgubben) farsgubbe var framstående inom Planned Parenthood? Har bara hört inte haft tid att kolla upp det hela.

  Märkte du hur vidrig "Pastor" Cecilia Wikström (fp) är?
  http://peacebyjesus.witnesstoday.org/WOMENPASTORS.html

  passande att hon är medlem i Folkmordspartiet Liberalerna (kallar de inte längre Folkpartiet, flertalet framstående medlemmar i det partiet förespråkar olika massmordsagendor så som denna Wikström, men även alla andra toppnamn).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Bill Gates har ju sagt att hans pappa var med i Planned Parenthood vid flera tillfällen.

   Här är en intervju där han berättar det. Sådet är inte så konstigt att han är med och finansierar vaccinindustrin (för att reducera världens befolkning). .

   Radera
  2. Sorry, glömde länken.

   http://www.youtube.com/watch?v=EZ6mjx4J7dM

   Radera
  3. Ahh tack för den.

   Riktiga fulingar de där Planned Parenthood, precis som abortförespråkarna i Sverige.

   Radera
 2. Häxpastorn Cecilia Wikström kom ju även ut i somras med att vi skulle utöka importen av terrorister:
  Cecilia Wikström vill ge invandrare humanitära visum på utlandsambassaderna
  https://www.flashback.org/t2182774

  när ingen lyssnade då så kom hon ut med samma förslag igen i Oktober:
  http://www.exponerat.info/cecilia-wikstrom-fp-foreslar-humantiara-visum-for-miljoner-flyktingar-till-eu/

  hon visar även upp sin historiska okunskap med påståendet:
  ”Wikström (FP): Medelhavet får inte bli ett dödens hav”

  kryllar av gamla skepp med skelett från alla sjöslag, sjörövare osv.
  Det är redan ett "dödens hav".

  Tror vi behöver Guds hjälp så vi kan bli av med denna häxa.

  SvaraRadera
 3. Jadu,,, hur ska vi ta oss ur den här knipan?

  SvaraRadera
 4. En nazist som kallas sig kristen hahaha! Du är inte kristen, du representerar helt andra krafter!
  Angående abortfrågan så har du inte en jävla aning! Kvinnor som blir med barn ska alltså tvingas att bli mödrar mot deras vilja! Vi kanske ska gå tillbaka sextio år i tiden. Vi kvinnor kanske inte ska få jobba heller utan enbart vara hemma och ta hand om barn! Det är en sådan kvinnosyn ni högerextremister har!

  Ni manliga abortmotståndare har alltid en extremt naiv och romantisk syn på graviditet och moderskap(inte direkt förankrad i någon verklighet)! När det gäller kvinnors hälsofrågor och deras rätt att bestämma över sina kroppar så ska ni män enbart hålla käft!! När du och de andra nazistsvinen som har kommenterat här har fått en livmoder,har PMS och mens en gång i månaden samt varit gravida ,fött barn eller gjort en abort så kan ni komma tillbaka och ha åsikter!!
  Återgå du till att sitta och klippa och klistra ihop dina små nazistfilmer du är så pigg på att lägga ut på youtube!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idiot! Läs mintidigare artikel i ämnet "Abortförespråkarnas bruna rötter..." Där kan du läsa klart och tydligt att det är abortförespråkarna som har de nazistiska rötter.

   RFSU och Planned Parenthood är dagens naziströrelser som kämpar för att kraftigt reducera världens befolkning. Det är folkmord de sysslar med.

   Att du anser att du ska ha en rättighet att ta livet från en annan individ, visar klart och tydligt att du står sida vid sida med Hitler och hejar på massmordet.

   Radera
 5. Hahaha! Ditt svar roade mig verkligen! Du bevisade bara allt det jag sa i min första kommentar! Du bevisade också att du är en högerextrem religiös galenpanna som är i behov av psykvård och avprogrammering!

  Jag vill avsluta med att säga att det roar mig att du och dina gelikar aldrig kommer att vinna i den här frågan för jag vet att majoriteten av den svenska befolkningen tycker som jag!

  Så vem är idioten av oss två egentligen hahahahahahahahahahahahaha!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu. Majoriteten kan tycka va de vill. Men det är därför man har opinionsbildning. Och vi har en växande del av befolkningen, särskillt bland unga som börjar svänga i frågan.

   I USA var en stor majoritet för aborter när de legaliserades. Nu har opinionen svängt kraftigt. Och det börjar även ske här i Europa också.

   Så skrattar bäst den som skrattar sist.

   Sen är det oerhört lustigt hur du erkänner att du är en nazist. De flesta som drabbas av det tysta folkmordet är handikappade, kvinnor och invandrare. Inte ens Hitler skulle ha kunnat komma en sådan diabolisk plan för att rensa folket till übermensch.

   Så går det till när man inte längre respekterar livet.

   Radera