måndag 25 november 2013

En tuff helg.


I helgen hade Sverigedemokraterna sina landsdagar. Och media lyckades faktiskt överträffa sig själva i SD-hat. Det var en helg av ständiga krigsrubriker. Verkligen svårt att beskriva tycker jag. Man tycker att man ska bli van någon gång, eller att någon gång måste väl de väl ändå lugna ner sig. Men nej, istället ökar de tempot och trycket. Det är nästan som att de försöker sätta ett hårt psykologiskt press över SD. 

Som ni ser oven så betedde sig Public Service som idioter. De var endast intresserade av att diskutera partiets nolltolerans. DN värmde upp inför landsdagarna med flera artiklar i rad som koncentrerade sina attacker mot Kent Ekeroth. Sen när väl landsdagarna hade hunnit komma igång, hade Expressen sitt stora avslöjande. Jimmie Åkesson hade uttryckt sin skepsism mot homolobbyismen och en del översexuella sodomiter. Tidningen gav den socialdemokratiska sodomiten, Jonas Gardell, fritt spelutrymme för att spy ut sitt hat mot SD. Sen var det Aftonbladets tur. Då hade man fått tag på en två år gammal opublicerad insändare, som inte ens skrevs av den som anklagades för att ha uttryckt sig förklenande om bedragande blufflyktingar. 

TV4 körde på ungefär samma race som Public Service, fast inte i närheten lika amatörmässigt. DI publicerade en del hatartiklar de med. SvD hade någon artikel där de försökte rada upp SD:s svaga punkter. Sanna Rayman skrev dock en hyfsad krönika. Något som definitivt inte kan jämföras med Lena Melin på Aftonbladet, som varje dag kände sig tvungen att spy ut sitt hat mot SD. Med en överlägsen ton försökte hon på ett mycket korkat sätt förklara hur vilseledda alla SD:are var. David Baas publicerar en artikel där han utvecklar att han inte riktigt förstår hur SD kan fortsätta att växa trots alla skandaler. (Tobbe från Tobbes Mediablogg har en riktig bra respons till den artikeln). 

Under tiden passar EXPO på att publicera en rad läckor. Läckor som egentligen inte sa så mycket. Endast att SD tyckte uppriktigt att det var jobbigt att utesluta en del ur sina egna gräsrötter. Konstigt nog ger de en helt annan bild än den som MSM försöker visa, om att ledningen skulle vara grymma mot gräsrötterna. Lyssnar man igenom läckorna framkommer det tydligt att partitopparna inte tycker att det är särskillt kul. Willy Christiansson som hade visat sitt skepsism mot sodomiter, var ett gränsfall, som de upplevde som beklagligt. 

PK-media avslutade det hela med dunder och brak i SVT:s Agenda. Inte en enda fråga om sakpolitik under hela landsdagarna. Alltså under hela helgen. Ja, till och med hela veckan. På morgonprogrammen, fick de ha sina "experter" på morgonsoffan försöka tolka vad SD sysslade med. Det var precis som innan SD hade kommit in i Riksdagen. De pratade aldrig med SD om deras politik, utan endast om SD:s politik. Ty när de väl skulle intervjua Jimmie Åkesson (SD), så handlade det om allt utom sakpolitik. Det ständiga tjatet om partiets nolltolerans och så om vilka SD skulle samarbeta med om de kom in i EU-parlamentet. Vi kan konstatera att svensk journalistik ligger på dagisnivå. Det är så klart tråkigt att Åkesson ska behöva stå ut med dessa idioter. Det märks ganska tydligt att han känner sig ganska uppgiven över situationen. 

Men medias tokiga beteende under den här tuffa helgen, visade att SD har helt rätt i sin beskrivning av verkligheten. Och jag tror att allt fler kommer att börja inse det nu under hösten. SD:s introfilm under landsdagarna var faktiskt klockren! Mycket proffsig. Den ligger i samma nivå som de coola politiska reklamfilmerna från USA. Faktiskt bland det bästa jag sett på länge. Den är den här sortens reklam de ska satsa på under valrörelsen. Jag ska lägga den i nästa blogginlägg, ty den förtjänar en egen plats för sig. 

5 kommentarer:

 1. SD band ris åt sin egen rygg när de hittade på "nolltolerans" klart idiotiskt drag. Väldigt otaktiskt. Inga militärer som driver SD det är ganska klart.

  Direkt så började man då direkt köra Alinskys regel nummer 4:
  "4. "Make the enemy live up to its own book of rules. You can kill them with this, for they can no more obey their own rules than the Christian church can live up to Christianity.""
  http://crossroad.to/Quotes/communism/alinsky.htm

  det är det vi ser här ovan. Dock verkar de glömt bort regel 7:
  7. "A tactic that drags on too long becomes a drag. Man can sustain militant interest in any issue for only a limited time...."

  men den här nolltoleransen där de är dumma nog att försöka skapa sig någon sorts "frikort" från Alinskyiter för att man försöker hålla "rent" var det dummaste draget SD någonsin gjort, på vilket sätt skulle de inte kunna utesluta riktiga nazister och annat utan den här "nolltoleransen", nu har man t.ex. förlorat Almqvist på grund av denna idioti, förlorade nästan Ekeroth. Idiotiskt att binda ris åt sin egen rygg på detta sätt, varje gång någon säger något som Alinskyiterna inte gillar så tvingar de SD att göra sig av med personen.

  Kan ju hoppas militärexperten Stellan Bojerud kan lära Åkesson lite taktik och strategi. Även han försöker ju Alinskyiterna få SD att göra sig av med...

  Ganska uppenbart att de försöker underminera SD och SD har sig själva att skylla för det, idiotisk denna "nolltolerans".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller inte helt med. SD bör diktera vilka de väljer att fria eller fälla. Och det ska tas enskilt från fall till fall. Det finns vissa sätt man helt enkelt inte kan uttrycka sig om man strävar efter att bli ett riktigt stort parti.

   Sen finns det fall som inte ens handlar om det hur man beter sig eller vad man sagt. Stefan Lundkvist (förre detta C) visade sig vara en infiltratör. Det var nämligen han som läckte filmerna till Expressen. Detta kan man dock inte tala om, även om man kanske borde.

   Däremot så håller jag helt med dig om att det kan ses som onödigt att deklarera något som egentligen borde vara självklart. Absolut, där håller jag med dig till 100%. Men jag tror samtidigt, det handlade om att skicka ut en signal till alla medlemmar, just in case.

   Radera
  2. Det var att binda ris åt sin egen rygg, behövs inga "nolltolerans" deklarationer, det utnyttjas hårt och man har förlorat folk, vad de borde ha nolltolerans på är alkohol, den verkar vara en stor skurk där dessa folk gör bort sig på fyllan, så oprofessionellt, var ju även någon annan som fick gå, något rullstolsbundet fyllo som fick gå istället för att "vi skickar honom på ett fyllohem så han kan bli av med beroendet och sånt här pinsamt inte sker i framtiden och skärpning från hans sida", istället så offrar man folk i onödan.

   Det jag menar med att binda ris åt sin egen rygg. Varför skulle det behövas den här nolltoleransen för infiltratörer och vem är så dum att den låter nyblivna ta del av känsligt material? En nybliven har man koll på i många år, de åkte ju på samma nit med den där SR-kommunistbruden på båten. Var ju samma sak med den där andra C killen som knarkade ihjäl sig, ganska uppenbart att han bara var där för stålarna, de skulle dragit åt sig öronen när killen blev helt till sig över att få 56000 i månaden skattefritt och en lägenhet i Stockholm City. Sen började han ju självklart det obligatoriska rygghuggandet.

   De verkar otroligt naiva, som sagt nolltolerans på alkohol är vad de borde införa. Man skulle nog engagerat sig politiskt och lärt de ett par trix eller två hur man röker ut infiltratörer och nazister. Inte direkt svårt om man vet hur man drar fåraklädseln av ulvar. Festande, resor och annat skit det kan sju systerpartier hålla på med, vem har tid att festa medans Sverige brinner? Och om de måste festa, stanna hemma för fanken, varför bjuda sina fiender på gratis slag när de gör bort sig i fyllan och villan och varför har man inte lojala slagskämpar med sig när man går ut som tar hand om människor som muckar bråk?

   Man låter tidelagskillen David Baas driva de till idiotiska beslut, istället borde man driva hårt mot de "journalister" som härjar med de, att bussa privatdetektiver på dessa och sedan presentera vad de verkligen är för sjuka individer som attackerar ens parti, finns mycket smuts på dessa "journalister". De försöker spela att de har en hög moral när de i själva verket är moral relativister, dvs. i det närmsta amoraliska.

   De låter massmedia splittra de som parti istället för att köra en enad front mot dessa.

   Radera
 2. Sen har vi detta där dessa råttor förfalskar citat:
  SVT förfalskade citat av Jimmie Åkesson
  http://www.friatider.se/svt-forfalskade-citat-av-jimmie-akesson

  exakt samma sätt satanister använder i Alexandrinska "biblar" där de byter ut ett eller två ord och får Jesus till syndare osv.

  Finns ett klassiskt exempel där man tar bort två ord "without cause":
  I think, by this point, many of you are beginning to see that there are some very serious problems with the NIV. Let’s look at a few more errors. Matthew 5:22 in the KJB says:

  But I say unto you, That whosoever is angry with his brother without a cause shall be in danger of the judgment ..

  The phrase, without a cause, has been removed in the NIV. This would make Jesus Christ a sinner in Mark 3:5, where the Bible says that he was angry. The NIV implies that Jesus is a sinner, despite the fact that the Bible says that he never sinned and is without sin (2 Cor. 5:21; Heb. 4:15).

  finns många fler exempel, t.ex. John 3:16 där man tar bort ordet begotten så att texten blir only son, dvs. Gud har inga andra söner medans Bibeln är på det klara med att man blir en adopterad son av Gud när man blir återfödd men helt plötsligt så har Gud bara en enda son.

  SvaraRadera
 3. Haha! Och nu gråter DN för att Ekeroth inte svarar på deras korkade brev från Borzoo (eller vad han nu hette).

  http://www.dn.se/valet-2014/ekeroth-vill-inte-besvara-det-oppna-brevet/

  Ekeroth är en Riksdagsman! Och med tanke på all sk*t som media skriver om SD. Varför skulle Ekeroth behöva ödsla tid på att bemöta en dåligt formulerad artikel som inte ens ställer någon fråga, och utgår från en massa felaktigheter.

  SvaraRadera