söndag 24 november 2013

Socialministern missköter sitt uppdrag något grovt!

Göran Hägglund (KD). 
Socialministern Göran Hägglund (KD) säger nu att han kanske kan tänka sig be om ursäkt om de drabbade känner att det kan få betydelse för dem. Det gäller alla som drabbats av massvaccineringen 2009. Massvaccineringen ledde till att många svenskar, särskillt unga, drabbats av immunologiska och neurologiska skador, men för det mesta drabbades folk av narkolepsi. Så går det till när landstingen skriver kontrakt om att köpa upp giftig avfall till vacciner från GSK (GlaxoSmithKline).

Socialminister Göran Hägglund som är den högst ansvarige i Sverige, i den här frågan, hade alltså inte så mycket att säga. Det var knappt att han kunde ens tänka sig att kanske be om ursäkt. Utöver det säger Hägglund till och med att han inte är beredd att hjälpa de som drabbats, då de inte hann rapportera in symptomerna innan de åtta månaderna som gällde efter vaccintillfället.

Jag kan dock hålla med om att en ursäkt kanske inte ger så mycket. Men det finns mycket mer som Hägglund skulle kunna göra. De drabbade som hann rapportera in symptomerna (i tid) får 50 000 kr i ersättning. Detta är en droppe i havet jämfört med vad de drabbade i England fick, 10 000 000 kr i ersättning. Där gick man så långt att man till och med fixat till en rättegång mot GSK. Detta är inget som Hägglund verkar det minsta intresserad av.

Landstingen själva bär också ett stort ansvar. Men därifrån är det inte heller särskillt mycket väsen. Men skulle kunna tycka att ens politiker borde kräva GSK:s huvud på ett fat. Men inte i Sverige.

Några fler som bär ett stort ansvar är media som i stort sätt hetsat folk till att ta vaccinerna. Även Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och en drös med andra Statliga myndigheter med sina så kallade "experter" som tutat i folk att de skulle ta vaccinerna.

En som är starkt kritisk till Hägglund är Per Ramhorn (SD) som nu kräver i ett utskottsinitiativ att åtminstone barnen som drabbats av vaccinet och inte rapporterat i tid, ska ändå få ersättning. Så här skriver Ramhorn:

"Man ska komma ihåg att samhället bedrev en intensiv vaccinationskampanj där man uppmanade barn och ungdomar att vaccinera sig. Dessa familjer tog sitt ansvar och vaccinerade sina barn men de fick betala ett högt pris för detta. Staten måste ta ansvar för att alla drabbade ges samma rättigheter." 

SD är det enda partiet som visat sig ha synpunkter i frågan. Ramhorns utskottsinitiativ har nu gått vidare till bordläggning. Passerar den den instansen, så kan det bli frågan om en votering i Riksdagen. Dessvärre är risken stor att hela 7-klövern röstar emot förslaget bara för att förslaget kommer från SD.

Jag måste även tillägga att Hägglund klarat sig väldigt lindrigt undan. Media lägger inte särskillt mycket krut på Hägglund. En intervju med SvD handlade mest om valrörelsen, och så skriver SVT en mycket kort artikel som inte ens nämns i sändningarna. Svensk MSM är dock samtidigt helt upptagna med att försöka demonisera SD.

SD, SvD, SVT, NV.

1 kommentar:

  1. Jag tycker nog att Hägglund, "Experterna" (som troligtvis alla var köpta av GSK), Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och GSK alla ska ställas inför rätta. De har invalidiserat dessa barn för resten av livet, dvs. dessa företag och myndigheter ska personligen betala för deras fortsatta uppehälle resten av livet eller tills de fixat fram ett botemedel. Inte svårare än så.

    Vi kan ta deras hem, båtar, bilar och annat lösöre och sälja detta för att få fram pengarna, dessa människor kan bo på gatan med sina familjer. Riktigt ruttet när de är ansvarsbefriade och att det korrupta Åklagarämbetet inte går till åtal med detta, fallet är ju i stort sett redan klart, de uppmanar folk att vaccinera sig, de blir sjuka, vems är ansvaret? De som säljer en skadlig produkt och de som uppmanar folk till att ta den skadliga otestade produkten och de myndigheter, byråkrater och politiker som inte satt åt dessa företag så hårt att de aldrig någonsin igen vågar sig på en liknande galen chansning.

    SvaraRadera