torsdag 7 november 2013

Illuministisk Messias hyllas av alternativa medier.Jag fick ett mejl vidarebefodrad till mig från en läsare. Och det var ett mejl han fått som prenumerant hos den misslyckade Piratpartisten, Kristofer "Hell" Hellström. Där fanns det ett antal länkar till Kristofer Hells blogg. Han kallade den engelske filmstjärnan, Russell Barnd, för "Jesus återkommen" och hyllande honom. (Jag kommer att länka till dessa blogglänkar längre ner i texten så ni får se dem själva). Det var ganska bisarra hyllningar. Jag har tidigare påpekat att Kristofer Hell har spridit gnostisk NWO-propaganda, men det här kändes lite väl överdrivet.

Jag valde då att kolla upp denne Russell Brand, och upptäckte något mycket värre. Brand är tydligen en stor fan av New Age:aren David Icke. (Jag vill inte ödsla tid på Icke, men jag kan enkelt förklara för folk att Icke är en som är duktig på att blanda ihop sanning med lögn). I somras så twittrade Brand faktiskt ut om Bilderberg, och har de senaste månaderna gjort sig känd för att kritisera eliten. Han tourar nu runt med sin monolog han kallar The Messiah Complex. Där kräver han nu en revolution. Han vill se en folklig revolution mot eliten. Och även vid de tillfällen han varit med hos både alternativ media och hos MSM, har han försökt få ut sitt budskap om att folket ska tvinga fram en revolution mot eliten. Eliten är enligt honom "the 1%". Och Brand har ett välutvecklat samarbete med det Soros finansierade OWS-rörelsen (som jag skrivit om förr).

Till en början fick man intrycket av att Brand är en nyvaken kille, som precis i år lärt sig om att det finns något som kallas för Bilderberg, och att de skulle styra världen. Men studerar man hans bakgrund så är det faktiskt mycket värre än så! Russel Brand är av allt att dömma en agent åt Tavistock Institute for Human Relations, i syfte att leda den kommande revolutionen mot "eliten". Lägligt nog, är revolutionen som Brand kräver, precis som i så många gånger tidigare i världens historia, en egalitär revolution. Alltså socialistisk/kommunistisk. Det är så ironiskt med tanke på att Russel Brand är själv värd minst 20 miljoner dollar själv! Varför delar han inte med sig av alla dessa miljoner, till proletariatet, som han annars så gärna omhuldar?

Bara där är det ju illa. Men Brand är mycket mer än bara en förvirrad kommunist. Han är i allra högsta grad en illuminist som ska sprida deras budskap. Varför skulle etablissemanget lyfta honom fram så mycket. Varför får han en så överdrivet stort genomslag på YouTube och bland alternativa medier? Allt detta har sina anledningar, och studerar man Brands bakgrund så faller alla pusselbitar på rätt plats.

Några kanske minns att Russell Brand var tidigare ihop med den satanistiska Hollywood popstjärnan Katy Perry. (Jag ska inte gå in något djupare på Katy Perry. Men hon sägs ha växt upp i en kristen familj, för att sedan ha kommit till Hollywood och blivit en luciferian. Vissa menar att hon, precis som Britney Spears är ett MK-Ultra fall). I följande video nedan pekas Russell Brand ut som den som kontrollerar Katy Perry. Under en av Hollywoods många galor, så verkar det som att Katy Perry tappar koncentrationen. Hon missköter sig, och Brand tar verkligen illa upp och flashar sitt "OBEY"-märke mot henne. Observera noga hur osäker Katy Perry blir, och sedan hur Brand sedan drar iväg henne, samtidigt som hon låtsas som om ingenting.
2012 så gick Brand till 100% ut med sitt stöd för Obama, och han såg till att utnyttja Katy Perry som ytterliggare en front i denna kampanj. Illa nog det, men man kan ursäkta honom, med att det var ungdomssynder, och att han nu börjar "vakna" och prata om Bilderberg. Han är väl bara lite vilseledd med sitt kommunistiska budskap. Nej, dessvärre blir det faktiskt värre då han gör slut med Katy Perry. Ty förutom att han hänger med Sean Puff Daddy (frimurare tillhörande Prince Halls 64:e Loge i NYC), så fortsätter han att skaffa sig specifika flickvänner. Vi finner ett mönster.

(Jag vill även påminna folk om att David Icke gjorde en stor grej av att avslöja London OS:s öppningsceremoni som en stor illuministisk ritual. Vilket var mycket riktigt så. Men avslutningsceremonin var minst lika illuministiskt. Men där nämnde Icke inte ett ord om detta. Anledningen är väl att hans gode vän Russell Brand faktiskt ledde denna illuministiska ritual. Och där faller ytterliggare en pusselbit på plats).

Tidigare i år slog Daily Mail upp stort att Russell Brand började dejta en ung fotomodell vid namn Alessandra Balazs. Hon är i sin tur dotter till André Balazs, som är VD för André Balazs Properties, som äger stora kedjor av hoteller i bland annat delstaten New York. André Balazs är mycket nära vänner med en annan känd pop ikon och illuminist av hög rang, nämligen Madonna.

Men än mer intressant är att André Balazs är medlem i Quill & Dagger Society. Då undrar läsaren vilka är Quill & Dagger Society. De är enklast beskrivet Skull & Bones, fast i Cornell University, istället för Yale. Bland de mer kända medlemmarna finner vi, Paul Wolfowitz (Neo-Con), Stephen Friedman (Goldman Sachs) och Walter C. Teagle (Standard Oil). Det är helt enkelt ytterliggare ett illuministisk sällskaporden som samlar åt sig diverse maktmänniskor, i Quill & Daggers fall gäller det dock från främst Nordöstra USA.

Så Russell Brand är mycket väl nästlad bland diverse illuministiska grenar. Men det tar inte slut där. Nyligen gjorde han slut med Alessandra Balazs. Numera är han ihop med en annan kvinna, nämligen Jemima Goldsmith Khan. Hon är ju dotter till den anglo-franska Goldsmith-klanen av miljardärer. Med ingifta släktingar till Rothschild-klanen.

Så vad gör Russell Brand med alla dessa miljardärdöttrar? Hehe, lite roligt tycker jag det är. Han är själv en miljonär, och dejtar miljardärer och så kräver han samtidigt en kommunistisk revolution mot de "onda kapitalisterna". Det är helt enkelt för konstigt. Men samtidigt mycket obehagligt. Det är uppenbart att många gått på bedrägeriet som Brand har kommit med. I synnerhet folk från så kallad alternativa medier.

Nu skulle det inte förvåna mig om Brand själv är ett MK-Ultra fall. Vi bör ha i åtanke att han själv blev våldtagen när han var 7 år gammal, vilket är tragiskt i sig. Han har även haft svåra problem med heroin. Men det är oftast sådanna som underrättelsetjänsten brukar plocka fram som särskillda front figurer för denna typ av psy ops.

Här följer länkarna till Kristofer Hells alla hyllningar av Illuminati-agenten Russell Brand.

Kristus officiellt återuppstånden.
http://kristofferhell.net/kristus-officiellt-ateruppstanden/

Jesus förmedlar kärlekens budskap till socialutskottet.
http://kristofferhell.net/jesus-formedlar-karlekens-budskap-till-socialutskottet/

19 kommentarer:

 1. Hell är väl någon sorts sosse? Och vad Brand kräkte ur sig var ju någon sorts NWO kommunism/socialism.

  Appropå Katy Perry så kallade hennes egen far henne för ett barn av djävulen.
  Beginnig and End har en intressant artikel om det hela:
  Katy Perry’s Dad: “Katy Is A Child Of The Devil”
  http://beginningandend.com/katy-perrys-dad-katy-is-a-child-of-the-devil/

  problemet för honom är att det är han som lärt upp ungen:
  Proverbs 22:6 Train up a child in the way he should go: and when he is old, he will not depart from it.

  så stor skuld faller tillbaka på honom själv. En massa dårar som försvarar den dåren i kommentarerna till den artikeln också. Pingst och Karismatiker, helt brända när det kommer till Bibeln, där deras egna känslor och upplevelser alltid har tolkningsföreträde över Bibeln.

  Diskuterade med någon skev kärring som enbart hade en massa het luft att komma med medans jag bjöd på Bibeln :D

  David Icke, där kan vi snacka om att ha Messias Komplex :D
  Så han är vän med Russell Brand? Skulle inte förvåna mig om Brand när samma Judehat som Icke, sossar brukar ju ha den biten.
  Här om Icke:
  http://www.davidicke.com/headlines/81670-the-truth-is-anti-semitic/

  det är här vi verkligen ser vem Icke egentligen är.
  Det är fascinerande det där, de har alla något gemensamt, de hatar Gud och Jesus Kristus och de hatar egendomsfolket Israel. Alla dessa konspirationskillar som sedan visar sig stå på exakt samma sida som de de säger sig bekämpa och alltid har ett helt koppel Jesushatare som sina efterföljare, slår aldrig fel.

  Nitlott varje gång :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är synd om sånna som Katy Perry. Hennes så kallade "kristna" föräldrar följde aldrig riktigt Bibeln, utan deras egna illära. Det påminner mig om Magnus Betnér. Han har samma bakgrund som med Pingst-föräldrar, som förmodligen följde någon piratbibel och diverse illäror, istället för att följa Guds Ord. Resultatet blir uppenbar. De får en efterbliven son som omfamnas av etablissemanget.

   Vad gäller Russell Brand så är stackarn nog ett rejält MK-Ultra fall själv. Han verkar ha djupa mentala problem. Han beter sig också mycket märkligt. Det är kanske det som lockar dagens generation-x. Och han lär fortsätta att sprida elitens budskap, och dejta deras döttrar.

   Radera
  2. Killen är tydligen Hindu, en riktigt satanisk religion.

   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_converts_to_Hinduism

   In fact, his ill-fated wedding with Katy Perry was a traditional Hindu ceremony in India. Brand invokes Hare Krishna as a daily part of his life, has a Hindu mentor, and attends temple sporadically.
   http://www.beliefnet.com/Celebrity-Faith-Database/B/Russell-Brand.aspx

   Det rör sig nog inte om något MK-Ultra, det rör sig nog om klassisk djävulsbesättning, i hans fall de hindu-idoler han tillber.

   Ps 106:36 And they served their idols: which were a snare unto them.
   Ps 106:37 Yea, they sacrificed their sons and their daughters unto devils,
   Ps 106:38 And shed innocent blood, even the blood of their sons and of their daughters, whom they sacrificed unto the idols of Canaan: and the land was polluted with blood.
   Ps 106:39 Thus were they defiled with their own works, and went a whoring with their own inventions.

   Jag menar det är ju samma djävlar som vi ser bakom allt annat.
   Förklarar ganska tydligt vad han är håller på med.
   Att han och Perry gifte sig i en Hinducermoni...

   Han verkar även dejta andra brudar:
   "Russell Brand is dating Jemima Khan (nee Goldsmith), Jemima's father was Sir James Michael "Jimmy" Goldsmith a billionaire financier and tycoon. Jemima has two brothers; Zac Goldsmith Tory MP who is married to Alice ROTHSCHILD, and another brother called Ben Goldsmith, who up until last year was married to Kate ROTHSCHILD "
   http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2394647/pg1

   http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2428354/Russell-Brand-banned-Jemimas-half-brothers-nightclub.html

   I artikeln står det att han är yoga fanatiker.
   Kika in detta om yoga:
   http://www.lighthousetrailsresearch.com/search/search.php?zoom_sort=0&zoom_query=yoga&zoom_per_page=10&zoom_and=0

   jag är inte förvånad att han har så många djävlar i sig.

   Radera
  3. Det verkar som att du inte ens läst min artikel ovan.

   Radera
  4. Jag skippade biten med den första bruden då de där familjer är väldigt ointressanta i mitt tycke så missade Khanbruden, den mest intressanta biten hade du ju inte med, att han är hindu, hade ingen aning om att han var hindu förrens jag började titta runt, hinduism är ju old school Babylon. Oftast mycket mäktigare ockulta krafter än många av dessa new school illuminater och allt vad det är.

   En riktig soppa är det iaf.

   Radera
  5. Ja, Hinduism och Buddism och New Age har alla en gemensam nämnare med David Icke. Om Russell Brand följer David Icke, då är han ju någonting i den stilen.

   Radera
 2. Sen är det ju faktiskt inte konstigt om du tänker efter.
  Skulle du säga att dessa alternativa lirare är återfödda eller inte? Jag skulle säga att majoriteten av de INTE är det, dvs. de sitter i mörkret.

  2Co 4:6 For God, who commanded the light to shine out of darkness, hath shined in our hearts, to give the light of the knowledge of the glory of God in the face of Jesus Christ.
  2Co 4:7 But we have this treasure in earthen vessels, that the excellency of the power may be of God, and not of us.

  även:
  Ps 107:10 ¶ Such as sit in darkness and in the shadow of death, being bound in affliction and iron;
  Ps 107:11 Because they rebelled against the words of God, and contemned the counsel of the most High:
  Ps 107:12 Therefore he brought down their heart with labour; they fell down, and there was none to help.
  Ps 107:13 Then they cried unto the LORD in their trouble, and he saved them out of their distresses.
  Ps 107:14 He brought them out of darkness and the shadow of death, and brake their bands in sunder.
  Ps 107:15 Oh that men would praise the LORD for his goodness, and for his wonderful works to the children of men!
  Ps 107:16 For he hath broken the gates of brass, and cut the bars of iron in sunder.

  och även, där vi speciellt noterar verser 19 till 21:
  Joh 3:1 ¶ There was a man of the Pharisees, named Nicodemus, a ruler of the Jews:
  Joh 3:2 The same came to Jesus by night, and said unto him, Rabbi, we know that thou art a teacher come from God: for no man can do these miracles that thou doest, except God be with him.
  Joh 3:3 Jesus answered and said unto him, Verily, verily, I say unto thee, Except a man be born again, he cannot see the kingdom of God.
  Joh 3:4 Nicodemus saith unto him, How can a man be born when he is old? can he enter the second time into his mother's womb, and be born?
  Joh 3:5 Jesus answered, Verily, verily, I say unto thee, Except a man be born of water and of the Spirit, he cannot enter into the kingdom of God.
  Joh 3:6 That which is born of the flesh is flesh; and that which is born of the Spirit is spirit.
  Joh 3:7 Marvel not that I said unto thee, Ye must be born again.
  Joh 3:8 The wind bloweth where it listeth, and thou hearest the sound thereof, but canst not tell whence it cometh, and whither it goeth: so is every one that is born of the Spirit.
  Joh 3:9 Nicodemus answered and said unto him, How can these things be?
  Joh 3:10 Jesus answered and said unto him, Art thou a master of Israel, and knowest not these things?
  Joh 3:11 Verily, verily, I say unto thee, We speak that we do know, and testify that we have seen; and ye receive not our witness.
  Joh 3:12 If I have told you earthly things, and ye believe not, how shall ye believe, if I tell you of heavenly things?
  Joh 3:13 And no man hath ascended up to heaven, but he that came down from heaven, even the Son of man which is in heaven.
  Joh 3:14 And as Moses lifted up the serpent in the wilderness, even so must the Son of man be lifted up:
  Joh 3:15 That whosoever believeth in him should not perish, but have eternal life.
  Joh 3:16 For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life.
  Joh 3:17 For God sent not his Son into the world to condemn the world; but that the world through him might be saved.
  Joh 3:18 He that believeth on him is not condemned: but he that believeth not is condemned already, because he hath not believed in the name of the only begotten Son of God.
  Joh 3:19 And this is the condemnation, that light is come into the world, and men loved darkness rather than light, because their deeds were evil.
  Joh 3:20 For every one that doeth evil hateth the light, neither cometh to the light, lest his deeds should be reproved.
  Joh 3:21 But he that doeth truth cometh to the light, that his deeds may be made manifest, that they are wrought in God.

  SvaraRadera
 3. det de behöver göra är att låta Jesus som är ljuset som kommer giva de fri sikt.
  Därför är dessa människor så lätt vilseledda, de har ett falskt ljus, Brand är som en ljusfackla som leder de bort till ruinens brant och sedan släcker den och de går rakt ut över stupet, helt enkelt en Judas-get:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Judas_goat

  Räddningen är hur nära som helst men som det står att människorna gillar mörkret mer än ljuset. Det är därför vi har runt 1 miljard katoliker, de älskar mörkret, det är därför vi har 1 miljard muslimer för att de älskar mörkret, det är därför vi har 1 miljard buddhister för att de älskar mörkret (med reservation för felaktiga antal mörkerdiggare).

  Det är själva pudelns kärna, att folk älskar mörkret.
  Tragiskt och det enda vi kan göra är sprida Evangeliet, Be och som du brukar göra:
  Eph 5:11 And have no fellowship with the unfruitful works of darkness, but rather reprove them.
  Eph 5:12 For it is a shame even to speak of those things which are done of them in secret.
  Eph 5:13 But all things that are reproved are made manifest by the light: for whatsoever doth make manifest is light.
  Eph 5:14 Wherefore he saith, Awake thou that sleepest, and arise from the dead, and Christ shall give thee light.
  Eph 5:15 See then that ye walk circumspectly, not as fools, but as wise,
  Eph 5:16 Redeeming the time, because the days are evil.
  Eph 5:17 Wherefore be ye not unwise, but understanding what the will of the Lord is.

  vilket knyter samman med:
  2Ti 4:2 Preach the word; be instant in season, out of season; reprove, rebuke, exhort with all longsuffering and doctrine.
  2Ti 4:3 For the time will come when they will not endure sound doctrine; but after their own lusts shall they heap to themselves teachers, having itching ears;
  2Ti 4:4 And they shall turn away their ears from the truth, and shall be turned unto fables.
  2Ti 4:5 But watch thou in all things, endure afflictions, do the work of an evangelist, make full proof of thy ministry.


  Jude 1:22 And of some have compassion, making a difference:
  Jude 1:23 And others save with fear, pulling them out of the fire; hating even the garment spotted by the flesh.
  Jude 1:24 Now unto him that is able to keep you from falling, and to present you faultless before the presence of his glory with exceeding joy,
  Jude 1:25 To the only wise God our Saviour, be glory and majesty, dominion and power, both now and ever. Amen

  SvaraRadera
 4. Reagerade också på Hells hyllning till Brand. Vad vill makten? Jo, ha kommunism att lura massan med. Genomskinligt. Man kan tydligen inte lita på någon. Och det är inte meningen heller. Vem är egentligen Icke och Jones? Hur kan dom få hållas. Människor som är riktigt farliga tas ju bort.

  SvaraRadera
 5. Det finns tusen och en anledning till att misstänka att herr Brand är inget annat än en fejk, möjligen som beskrivs MK-Ultra, definitiv elitist.
  Det finns tusen och en anledning till att misstänka Kristoffer Hell till att ha någon slags inkomst från etablissemanget för att göra det han gör.
  Det har höjts misstankar opch bevisföring också mot Alex Jones och David Icke. Tänk bara på att Icke var mycket känd redan när han blev känd för dessa sakerna, i egenskap av sportkommentator, f d fotbollsspelare (i England, märk väl) och språkrör för de gröna. Hade han då tagits av daga hade det spätt på misstankarna om att han faktiskt hade något genuint att komma med, eller hur? Och, är Icke vän med Brand? Om Brand beundrar Icke, betyder det då automatiskt motsatsen?

  SvaraRadera
 6. Svar nr 1....
  Det gäller att kunna särskilja äpplen från päron MetalHeadViking …
  Vilket bisarrt inslag med massa förvirrade tankar av en person som inte ens går ut med sitt eget namn. Vem är du egentligen MetalHeadViking? Du beskriver andra personers agenda, och det enda jag funderar på vad din agenda är och vad det är för bakom liggande energier med dig?
  Personer som inte visar sig på bild eller med rätta namn, är skitfega nollor som ingen tar på allvar förstår du…
  Jag kan räkna…1+1=2, tror du jag är dum MetalHeadViking?
  Det må vara kanske rätt om Russel Brand, jag vet inte, den som lever får se. Kanske har karln blivit omvänd? Det kan ju hända den bäste! Men ska jag erkänna luktar det lite koskit om karln och alla hans Connections med eliten. Tiden lär utvisa, jag dömer ingen ohörd. Men du somkristen gör tudligen det. Ha ha ha….
  Är de inte så Ni kristna säger, kasta den första stenen ……har du glömt budorden MetalHeadViking, du som är så kristen?
  Ni kristna har verkligen så lätt för att döma andra människor, inte konstigt att ingen vill komma till kyrkan idag och flyr som skållade kackerlackor från er.
  I artikeln glömde du att nämna om hur många miljoners,miljoners kristna religionen tagit ihjäl på grund av er fina och kärleksfulla religion? Glömde du dom MetalHeadViking?...

  SvaraRadera
 7. Fortsättnig svar 2
  Alex Jones är för mig definitivt en puppet för Jesuiterna, eftersom hans far var/är en Knight of Malta Jag har själv konfronterat Alex med varför han inte tar upp om Jesuiterna, men han radderar mina frågor på facebook. Eric Jon Phelps och många andra har gjort likaledes, inga svar.
  Men vad är det för patetiska angrepp du har på David Icke? Jag skrattar för mig själv när du kallar David för Newage och judehatare. Känner du David? Har du träffat honom och samspråkat med honom? Har du läst alla hans böcker? Jag kan svara åt dig,för JAG VET REDAN svaret, det har du inte.
  Hur kan jag göra det? För jag känner David Icke, han är definitivt inte judehatare och en newage, jag har både träffat och jobbat med honom och läst alla hans böcker.
  Jag frågar dig, vad är det för lögner du påstår David Icke sprider? Definiera dem!!!!!!
  Han kritiserar ett system med eliten/Illuminaterna/Cabal egentligen är det ett för Jesuiterna som styr allt och David påpekar mycket noga med att de flesta judarna vet inget om detta, utan detta tillhör en elit på 1%. Är det något fel i det? Men du kanske vill att eliten fortsätter styra och håller på med populations kontroll, GMO, HAARP, Chemitrails, vaccinationer, chips, smartmeters, Tetra, mindcontrolling ect ect och håller på att förstöra Moder Jord och dess befolkning. Tycker du att världen är snygg????!!!

  SvaraRadera
 8. svar 3 fortsättning....
  Vem fan har inte gått på i sina tidigare sökande på med Bailey, Blavatsky ect? Det har jag gjort, även fast jag genomskådade rätt snart att det kändes fel. Tror du att vi kommer hit felfria till moder Jord? Det är ingen som gör det, skulle vi vara klara med oss själva skulle vi nog inte inkarnera till denna dekadenta planet. Får man inte inom kristendomen ha fel i sitt liv och göra omvärderingar? Det finns inga perfekta människor MetalHeadViking. Men du tycks ju vara perfekt….:)
  Du klankar på David Icke att han avslöjar ting om OS ritualerna, men du nämner inget om hur mycket gott David Icke gjort för att medvetande göra människor om eliten och deras fruktansvärda agenda mot mänskligheten? Varför? När jag tod David hit för första gången till Sverige 1998, tror jag, kunde knappt folk stava till Illuminaterna, det trodde det var någon sorts bakelse…. Newagarna som var mer ”medvetna” sa till mig att jag jobbade med djävulen…ha ha ha….let me laugh. Allt David har gjort för att förhöja medvetande nivån hos mänskligheten är ett enormt jobb och han har fått lida pin för det. Har du gjort det MetalHeadViking? Klagar du också på att han på söndag nu startar en kanal för The peoples voice, sändning med sanningar 24 timmar om dygnet, att folk får en egen kanal och sprida sanningar som inte gammelmedia gör som ägs av Jesuiterna.
  Vad är det för förföljeslemani du har på Kristoffer Hell? Känner du också han? Är du anställd av SÄPO, CIA, gamla KGB or what?
  Nääää, för mig liknar du, MetalHeadViking, ett tramsebyxbarn som är hjärntvättad utav kristendomen vilket är en sekt som alla religioner är. Du kanske skulle ta en lärdom av dina kristna bröder Tom Horn och Cris D Putnam som skrivit boken Petrus Romanus
  http://www.amazon.com/Petrus-Romanus-Final-Pope-Here/dp/0984825614
  och
  Exo-Vaticana: Petrus Romanus, Project LUCIFER, and the Vatican's astonishing exo-theological plan for the arrival of an alien savior
  http://www.amazon.com/Exo-Vaticana-Romanus-Vaticans-astonishing-exo-theological/dp/0984825630
  Dom är mina vänner, dina kristna bröder, men de har ett medvetande som sträcker sig ljusår från ditt slaskbeteende att svärta ner folk.
  Mitt NAMN ÄR , FÖR JAG TÖRS….
  Katarina Olli, The spiritual warrier…
  Ps….det här är din egen presentation av dig själv på nätet, går inte att se ett namn eller bild vem du är. A FUCKING BULLSHITER……
  Hej! Det är jag som är MetalHeadViking. Min blogg jobbar mest med att samla in information gällande Den Nya VärldsOrdningen (eng. The New World Order) (lat. Novus Ordo Seclorum), för att bättre kunna bedriva ett motstånd. Min blogg är en svensk kristen, nationalistisk, konservativ, individualistisk blogg. Besök mig även på youtube: www.youtube.com/user/MetalHeadViking Kolla även upp följande länkar: www.friatider.se www.vaticanassasins.org avpixlat.info tarpley.net www.infowars.com www.waynemadsenreport.com www.dsm.nu www.guldcentralen.se theunhivedmind.com/wordpress/ www.libertysilver.se Namnet "Det Opåverkade Sinnet" är inspirerad av webbsidan "The Unhived Mind".


  SvaraRadera
 9. Lite annat svar än dina bibeltvättade puppets som inte kan tänka en egen tanke utan hela tiden referera till patetiska bibelcitat och har inte tänkt en egen tanke nång GÅNG!!!!!!!

  SvaraRadera
 10. Hej Katarina Olli. Vad trevligt att du hittade hit. Du är alltid välkommen att kritisera mina inlägg, och jag tillåter en mycket hård ton, men försök att behärska ditt språk. Om nu Icke är en nära vän till dig, så kan jag ha förståelse över att du blir upprörd, men ändå.

  Du får först lära dig att skilja mig från mina läsare. Jag har knappt nämnt Icke här förutom att han blandar ihop sanningar med lögner. Det är bra att Icke kommer fram med några sanningar, och det har jag så klart inget emot. Men det betyder inte att Icke är en helig ko. Han kanske är det för dig. Och med tanke på att du kallar Guds skapelse för "Moder Jord" så tyder det på att du är lika mycket New Age:are som din idol Icke.

  Kolla gärna upp Chris Whites utmärkta dokumentär "David Icke Debunked".

  Icke har upprepat samma lögner om Kristendomen och Jesus som Madame Blavatsky. Och han har för bara två år sedan stått och försvarat henne. Det säger ju en hel del. Eric Jon Phelps har också avslöjat Ickes lögner, men du verkar lämpligt nog lämna detta ute.

  Jag kan inte säkert hävda att Icke skulle ha någon koppling till någon grupp. Men problemet med honom är hans budskap. Och sanningen är att han sprider samma hedniska existensialistiska lögner som tidigare hedningar, det är ett bedrägeri. Ärligt, är han förmodligen bara lite galen eller vilseledd, om man vill vara snäll.

  Jag tycker det är så klart sk*t hur han behandlades. Jag såg honom när han träffade den där pajasen Jesse Ventura. Icke behandlades som sk*t rent ut sagt. Missförstå mig rätt, jag har inget personligt emot Icke.

  Jag har inte heller något personligt emot Kristofer Hell. Han är uppenbarligen ateist vad jag förstår, så jag tycker det är märkligt att han kallar Russell Brand för "Jesus" och "Kristus", i synnerhet när han (Brand) går runt och dejtar elitens alla döttrar.

  Sen avslöjar din kritik av det du kallar "Kristendom" dels vart du står, varför du försvarar Icke, och även hur historielös du är. Återigen, du nämnde Eric Jon Phelps, fråga honom vad han har att säga i ämnet. Du kanske är så pass ignorant att du räknar Katolicism som Kristendom. I så fall får det stå för dig.

  Den här bloggen har en tydlig profilering. Det är i första hand en kristen blogg, i andra hand en nationalistisk blogg, i tredje hand en paleo-konservativ blogg, och även en individualistisk blogg.

  Gillar du inte det jag lyfter fram behöver du inte ta dig hit. Är du nyfiken eller finns det saker du vill ifrågasätta, så är kommentarerna öppna, så kan vi föra en diskussion. Du kan även skicka mig ett mejl.

  Tän även på att det är inte jag som attackerar Icke. Det här är information om Icke som många redan tidigare avslöjat. Chris White, Eric Jon Phelps, Craig Owley, Leo Zagami och många fler har redan avslöjat Icke för vad han är. Så om du ska rikta din ilska mot någon, så får du börja med dem, och försöka debunka dem. Lycka till, ty jag tror inte det blir särskillt lätt för dig.

  SvaraRadera
 11. Hamnade på sidan av en tillfällighet när jag sökte efter annat, men jag blir tvungen att ge mitt perspektiv på det hela. All Illuminati-symbolism inom film- som musikindustri är bara en ren distraktion. Det ska få människor att diskutera det ”hemliga sällskapet” Illuminati som styr världen, istället för att diskutera den grupp som verkligen styr.

  När industriprodukten Brand flashar det töntiga ”OBEY-märket” mot den andra industriprodukten Perry, är det ingenting som kameran ”råkar” fånga. De båda spelar medvetet upp en scen framför kameran och det är lika välregisserat som om det hade varit en scen ur en vanlig spelfilm. Det handlar om psykologi. De som styr utnyttjar allmänhetens fascination av kända människor. Om man då tar kända Illuminati/satanist/MK-ultra-människor blir det tio gånger med fascinerande. Genom att diskutera sådan här skit spelar vi dem i händerna. Det bästa vi kan göra är att ignorera deras distraktioner.

  Den Jesuitskolade Adam Weishaupt grundade Illuminati, som en front för Jesuitordern. Det är Jesuitordern i Vatikanen som styr världen, inte något Illuminati. Jesuitgeneralen är världens verklige härskare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med allt du säger. Jag tog endast upp det, för att Brand hyllades i alternativ media och av alternativa röster som ofta säger sig vara emot Den Nya Världsordningen.

   Trodde inte artikeln skulle få så starka reaktioner från början. Men där hade jag tydligen helt fel.

   Radera
 12. Angående Katarina Ollis inlägg om "Exo-Vaticana: Petrus Romanus, Project LUCIFER, and the Vatican's astonishing exo-theological plan for the arrival of an alien savior" så har jag hört att uppföljaren kommer heta "Sexo-Vaticana". Den kommer handla om hur många Katolska präster i Vatikanen misstar "the alien savior" för ett barn, och förgriper sig på honom. Boken är skriven som fiction med en obehagligt verklighetsnära touch.

  SvaraRadera