tisdag 19 november 2013

Den svenska landsförrädande eliten får sig en varning ifrån graven.

En äldre tant, 87 år gammal, hittades död i september i år. Hon hade dock varit död sedan i juli i år. Medierna vägrar avslöja hennes identitet, men enligt obekräftade källor, hävdar vissa att hon hette Lillemor. (Vi vet inte om det stämmer i skrivande stund). Hon var tydligen ganska förmögen och bodde i ett välbärgat område, någonstans i Stockholm.

Hon skrev ett testamente som tack och lov hennes socialdemokratiska släkting inte lyckades förstöra innan den upptäcktes. (Hennes Sossesläkting ville ju nämligen helst att pengarana skulle gå till något helt annat). Där lämnar hon över hela hennes förmögenhet, på ungefär 5 miljoner kronor, till Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson (SD). Hon skriver väldigt prydligt:

"Vid mitt frånfälle vill jag att allt jag äger som återstår efter att begravnings- och övriga utgifter för dödsboet betalats går till Sverigedemokraterna, med nuvarande ordförande Jimmie Åkesson". 

"Jag tror att det blir en bra övernattningslägenhet". 

SD:s mål för att samla in pengar inför valrörelsen sattes på 2 miljoner kronor. Men nu får de från en enda donation direkt 5 miljoner kroner. Jag kan bara se det här som en del av Herrens verk. Via den här tanten, såg Gud till att en viktig del av den Sverigevänliga folkrörelsen får sig en rejäl ekonomisk boost.

Det är smart av tanten att hon skrev prydligt och på olika ställen i lägenheten. Så om hennes sossesläkting skulle fått tag på en kopia, så skulle kanske någon annan klara sig. Intressant är även att hon skrev decibellerna i lägenheten. Jag har mina misstankar om vad det skulle kunna handla om. Men jag kommer att hålla dem till mig själv, för ögonbliket.

Men det är tydligt att hon var en skarp tant som hade bra koll. Hon misstänkter uppenbarligen att valfusk kommer att ske i Riksdagsvalet 2014 mot SD. Jag kan inte tolka hennes varning mot den svenska landsförrädande eliten på något annat sätt. Hon nämner bara Fredrik Reinfeldt (M) och Åsa Romson (MP). Men jag tycker att det är ganska uppenbart att hon riktar udden mot hela det politiska etablissemanget. Och hon har en dold varning för dom ända ifrån hennes grav, om de nu vågar sig på valfusk mot SD. Återigen skriver hon prydligt:

"Åsa Romson och Fredrik Reinfeldt har ingen rätt att diskvalificera de röster som i valet 2014 kommer att läggas på Sverigedemokraterna". 

Det verkar även som att hon skrivit mycket mer. Men MSM vill inte avslöja detta. Jag antar att SD får ta del av tantens skrifter och att de förhoppningsvis avslöjar lite mer av det som står skrivet från henne. Hon verkar vara en väluppfostrad dam, så jag tror inte att det är språkbruket som hindrar MSM från att skriva något mer detaljerat om vad hon skrivit. Skulle snarare gissa på att det handlar om att hon skrivit obekväma sanningar om dagens Sverige.

Avpixlat.

1 kommentar:

 1. Synd bara att hon verkar vara en av få.

  MEN det är ju så det står i Skriften:
  Mt 7:13 Enter ye in at the strait gate: for wide is the gate, and broad is the way, that leadeth to destruction, and many there be which go in thereat:
  Mt 7:14 Because strait is the gate, and narrow is the way, which leadeth unto life, and few there be that find it.

  få räddade, majoriteten går i fördärvet.
  http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html

  Sen är det lite typiskt Herren att lägga på någons hjärta att skänka bort en massa till något som han anser ska göras. Finns en del såna här kämpar gömda runt om i världen.

  Är ju lite som Elijah när han var förföljd och han klagade lite lätt sådär :D
  Ro 11:2 God hath not cast away his people which he foreknew. Wot ye not what the scripture saith of Elias? how he maketh intercession to God against Israel, saying,
  Ro 11:3 Lord, they have killed thy prophets, and digged down thine altars; and I am left alone, and they seek my life.
  Ro 11:4 But what saith the answer of God unto him? I have reserved to myself seven thousand men, who have not bowed the knee to the image of Baal.
  Ro 11:5 Even so then at this present time also there is a remnant according to the election of grace.

  Det är ju samma visa som med allt annat.
  På tal om det kika in denna intressanta interjuv om Isaiah 9:10 när Jonathan Cahn blev inbjuden till Vita Husets bönefrukost:
  http://www.youtube.com/watch?v=uBQh33-rjzA
  http://www.youtube.com/watch?v=i3ohLAjn-dU

  Obama och gänget har fått tydliga varningar, många gånger om.

  SvaraRadera