lördag 2 november 2013

666 ställer upp i EU-valet (igen).

Stor Humor. Miguel Angel Sosa Vasquez är en expat från Venezuela, Dominikanska Republiken, bosatt i Sverige. Han är sedan tidigare medlem i författarförbundet, även om han inte har någon bok i några svenska bibliotek. Sosa Vasquez var också sedan tidigt en hängiven socialdemokrat och medlem i SAP. Men han blev sedan mycket besviken på partiet, som tydligen inte var tillräckligt socialdemokratisk enligt honom.

Därför bildade han ett nytt parti med namnet, 666 för en EU:s Super-state med frihet, jämlikhet, rättvisa, fred, kärlek och lyckan. Partiets namn förkortas annars bara till 666 eller Projekt 666. Det är nämligen så att Sosa Vasquez har fått någon form av luciferiansk uppenbarelse, som fått honom att tro att han själv är Lucifer och kommer att ta över och leda EU in i de sista dagarna, med ett politiskt program, där han erbjuder lycka, kärlek, fred, rättvisa, jämlikhet; ja, i stort sätt allt åt alla. Det är sann socialdemokrati, då han är den verkliga äkta socialdemokraten. På något viss, har Sosa Vasquez lyckats tolka sin katolska pirat-Bibel med olika esoteriska och hedniska (egentligen felaktiga) budskap, och kommit fram till att luciferianism skulle vara något positivt.

Han ställde först upp i EU-valet 2009 och fick 28 röster + 1 handskriven (som inte räknades till). Ni kan få se hans valkampanj från 2009 HÄR. Sosa Vasquez menar att han, precis som Nicolas Maduro också talat med Hugo Chavez ande. Enligt honom, så vill Chavez att Sosa Vasquez och Maduro bildar en allians. Sedan tidigt har Sosa Vasquez hyllat Obama och inväntat Obamas stöd för honom. Sosa Vasquez har även skickat ett meddelande till Kina och krävt att få fullborda den historiska och profetiska alliansen mellan honom och det stora riket i öst. Han brukar även tagga Alfred Hitchcock, som en viktig figur, för hans videor. (Har inte riktigt förstått varför).

Hur som helst, så ställer den här mycket speciella individen återigen upp i EU-valet, med målet att få inta sin rättmätiga plats på den här jorden. Med tanke på hur allvarligt väljarna tar på EU-val överlag, så tror jag att den här dåren har goda chanser till att dubbla sina siffror jämfört med förra EU-valet. Några på FlashBack tyckte att man skulle rösta på honom (på skoj). Och det lär fler göra den här gången.

HÄR nedan kan ni se hans valkampanj för nästa års EU-val (år 2014).

2 kommentarer:

 1. Och där stod "Jesus" idolen mitt på bordet. Inte oväntat.

  Ps 115:2 Wherefore should the heathen say, Where is now their God?
  Ps 115:3 But our God is in the heavens: he hath done whatsoever he hath pleased.
  Ps 115:4 Their idols are silver and gold, the work of men's hands.
  Ps 115:5 They have mouths, but they speak not: eyes have they, but they see not:
  Ps 115:6 They have ears, but they hear not: noses have they, but they smell not:
  Ps 115:7 They have hands, but they handle not: feet have they, but they walk not: neither speak they through their throat.
  Ps 115:8 They that make them are like unto them; so is every one that trusteth in them.


  Hans krav borde vara att han får den vakanta stolen 666 i parlamentet om han skrapar ihop de röster som krävs för att få en stol.

  Intressanta artiklar om ämnet:
  http://www.ianpaisley.org/article.asp?ArtKey=666
  http://www.jesus-is-savior.com/End%20of%20the%20World/seat_666.htm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ian Paisleys arbete är fruktansvärt bra, och jag kan rekommendera honom till alla våra läsare.

   Radera