måndag 18 november 2013

Visselblåsare från Världsbanken säger HELA SANNINGEN!!!: "Jesuiterna styr de judiska bankmaffiorna och Rothschilds är bara marionetter för den den Svarta Adligheten." (SPRID!!!)

Karen Hudes är en modig kvinna som jobbat inom Världsbanken som nu blivit visselblåsare och som trakaserats av Eric Holdren bland annat. Hela hösten har hon blåst sin vissel så högt att man har fått svårt att tysta ner henne, för att inte markera allt hon säger med fetstilt.

Det fantastiska är att hon inte bara kommer ut med delar av sanningen, eller halvsanningar, eller bara avslöjar tillräckligt mycket för att folk ska tro att det är "jÿdarna" eller att det är "sionisterna" eller att det är "Rothschilds". Som tur är börjar fler vakna från detta. Det är tydligt att en antisemitisk agenda har infiltrerat stora delar av den så kallade "anti-NWO-rörelsen". Och jag har tidiagre nämnt det och förklarat hur de vilseleder folk, medvetet eller omedvetet.

Rothschild, Foxman, Greenspan, Blankfein, Silverstein och alla dessa kallas för Hofjuden av den verkliga antisemitiska eliten. De finns till för att göra det smutsiga jobbet så att ni ska bli anti-Israel och anti-judiska och antisemitiska. Inse att ni blivit blåsta. (Jag var själv det en gång i tiden).Den gemensamma nämnaren för dessa Sabbatiska-Frankistiska (mystiska) judar är att de alla är Knights of Malta. De lyder under den den Suveräna Militära Orden från Malta (SMOM), alltså Knights of Malta, som i sin tur styrs av den Svarta Adlighetens Matthew Festing.

Men de är alla underordnade världens mest avancerade säkerhetstjänst, nämligen jesuiterorden. Den näst äldsta säkerhetstjänsten genom tiderna. De är Vatikanens säkerhetstjänst. Rothschild är en enkel marionett! De styr ingenting, de lyder vad City of London Korporationen och deras Worshipful Companies har att säga till dem. Jesuiterna styr de "judiska" bankmaffiorna!


6 kommentarer:

 1. Och anledningen är ju att skifta skulden till den grupp man vill ska få hela skulden, i detta fall judarna för agendan är ju att försöka stjäla judarnas välsignelser från Gud, alla katoliker är ju inne i replacement theology (heresy):
  http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=11341

  och man kan ju säga att de lyckats väldigt väl i sitt nedriga värv.
  Kommentarsfälten får nästan alltid in ett gäng av de som köpt detta med hull och hår.

  Sen ska man komma ihåg att det finns väldigt många katoliker, muslimer och nationalsocialister och även internationalsocialister i anti-NWO rörelsen, så inte direkt konstigt att det är poppis att skylla på ett helt folk för vad ett gäng globalister håller på med. Som om vi skulle få skulden för vad Reinfeldt och Bildt med flera håller på med. Vad alla dessa har gemensamt är deras hat gentemot Israel och det Judiska folket vilket självklart är något som finns inbakat i fundamentet av deras rörelser.

  SvaraRadera
 2. Vad syftar överkuckun till in the end? Ett nytt tempel i Jerusalem eller vad? Vilken tro ska alla ha sen? Finns det svar på det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De vill ha hedendomens återkomst med offerriter som de hade förr. En del av befolkningsreduktionen som sker kommer att ske på samma sätt som det hände hos till exempel azteka indianerna och andra hedningar. Det handlar också om soldyrkan, måndyrkan, jordedyrkan. Det var därför Madame Blavatsky lanserade nyhedendomen (New Age rörelsen).

   Jesuiterna kommer att se till att förinta den Katolska kyrkan inifrån och på det sättet dra med sig alla andra kyrkorna. Det är här som David Ickes budskap om "andlig evolution" är så farlig. De som vägrar anpassa sig till denna "andliga evolution", till deras New Age of Aquarius, till den Nya Världsordningen; alltså de som insisterar på att hålla sig till Guds Ord kommer att förföljas och slaktas. Ty de kommer att vara "bakåtsträvarna" som hindrar den kommande "andliga evolutionen".

   Evolve or Die.
   http://www.youtube.com/watch?v=tlS7mRBOMyE

   Det kommer att bli en ny tempel i Jerusalem. Vi vet inte riktigt hur de ska få till det. Men det är en del av deras plan. Det är viktigt för dom att skulden hamnar hos judarna (som de ser som impostörer).

   En annan grej som jag personligen tror kommer att hända är att de ska börja hypa allt som har med utomjordingar att göra. De ska så småningom skicka hit deras "indigo childern" (de perfekta varelserna) för att även spä på den "andliga evolutionen". Hela 2012 grejen handlade delvis om detta också.

   Radera
 3. Var finns Vatikanen i den ekvationen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rent fysiskt finns den idag på Janusberget. Det är så klart inget samanträffande.

   Vatikanen är dagens Babylon. Men den kommer att ruineras för att kunna föra in den Nya Världsordningen. Och då måste det att bli ett nytt Babylon.

   Idag är det Washington Korporationen som styr det mesta av det politiska, sociala, kulturella i världen. Men den styrs från den finansiella centrumet inom City of London Korporationen, via sina Worshipful Comanies. Dvs alla bankmaffior är underordnade Cityn. Cityn är även basen för frimureri via den Skotska Riten. På sätt och vis styr Cityn även det mesta av det politiska, kulturella och sociala. Man kan säga att det först bestäms i Cityn, och sedan oftast utförs av Washington Korporationen.

   Cityn domineras i sin tur av den Svarta Adligheten och SMOM (Knights of Malta) med Matthew Festing i spetsen. Alla frimurare, alla dessa Sabbatiska-Frankistiska judar är alltså alla underordnade Festing, inklusive Rothschilds.

   Knights of Malta är även en Katolsk Riddar Orden. Och styrs andligen av Vatikanen, alltså dagens Babylon. Därmed styrs Cityn från Vatikanen.

   Makten som Vatikanen har ignoreras av de flesta idag. De ser den som en åldrande institution utan inflytande. Det är precis vad de vill att man ska tro. Cityn är knappast känd för de flesta. Även bland de som är någorlunda "vakna". De flesta känner till att Washington har en maktposition, men de vet inte att Washington är en Korporation, och har varit det sedan Lincolns dagar.

   Radera
 4. tar tillbaka frågan. var för snabb.

  SvaraRadera