söndag 3 november 2013

Hillary Clinton - hedersgäst i årets upplaga av The Royal Institute of International Affairs.

 
Hillary fick pris från
The Royal Institute of International Affairs. 
Jag blir förskräckt över att inga alternativa medier uppmärksammat detta mer. Folk pratar mycket om Bilderberg och CFR, och nämner FN, (dock inte i det gällande NWO samanhanget). Men i övrigt nämns inga fler av de nyckelgrupper inom The Round Table Groups, som en gång i tiden grundades av det Brittiska Impriet (läs City of London Korporationen) via Cecil Rhodes.

Värst av allt är att de är de mäktigaste och äldsta av dessa grupper, som nämns minst. Romklubben är idag deras starkaste arm, något som Dr. John Coleman, vid flera tillfällen påpekat. Men den äldsta av alla dessa grupper, som även grundade Romklubben, var och är The Royal Institute of International Affairs. Gruppen som nämns alldeles för sällan i NWO samanhang.

Dessa är The Round Table Groups. 
I årets ganska öppna upplaga (som förövrigt protesterades av 0 aktivister, jämfört med tusentals som protesterade marionetterna på senaste Bilderberg), så fick Hillary Clinton Chatham House Priset. Motiveringar var hennes ihärdiga arbete för globalism och familjefientlighet (så skrev de naturligtvist inte, de skrev internationella relationer och jämstäldhet. Jag bara förtydligar lite vad det hela egentligen handlar om).

Enligt uppgift, så talade Hillary mycket om NSA, GCHQ och övervakning överhuvudtaget. Under den informella intervjun  så talade hon en hel del om Syrien, där hon fortfarande kräver Assads avgång. Hon tog även en tydlig ställning emot Ryssland i det senaste GreenPeace-fallet.

Förutom Hillarys man, Bill Clinton, fanns även en del andra kända NWO gäster: Citigroups Stuart Popham. Englands utrikesminister William Hague. Peter Voser från Dutch Royal Schell. Hertigen av York fick representera den Brittiska Kronan i årets möte. Dr. Robin Niblett ledde hela mötet. Baroness Scotland är ledaren för gruppen (och förmodligen världens mäktigaste mulatta kvinna).Vi kan räkna med att Hillary Clinton nu kommer att föras fram av makterna, för att försöka se till att hon blir USA:s nästa president. USA:s nästa val verkar nästan vara avgjord, långt innan valet, som ska ske först mot slutet av 2016. Det är så vår planet styrs.

2 kommentarer:

 1. Är ju samma grej som när de har judar på loftet, de ser bara judar alla andra verkar få ett frikort. Jude this Jude that, sen har folk som Hitlery KKKlintoon frihet att verka som de vill, nackdelen när folk inte har kunskapen vem som drar i alla dessa trådar, dvs. Satan, de koncenterar sig då på en specifik grupp, muslimer, judar, katoliker, globalister eller annan valfri grupp och blunda för resten för de inte passar in i deras världsbild. I vår världsbild passar alla dessa grupper in som skurkgrupper, i fallet judar, de som sålt ut sitt land och t.ex. de onda fariséer och sadducéer som verkar än idag, oftast som talmudister osv. (Talmud är ju ganska roligt på sätt, som om Kristna skulle dyrka Bibelkommentars böcker, iofs Kalvinister dyrkar ju John Calvins Institutes of the Christian Religion, detta kättarverk som lett otal människor i fördärvet)

  För att citera Hitlery: "What difference does it make?"...

  Enligt Gop:arna så håller NBC och CNN redan på med filmer för att få Hitlery vald till President:
  https://www.youtube.com/watch?v=bqw6hg96kE0
  de har gjort fler intressanta klipp om Hitlery skandaler:
  https://www.youtube.com/watch?v=MGFPHDMj8zg
  https://www.youtube.com/watch?v=q_oljtANgXs
  https://www.youtube.com/watch?v=m9WnwVbXEH4

  finns ju en massa gammalt också.
  On the Issues är riktigt bra för det visar upp vad de verkligen gör:
  http://ontheissues.org/Hillary_Clinton.htm

  ingen vacker läsning när det kommer till Hitlery, den kvinnan är ett monster.
  Men det är ju alla de här luffarna som placerar den maktkåta tanten som ledare också.

  One hour with the beast...

  SvaraRadera
 2. American Thinker hade en bra artikel om Hitlery i September:
  Hillary! Because What Difference Does it Make?
  http://www.americanthinker.com/2013/09/hillary_because_what_difference_does_it_make.html

  Ledare som Hitlery kommer ju fram och kan släppas fram av dessa eliter när folket är närmast moraliskt bankrutt. Därför vi har de ledare vi har i Sverige också, för det Svenska folket är till största del ateister eller andra sorters hedningar. Men när Kyrkan är nere till nästan ingenting då har Gud något riktigt häftigt på g.

  SvaraRadera