tisdag 19 november 2013

Diktaturvurmande elitistisk stiftelse portar SD under hela mandatperioden.Det blir fyra i rad. Under hela mandatperioden så nobbar Nobelstiftelsen Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson (SD). De menar väl att Jimmie Åkesson och SD inte står för samma elitistiska, värdeliberala, massmordsvurmande värderingar som de står för.

Nobelstiftelsen har tidigare nominerat så väl Stalin som Hitler till Nobels fredspriset. Några andra som vunnit fredspriset var Barack Hussein Obama (aka Barry Davis Jr.), Al Gore och Henry Kissinger. Alla globalister som vurmar för en mer värdeliberal form av massmord, mer i linje med Romklubben, till skillnad från de tidigare nämnda. Nobels ekonomiska pris har även getts till Paul Krugman, vars ekonomiska ideologi har lett till de ekonomiska kriser vi lever under, i vår tid. De litterära priserna är oftast i linje med kulturmarxismen, samtidigt som de vetenskapliga priserna också oftast ges till kvakvetenskapliga globalister.

Dessutom bjuder Nobelkommitén in diktaturer och despoter från tredje världen som ser till att Romklubbens befolkningsreduktion följs till punkt och pricka. Deras värderingar är helt korrekt mycket närmare Nobelstiftelsens och globalisternas vurm för elitism och massmord. Så det är ganska självklart att de avskyr någon som Åkesson vars partis familjevänliga politik går helt stick i stäv mot det socialistiska och elitistiska Nobelstiftelsens värderingar.

SvD.

1 kommentar:

 1. Om jag skulle bli inbjuden så hade jag tackat nej och förklarat varför.
  Var Nobel själv en globalist? Det är en intressant fråga.

  Vad hade han sagt själv om att de slödder som förvaltar hans arv bjuder in diktatorer och andra massmördare? Med tanke på att placerade fredspriset i Norge så lär han nog inte varit så glad över att dessa tattare (för att de får pengar under bordet givetvis, annars bjuder man ju inte in diktatorer och diktatorerna betalar mer än gärna för sig då de behöver hålla sig på god fot med dessa eliter så de inte blir invaderade).

  Dessutom är ju maten ganska äcklig, det där käket står ju där från morgonen och alltid en massa konstigheter, den där korvkiosken utanför gör sin bästa dag på året den natten då maten inte är mycket att hänga i granen så de går alla och köper sig snabbmat efteråt. Säger ju en hel del om denna "fest", när gästerna går hungriga från en fest så är det en hårt misslyckad fest.

  Hela grejen påminner om sånt här "man ska gilla det för att etablissemanget säger att du ska gilla det", ungefär som modern konst, ser ju förjävligt ut men man "ska gilla det" för det säger etablissemanget att man ska göra.

  SvaraRadera