lördag 23 november 2013

Jesuiterna offrade sin katolske riddare JFK.

 


Låt oss först vara på det klara, när vi ska avhandla det som hände i Dealey Plaza, Dallas Texas, i USA, för 50 år sedan. Det är fortfarande mycket som är oklart. Men också en hel del som redan är klart. Och jag tänkte att det skulle vara ganska passande att gå igenom allt nu när 50 år har gått sedan mordet på JFK.

Låt oss först först klargöra att JFK tillhörde Kennedy Blodlinjen. Och Kennedy Blodlinjen är ett av blodlinjerna med starka band till de så kallade Illuminati Blodlinjerna (Alltså de Ptolomeiska Blodlinjerna). En som forskat mycket om Illuminati Blodlinjerna är Fritz Springmeier. Och jag rekommenderar folk att läsa hans bok Bloodlines of the Illuminati för att lära er mer om detta. I ett långt avsnitt så avhandlar Springmeier familjen Kennedy.

Vi har sedan tdidigare redan kännt till att Kennedy var av irländsk börd. Något som på JFK:s tid var kontrovetiellt. Joseph P. Kennedy Sr., JFK:s far, var en finansman i Wallstreet. Som irländsk-katolsk hade han en mycket god relation till Cardinal Spellman. Hans inblandning i filantropi innabar att Cardinal Spellman så småningom skulle adla honom in i den Suveräna Militära Orden från Malta (SMOM). Då Joseph P. Kennedy Sr. blev en Knight of Malta, var han en av ytterst få på sin tid, i USA, som kunde få åtnjuta en sådan maktposition. Som en Knight of Malta och finansman på Wallstreet skulle han även göra sig känd som  en hatfylld antisemit. Med ytterst lite sympatier för judarna under 2VK.

Men Kennedyfamiljen var inte bara någon vanlig irländsk familj, utan en elitfamilj på Irland. Och går man tillbaka till 1600-talet finner man att denna elitfamilj har i själva verket sina rötter hos olika frimurare i Skottland. Springmeier avslöjar även att Kennedys anfader var en som hette Brian Born Caeneddi från Skottland. Andra band till Skottland fann Springmeier hos Archibald Kennedy, en mäktig frimurare i Skottland med starka band till den Skotska Riten (med bas inom City of London Korporationen). Gräver man tillbaka till medeltiden verkar det även som att de skottska Caeneddi-klanen har, via Fitzpatrick släkten, även starka band till de franska Sangraal. (Ett franskt släkt vars namn kan översättes till Kungligt Blod, men också Helig Gral). Här upptäcker man även tydliga band mellan frimurare och deras rötter inom olika Riddarorden, de gamla Knights Templar.Det är viktigt att komma ihåg att datumet, den 22 november, är oerhört viktigt för frimurarna. Ty det var den 22 november år 1307 som Påven Clemetius lanserade sin Påvliga Bulla, Pastoralis Praeeminentiae, där han beordrade att alla Tempelriddare (Knights Templar) skulle arresteras. Därför inledde Templarna i exil den Skotska Riten. Där skulle de kunna fortsätta med sina gnostiska, okultiska och esoteriska riter, kunskaper och hemligheter som de hade tagit med sig från Mellanöstern. Det var då frimurariet officiellt föddes.

Låt oss då vara på det klara om att det som hände vid Dealey Plaza, i Dallas Texas, i USA, var en ritual. En ritualmord, alltså. Ett offer till deras hedniska gudar. De offrade det finaste de hade att erbjuda. En ung president i sina bästa år. Men detta sammanstrålade med andra aspekter som vi även kommer att gå igenom.

 
Knights of Columbus. 
Ty det är viktigt att förstå att JFK var en av eliterna. Man kan även säga att han stod över de flesta frimurarna. Han var själv en Knight of Columbus  och därmed även underordnade SMOM. Man kan även säga som så att han lydde under vad ledarana inom Knights of Columbus sa till honom att göra som president. Vi vet inte exakt till vilken grad Knights of Columbus påverkade den praktiska politiken. Men det är klart att de gjorde det.

Knights of Columbus är en front för jesuiterna, och har sin främsta lojalitet till dem och sedan till Påven. De är en riddarorden som grundades av jesuiten Michael McGivney SJ. JFK var faktiskt en Knight of Columbus av hög rang. Så han kände mycket väl till den Katolska kyrkans makt över USA. Han hade själv svurit Knights of Columbus riddarordens ed.  Så hans lojalitet var i första hand till Påven och inte till USA. Som en Knight of Columbus betraktade han även alla kristna som kättare. Därmed var alla kristna amerikaners skepsism mot JFK fullt befogat. Han skulle faktiskt bryta mot centrala delar av den amerikanska konstitutionen när han ingrep i delstaternas angelägenheter, och därmed centralisera mer makt hos den federala Staten i Washington.JFK var alltså en insider och visste mycket väl hur saker och ting låg till. Men någonting hände som gjorde att han sedan skulle vända. Om det var medvetet hans roll som han fick i uppdrag eller om han verkligen gick emot systemet kan vi bara spekulera i.

Efter en tid som president började han gå emot en del av elitens (Påvens) planer. Han var plötsligt emot The FED, han var emot kriget i Vietnam, han var emot planen från CIA att utföra en false flag attack på Kuba, och han deklarerade även att han ville krossa CIA i tusen bitar, då han gav frimuraren Allan Dulles sparken. Så det fanns många anledningar till varför eliten skulle vilja mörda honom. Men inga av de nämnda var den verkliga anledningen.

Den verkliga anledningen avslöjade förre detta jesuiten Alberto Rivera. Det var nämligen så att JFK hade inte hållit den ed han hade svurit då han blev en Knight of Columbus. När folk oroade sig över JFK:s katolska tro och lojalitet till Påven, försäkrade han att han tog sin roll som president på största allvar och tydligt separerade sin katolska tro från hans roll som president.

I det ögonblicket, förklarar Alberto Rivera, så bryter JFK mot sin ed till Vatikanen. Anledningen var att JFK satte den amerikanska konstitutionen, baserad på engelsk Common Law, ovanför Påvens Cannon Law, alltså Admiralty Law. Detta var att reducera Påvens och Vatikanens auktoritet. Enligt Rivera kunde jesuiterna inte acceptera detta. Och då var det bara att vänta in rätt tillfälle. Rivera påpekar dock att jesuiterna var aldrig på plats när JFK väl mördades. De lämnar som vanligt det smutsiga jobbet åt andra. Enligt jesuiten Francisco Suarez SJ var mordet på JFK laglig enligt Påvens Cannon Law.Låt oss då gå igenom lite fakta. Jesuitgeneralen, tillika Överste generalen inom Jesuitorden, också känd som den Svarta Påven vid den här tiden var Jean-Baptiste Janssens SJ. Underordnad honom är Påven Paulus VI (Den Vita Påven). Underordnad honom är Cardinal Spellman, stationerad i New York. Och det är Cardinal Spellman som får i uppgift att orkestrera mordet på sonen till sin gode vän, Joseph P, Kennedy Sr. (Knight of Malta).

Cardinal Spellman hade tillgång till all från CFR, CIA, Knights of Malta, Knights of Columbus och inte minst frimurarna till sin tjänst för att kunna assistera honom med mordet på JFK. När JFK gick emot CIA, hade han redan fått hela Knights of Malta emot sig. Lägg även därtill att JFK var väldigt promiskuös och oftast otrogen mot Jacqueline Kennedy (Onassis). Jacqueline var mycket olycklig. Dessutom var LBJ mycket iver om att få ta över posten som president. I det republikanska partiet har det länge, åtminstone sedan Nixon-tiden, varit ett internt skämt att påpeka LBJ:s inblandning i mordet på JFK.Mannen som pekas ut som den som på plats, i Dallas, ska ha orkestrerat mordet på JFK är E. Howard Hunt från CIA. Än idag nekar han att han befunnit sig Dallas den 22 november 1963. Han insisterar att han befann sig i Washington då, och han har även fått vittnen att ställa upp och verifiera hans version. Ändå har man funnit bilder av honom på plats i Dallas den 22 november 1963.

Om det var E. Howard Hunt som personligen mördade JFK vet vi inte. Den senaste teorin är faktiskt att Jacqueline Kennedy Onassis var den som mördade JFK. Det enda vi definitivt vet säkert är att det inte var Lee Harvey Oswald som sköt JFK.

 
Vi bör även ha i åtanke att Dealey Plaza är stället där Dallas första frimurarloge öppnades. Och på parken finns även en obelisk i minnet av detta. Där står det: "Within this small park was built the first home, which also served as the first courthouse and post office, the first store and the first fraternal lodge." Så frimurarnas inblandning är också utom all tvivel. Det var deras dag och deras plats.

Obelisken finns kvar än idag vid korsningen mellan Main Street och Houston Street. Där står obelisken som symboliserar Osiris penis för frimurarna. Och vid sin spets finner man även den luciferianska elden, som också symboliserar illuministernas kunskapsdyrkan.

Dealey Plaza, nämndes faktiskt efter den lokale tidningsägaren George Bannerman Dealey. Dealey var grundaren till tidningen Dallas Morning News. Obelisken upprättades 1940. Dealey var själv en frimurare av den 33 graden tillhörande den Skotska Riten.

Låt oss nu titta på en video som aldrig kommer att visas på TV. Inte ens nu efter 50 år. JFK:s Secret Service vakter var ganska nära honom, och noggranna med att följa honom vart han än var. Hela tiden skulle de befinna sig nära presidenten. Men i Dallas den dagen, fick de helt andra order från den säkerhetsansvarige. Något som JFK:s närmaste vakter, inte riktigt förstod. Och det märker man när man först ser på videon. JFK:s närmaste vakter rycker med armarna i vädret och undrar varför de får order om att hålla sig på avstånd från presidenten. Vakten på höger sidan, i bild, står som ett frågetecken och visar tydligt att han saknar förståelse för denna "stand down" order från vaktbilen bakom.Redan här förstår man att det hela är uppgjort. Som ni dessutom kan se av bilden här ovan, så kan det inte ha varit LHO som skjutit JFK, då han siktar från helt fel vinkel. På JFK:s skjorta återfinns blodet på hans vänstra sida. Enligt den officiella storyn så ska LHO ha skjutit JFK från hans högersida. Dessutom nästan bakifrån. De flesta tänkande människor förstår att detta stämmer helt enkelt inte, och kan inte stämma. Och anledningen är för att LHO är helt oskyldig! När JFK väl är inne på Elm Street, så återfinns LHO ganska långt bakom honom.

Det bör även nämnas att LHO varit en dubbleagent åt FBI och CIA. FBI hade uppgifter om honom och något som utmärkte honom var hans urusla resultat som skytte. Oswald var sämst i klassen, som skytte. Han dög trots det som en patsy. Han var dock på sätt och vis ändå en rätt så övertygad kommunist. Men då han hade tagits in, så nekade han. Han hade även för avsikt sedan att avslöja det hela, och bevisa att CIA hade lurat honom i uppdraget.

Cardinal Spellman, förutom att ha goda kontakter med Knights of Malta, hade även goda kontakter med den italienska maffian. Och det är just där som Chicago maffian vaskar fram Jack Ruby för att göra jobbet på kort varsel, att tysta Oswald innan det blev för sent. Maffian skulle även se till att Ruby hålls tyst.

Men för att hela denna storyn skulle kunna hänga ihop, så behövdes det fler element. Henry Luce var redaktör för Life Magazine. Han var även med i CFR och hans kontor låg över gatan från St. Patricks Cathedral, där Cardinal Spellman verkade. Luce skulle omedelbart hävda att Oswald och Castro låg bakom attentatet. Hos National Review skulle William F. Buckley Jr., också han från CFR, lägga skulden på Oswald och Castro.

Abraham Zapruder är mest känd som den som filmade mordet på JFK och tog först bilder på LHO. Han sålde sitt material till just Life Magazine för $150 000. Han skulle även publicera bilderna på LHO med mordvapnet. Något som senare skulle visa sig vara förfalskade bilder. Zapruder skulle dö vid mystiska omständigheter bara ett år senare.

Warren Commission fick i uppdrag att utreda mordet på JFK. Kommissionen var nästan uteslutande fylld av frimurare. Cartha D. DeLoach, Gerald Ford och ingen mindre än Allan Dulles, som just fått sparken från sin post inom CIA av JFK, skulle få äran att leda Warren Commission. Föga förvånande kom denna kommission fram till att det var LHO som sköt JFK.

Så nyckeln till att lösa mordet på JFK är faktiskt Cardinal Spellman. Han hade alla förbindelser och alla kontakter. Det är under hans översyn som det hela kunde få gå till. Han hade den centrala rollen i mordet på JFK, på samma sätt som Cardinal Egan skulle spela en central roll i attackerna den 11 september, flera år senare.


4 kommentarer:

 1. Vet inte om du fick med det men det finns en annan intressant aspekt av hela ritualen, är iofs från en riktig judehatare vid namn Hoffman men det är
  King-Kill 33: Masonic Symbolism in the Assassination of John F.Kennedy
  http://www.whale.to/b/kingkill_33.html

  så det finns ju ännu mer ledtrådar i det hela, precis som i 911 attacken.
  Vad folk alltid missar är att dessa olika grupper alla tillhör Satan, muslimer, katoliker, frimurare, ateister/humanister, "sionister"/sossar osv.

  klart intressant grej, sen så ligger ju offerplatsen på den 33:e paralellen, som tas upp i denna av Hoggard:
  Mike Hoggard, The Cult of 33
  http://www.youtube.com/watch?v=7sZZMxX4JbE

  sen är det inte konstigt att Vatikanen, Frimurare, Muslimer och resten av rasket är på samma sida, all denna smörja är ju direkt från Babylon och Babylon har ju alltid försökt bli Gud precis som Satan alltid försökt bli Gud.

  SvaraRadera
 2. Intressatn! Men du missar den kanske viktigaste orsaken. JFK tänkte ta itu med knark- och vapenkartellerns och klippa banden till FED genom att ge ut en egen skuldfri valuta. Han utfärdade t o m en Act innan har for till Dallas. Jag har alltid undrat varför Jackie kryper iväg i sin rosa dräkt. Inte så konstigt med tanke på att det är chauffören som skjuter Kennedy. Inte hon! Var har folk fått det ifrån? lika konstigt som att påstå att Lisbeth sköt Palme! Kolla på denna video och lyssna på Kennedys tal på slutet:

  https://www.facebook.com/photo.php?v=448509512760

  SvaraRadera
  Svar
  1. Folk har fått för sig att det är föraren för att det dels kommer en solkatt som några tror är en pistol, den som kört hårdast på den teorin var Milton William Cooper dvs. Bill Cooper, han hade fel om detta precis som han hade fel om Cydonia ("Ansikte" och "stad" på Mars, som inte var någon stad överhuvudtaget inte heller var det något ansikte var bara skuggor som lite lätt liknade ett ansikte, ungefär som papisternas "Jesus" och "Maria" i rostat bröd och liknande tossigheter)
   https://www.youtube.com/watch?v=FAr-CgF_p6E

   Men när jag själv suttit och granskat Zapruder filmen så framgår det klart och tydligt att så inte sker. Hade en vän som hade gått på det men sen när jag visade filmen och lät han zooma in själv så är det uppenbart att han inte har någon pistol, en solkatt som sagt. Hela grejen att föraren skulle gjort det är ju bara vanlig galenskap, helt ologiskt. Finns riktigt skarpa upplagor av Zapruder filmen på nätet för den som är intresserad.

   Radera
 3. Jag trodde först att det var föraren. Men sen upptäckte jag att det inte var så. Jag vet egentligen inte hur tillförlitlig Zapuders material egentligen är. I vissa varianter har man plockat bort lyktstolpar. Det är väl antagligen Luce som medvetet släppte förvanskade varianter för att vilseleda folk, och göra gällande att det skulle varit LHO som var skyldig. Vi vet nu att det är en lögn.

  Jacqueline är den senaste teorin. Föraren hade inget särskillt motiv. Jacqueline var lika styrd av Cardinal Spellman som alla andra, och hade tränats av jesuiter på universitet. Hon hade dessutom ett motiv för att göra sig av med den promiskuöse JFK som ständigt skulle vara otrogen mot henne. Hon hade även nära band till LBJ, som knappast kunde hålla sig från att garva.

  Och ja, jag räknar in knarkkriget i allt det som CIA sysslade med. Jag räknar in Vietnamkriget till hela bluffen som var Kalla Kriget. Och jag räknar in hans variant av "Greenback" som alternativ till The FED, när jag nämner att han ville sätta dit the FED. Men artikeln skulle ha varit för lång om jag gick igenom alla detaljerna.

  Det mest intressanta, tycker jag dock, är att Kenndy-släkten tillhör de stora Ptolomeiska Blodlinjerna, med anor långt tillbaka i tiden.

  SvaraRadera