måndag 28 oktober 2013

SD i Örebro vågar utmana det sexualliberala etablissemanget.

I somras skrev jag om patrioten Anders Östlund (SD) som uppmuntrade till ökad barnafödande, och en mer konservativ syn på sex och sexualpolitik. Han vågade faktiskt ifrågasätta (NWO-agenterna) RFSU, vars policy varit helig för 7-klövern. På det sättet var Östlunds utspel banbrytande. Etablissemanget gick till fullskalig attack mot Östlund. Så väl MSM som RFSU och socialdemokratiska EXPO och IRM gick till attack mot Östlund och satte stor press på SD. SD:s pressekreterare sa dels att det var högt i tak inom SD, och att sexualpolitiken var distriktens angelägenshet. Vissa SD:are hade först kritiserat Östlunds utspel, tyvärr utan att ha själva läst artikeln, eller ens ha talat med Östlund.

Men nu är läget annorlunda. Partidistriktet i Örebro ställer sig nu bakom Östlunds förslag om att dra in subventionerna på preventivmedel. SD i Örebros landsting har nu motionerat fram förslaget. SD är dessvärre det minsta partiet i Örebro Län, och sannolikheten för att förslaget går igenom är ytterst liten. Återigen visar dock SD att de är det enda riktiga oppositionspartiet, även på landstingsnivå. 

Nu har dock MSM återigen mobiliserat för att gå till angrepp mot SD i Örebro Län. Den här gången är det Public Service som gör ett utfall. Rubriken hos SVT är "Säkert sex kan bli dyrare". Alltså ska vi enligt Public Service utgå ifrån RFSU:s syn på sex och vad syftet med sex ska vara. 

Normalt sätt, när man betalar någon för att ha sex, så kallas det för prostitution. Att vi som skattebetalare tvingas vara med och underlätta ungdomar till att ha sex via subventioner, kan inte heller betraktas som något annat än en form av prostitution. Skillnaden är dels att den är sanktionerad av Staten, och dels att den fyller RFSU:s och Planned Parenthoods agendor. Dels befolknings reduktion, men också en liberalisering av synen på sex. Enligt illuministerna bör man se till att unga får en så tidig sexuell debut som möjligt, och att de har så många partners som möjligt för att försvåra möjligheten för par att bonda, och skaffa en stabil relation. 

Östlund replikerar mot kritiken: 

"Var och en måste ju ta sitt eget ansvar för sitt eget sexualliv. Det kan man ju inte lägga  över på samhället. Vad ska skattepengarna gå till? Ska de gå till friska människors friska begär och behov eller ska de gå till sjuka människors nödvändiga behov?" 

Public Service lyckas få tag på en professor i folkhälsovetenskap, Charli Eriksson, vid Örebro universitet, som lyckas motsäga sig själv. "Professorn" hävdar först att det finns underlag som visar att ett p-pilleranvändande påverkar att man får mindre oönskade graviditeter, och sedan att det dock inte har studerats. Vilket i sig är ett mycket märkligt och motsägelsefullt uttalande. Antingen har saken studerats och det finns underlag, eller så finns det inte.

Public Services journalist avslutar med att försöka ta upp kvinnans "rätt" till skattebetalarnas pengar, för att finansiera hennes "kontroll". För det första, så förlorar inte kvinnan någon kontroll. Hon kan fortfarande göra som hon vill. Vill hon ha sex och inte ha barn, kan hon spara sig pengar, om hon verkligen tycker det är så viktigt. Och för det andra så är kvinnors "rätt" till skattebetalarnas pengar inte en oinskränkbar rättighet. Men Östlund gav också bra svar på tal där.

Det märks tydligt att sexualliberalernas frustration växer nu när deras argument och skrämsel inte längre funkar. Vi får se om RFSU eller 7-klövern kommer med några fler utfall mot SD och Östlund. Romklubbens Agenda 21 för att reducera världens befolkning skulle kunna få problem om de här typen av förslag skulle få fotfäste i opinionen. Så antingen kommer de att försöka gå till anfall mot SD, eller så ska de försöka tysta ner dem.

SVT.

3 kommentarer:

 1. Romans 1:28 And even as they did not like to retain God in their knowledge, God gave them over to a reprobate mind, to do those things which are not convenient;
  Romans 1:29 Being filled with all unrighteousness, FORNICATION, wickedness, covetousness, maliciousness; full of envy, murder, debate, deceit, malignity; whisperers,
  Romans 1:30 Backbiters, haters of God, despiteful, proud, boasters, inventors of evil things, disobedient to parents,
  Romans 1:31 Without understanding, covenantbreakers, without natural affection, implacable, unmerciful:
  Romans 1:32 Who knowing the judgment of God, that they which commit such things are worthy of death, not only do the same, but have pleasure in them that do them.

  Fornication heter den delen av agenda, dvs. sexualagendan.
  Gud är på det klara med att de som förspråkar det hela är värdiga döden.

  Jag dunkade upp en ny blogg för övrigt efter att min webgubbe försvann på min gamla blogg så jag körde en blogspot också:
  http://togivelight.blogspot.se/

  dock inte lagt upp något speciellt ännu även om den där videon om Kinesiska språket är riktigt bra trots att den Pastorn är pingstmupp. Men det är fascinerande hur det kinesiska språket har Genesis 1 till 11 inbyggt i alfabetet...
  ännu ett tungt bevis för Gud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va?! Vad hände med din webbgubbe?

   Radera
  2. Vi hade en teologisk splittring, han ansåg att Evangeliet är Evangeliet + Arbete dvs. samma Works Salvation som alla Cain religioner, medans det absolut inte har någon arbetsdel, det är ju Jesus som gjort allt jobb redan.

   Var han som hade alla uppgifter, visste inte ens vilket hotell det låg på så de mesta är borta, archive.org hade inte speciellt många artiklar sparade.

   Men men kan alltid skriva nya.

   Radera