tisdag 22 oktober 2013

"50 nyanser av honom" - är subtil propaganda för pedofili.

Författaren E L James hos Skavlan. 
Jag och säkert även en del av mina läsare märkte vilken stor mediahype det blev förra året efter publiceringen av boken 50 nyanser av honom, skriven av E L James. Jag hade själv inte lagt så mycket märke åt nyheten som då verkade helt ointressant. Jag hade inte läst boken, och var inte heller intresserad. Men som vanligt blir man skeptisk mot allt som hypas av vår MSM.

Boken riktade sig främst mot vuxna kvinnor och till viss del även äldre kvinnor. Och det var i praktiken tantsnusk. Det var åtminstone uppfattningen man fick till en början. Tantsnusk har dock funnits länge. Varför just den här boken blev så hypad förståd man inte först. Männen riktar sig oftast till det visuella och medan att kvinnor söker sig till litteraturen. Men både kvinnor och män kan konsumera porr, även om det oftast är olika sorters porr.

Men 50 nyanser av honom är egentligen inte något vanligt tantsnuk eller tantporr. Det är i själva verket ett väldigt subtilt sätt att göra reklam för och normalisera pedofili. Vi bör även ha i åtanke att många konsumenter av den här boken är säkert mammor som skulle nog ta kraftigt avstånd från pedofili. Men det är nog hela poängen att boken ska just nå den här målgruppen för att göra pedofili mer accepterat. Vi har redan sett hur vissa försöker få till porrundervisning i skolan för små barn. Bara så att ni vet, så finns det en tydlig agenda, och jag har redan tidigare skrivit vilka det är som driver på detta.

Boken ger den kvinnliga huvudrollen åldern 21 år. Men läser man boken så märker man att det inte handlar om en kvinna, utan en flicka. Hon har inte haft sex, eller masturberat. Och hon beskriver sin omvärld ungefär så som ett barn skulle beskriva den. Hon använder ett barns språk och har ett barns perspektiv på sin omvärlden.

Den manliga huvudrollen verkar attraheras av flickans oskuld, på samma sätt som pedofiler är efter det rena. Han får henne dessutom att tro att det är hennes fel, och får henne att försvara övergreppen. Hon tycker dock inte om att hon behandlas (OBS!) "som ett barn", varpå han svarar att hon "beter sig som ett barn". Han blir allt mer brutal mot henne och sexet mer våldsamt.

Uppenbarligen är det något sjukt med våra kulturtanter som försvarat och hyllat den här boken, även här i Sverige. Författaren E L James bjöds även till Skavlan för att fritt kunna göra reklam för sin bok. Hon hade i alla fall etablissemangets fulla stöd. Och tyvärr även många kvinnors stöd. Många av dem längtar redan till film-versionen av boken.

Jag vill rekommendera er Dr. Judith Reismans mycket kritiska recension av boken, och hur hon tydligt påpekar att boken i själva verket är subtil propaganda för pedofili. Alan Watt har också läst Reismans recension.


2 kommentarer:

 1. Reisman är riktigt bra (men våra judar på loftet vänner börjar väl yla om att hon är judinna, de är ju så känsliga för det) :D

  För övrigt ser den där E L James ut som en karl klädd i drag, är man säker på att det är en kvinna? På bilden ovan ser det ut som en karl.

  Normalization of Pedophilia Moves Forward
  http://moonbattery.com/?p=17289

  Richard Dawkins som är alla hysteriska ateister/militanta ateisters husgud pushar ju även han pedofili:
  Richard Dawkins Pushes the Liberal Sexuality Envelope
  http://moonbattery.com/?p=36393

  Another Step Toward Normalizing Pedophilia
  http://moonbattery.com/?p=36132

  mer från Moonbattery:
  http://moonbattery.com/?s=pedophilia

  MTV körde ju hårt med pedofilagendan i sin senaste Awardshow: MTV Video Music Awards (MTV VMAs).
  http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/mtv-vmas-2013/

  Hon har ju sedan efter detta haft tidelag som en annan grej hon pushat.

  Här där hon hånglar med en häst:
  http://i.imgur.com/2QBYQ.jpg
  och här med en björn:
  http://cdn.evilbeetgossip.com/wp-content/uploads/2013/10/miley-cyrus-500x666.jpg
  och med ett rött monster...
  http://uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2013824/rs_1024x759-130924125541-1024.miley-cyrus-monkey.ls.92413.jpg
  och här med en apa...
  http://uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2013824/rs_634x1024-130924125542-634.miley-cyrus-monkey.ls.92413_copy.jpg

  men åter till pedofilagendan:
  Hollywood Sexual Abuse of Children
  http://jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Porno/hollywood_sex_abuse.htm

  ganska uppenbart att det är en massa fuffens som försigår.

  Richard Dawkins, Miley Cyrus, MTV, Hollywood, SVT promotar tantsnusk som hade en djupare pedofilbit i boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu hände det igen. Din kommentar fångades upp som "spam". Som tur var, så upptäckte jag det. Men nu vet jag hur man gör för att släppa in den bland kommentarerna.

   Radera