måndag 28 oktober 2013

Ny KD-topp vill införa sanktioner mot EU-länder som inte har "tillräckligt" mycket massinvandring.

Lars Adaktusson (KD). 
I veckan som gick blev Kristdemokraterna första partiet att publicera hela sin lista inför EP-valet till den kommande våren. Den listan toppas av den nyrekryterade journalisten Lars Adaktusson. Och eftersom KD lär högst endast få en stol i Europaparlamentet, så är det nog den nyrekryterade "kristdemokraten" som ska vara partiets ansikte utåt inför EP-valet.

I fredags intervjuades Adaktusson av sina journalistiska kollegor inom Public Service. Där lyftes det upp krav på att straffsanktionera EU-länder som inte var tillräckligt öppna till Bryssel elitens massinvandrings policy.

Självklart anser han att även Sverige och andra länder som är öppna till massinvandringen, ska fortsätta "ta sitt ansvar".

KD har än en gång visat att de inte är ett dugg intresserade av delta i framtida politiska samanhang. Intressant är att jag finner ingen Lennart Sacredeus på KD:s lista. Att Lars Adaktusson, som jag aldrig tidigare förknippat med Kristdemokraterna, är med och till och med får toppa listan, kan man tycka är lite märkligt. Uppenbart är att KD inte kan finna några från sina egna gräsrötter för att toppa listan. Eller kanske snarare sagt, så vill Hägglundarna inte ha något med sina egna gräsrötter att göra.

Hoppas att KD-väljarna straffar Hägglund ordentligt under Supervalåret. Det är enda sättet de kommer att göra sig av med en så usel ledare och usel ledning, som uppenbarligen gör allt för att böja sig inför sinna mer liberala vänner.

SR.

2 kommentarer:

  1. Någon borde upplysa KD-väljarna att det är BABYLON-politik Adaktusson håller på, konstigt att det inte är någon inom KD som påpekar att Adaktusson håller på med just Babylon-politik.

    http://revolutionharry.blogspot.com/2011/06/mass-immigration-and-new-tower-of-babel.html

    SvaraRadera
  2. http://www.endtime.net/kinfos.htm

    (en bra blogg)

    SvaraRadera