söndag 27 oktober 2013

Skattebetalare i Västmanland att tvingas finansiera homolobbyism.

Homolobbyism i Västmanland. 
I Västmanland kommer kommunerna att storsatsa på homolobbyism. Västmanlänningar ska solidariskt vara med och finansiera 15-åringars subtila indoktrinering för att hjälpa dem att "komma ut". Det är socialsekreterare och enhetschefer från olika kommuner i Västmanland som kommit med förslaget.

Det har de diskuterat sen i våras, då Ungdomsverket kommit med statistik där en väldigt hög andel av unga i Sverige är deprimerade och att de har funderat på att, eller försökt att ta sitt liv. Hur nu dessa socialtanter kopplar det hela till ungdomens sexualitet nämns dock inte.

Socialtanternas uppgift ska först vara att locka ungdomar till deras möten. De nämner bland annat "studiebesök" och "föreläsningar". Intressant nog ska mötena inte annonseras någonstans. Möten kommer alltså att ske med ungdomarna först då de fått tag i en kontaktperson. Det är alltså endast via kontaktpersonen som ungdomarna kommer att få reda på tid och plats för mötena. Tanterna säger dock att det inte ens behöver handla om att "komma ut", utan även inkludera ungdomar som på något sätt kan uppfattas som osäkra på sin sexualitet.

- Det finns säkerligen de som inte är säkra på sin läggning, men känner att de tillhör den här kategorin, resonerar Pernilla Einan.

De har redan kontakt med 7 ungdomar i regionen. Men de är måna om att understryka betydelsen av att arbeta "utanför hbtq-gruppen för att skapa diskussion, förståelse och minska utsattheten". Det vill säga, att de tänker försöka nå ut även till heterosexuella ungdomar med deras propaganda.

En hbtq-aktivist från västmanland hyllar satsningen och berättar om hur det var för honom. Idag är han inte ihop med sin dåvarande partner. Inte förvånande då homosexuella oftast har fler partners än heterosexuella. Och det är som jag tidigare flera gånger förklarat en viktig del i illuministernas agenda att folk har fler partners. Den homosexuella agendan är därmed ytterst relevant för att kunna förinta kärnfamiljen och göra individer mer beroende av Staten.

Ingenstans i artikeln får vi reda på hur mycket västmanlänningarna ska tvingas betala för att uppfylla en viktig stenhörn i Romklubbens Agenda 21 mål för att reducera befolkningen. Förövrigt så domineras Västmanland av rödingar.

Arboga Tidningen.

1 kommentar:

  1. Samma metod som alltid, någon förvirrad stackar intalar de "Ja du är ju förvirrad det betyder att du är homosexuell". Korkade som ungdomar ibland är tror sedan på den smörjan och vips så har dessa häxor skapat ännu en hellbound sodomite.

    Jag hoppas de inser att de har dessa förvirrade ungdomars blod på sina händer.
    Sen är det humor att perversa får skattemedel för att sprida sin perversion.
    Frågan är varför betalar de inte skattemedel till dig för att du ska få sprida dina idéer, tycker det verkar riktigt orättvist att sodomiter ska ha skattemedel, de får väl sprida sina vridna idéer med sina egna pengar, men då är det inte längre intressant när de måste betala själva... mammonit sodomiter...

    SvaraRadera