onsdag 16 oktober 2013

Cyberkriminella planerar att släcka de största svenska alternativa medier.

Norska råttor till attack mot svenska alternativa medier. 


Den anonyma cyberkriminella hacktivistgruppen Rattus Norvegicus (från Norge?) planerar nu att stänga ner de större svenska alternativa medierna för att på det sättet ge etablissemanget lite andrum. Redan den 1 januari 2014 kommer sidor som Avpixlat, Exponerat, Fria Tider och Realisten att stängas ner om Rattus Norvegicus lyckas med sitt uppdrag.

Syftet verkar vara för att etablissemanget ska kunna mobilisera sig under 2014, för att försöka få svenskarna att rösta bort SD från Riksdagen. I praktiken genom att lägga locket på för det mesta av alternativ information, som kommer fram via de nämnda sidorna. Sidorna är dessutom en knutpunkt, där många som söker sig till sanningar som etablissemanget inte vill att svenskar ska få reda på publiceras. Där brukar regimkritiker kunna samlas för att hjälpas åt att dissekera lögner från etablissemanget.

Dessa alternativa sidor har inte endast nyhetsförmedling som främsta funktion. De är även likt ett mötesplats där många läsare kan diskutera sig fram till nya perspektiv som inte får komma fram via etablerade medier.

Rattus Norvegicus verkar även svära sin lojalitet till EU, då de gärna vill se till att Sveriges överenskommelser gällande åtaganden mot "rasism" och "främlingsfientlighet", uppfylls. De har nu publicerat en nedräkning på en anti-SD-blogg till nyårsafton, då de nämnda alternativa svenska sidorna kommer att släckas ner.

SDcitat.se

3 kommentarer:

 1. Annonserat väldigt lång tid i förväg. Vem läser nyheter på nyårsafton dessutom?
  Lär inträffa något annat datum.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har en nedräkning, så det blir intressant om de väljer att fullfölja. Vet inte ens om det inträffar. Men det var i stort sätt ett ganska öppet hot.

   Om de nu verkligen genomför det, och släcker ner alla sidor samtidigt, så kan det bli panik. Kanske de sänker fler sidor dessutom.

   Även om de släcker ner sidorna den 1 januari, så har de för avsikt att se till att de aldrig kommer upp igen. Genom att förhindra alternativa medier och alternativ opinionsbildning, så småningom slänga SD ut ur Riksdagen i valet 2014.

   Radera
 2. Rattus Norvegicus är det latinska namnet för Brun Råttan...
  https://en.wikipedia.org/wiki/Brown_rat

  Brunt är ju EU älskarnas favoritfärg, dessa Råttor är den moderna tidesn svar på Adolfs SturmAbteilung (SA), de så kallade Brun Skjortorna som slog sönder Judar och andras skyltfönster och slog ner dessa på stan för att de inte ville infoga sig under Hitler... detta är ju samma grej, de försöker slå sönder skyltfönster på internet.

  SvaraRadera