måndag 11 november 2013

Fackfascisterna redo att sänka Sverige med skattehöjningar, statsskuldsmål och ökade utgifter.

Daniel Suhonen, fackfascisten som vill att Sverige ska satsa på ett "statsskuldsmål" istället för ett överskottsmål. 
Socialisterna längtar till makten så det gör ont. Men läget just nu börjar allt mer likna den från 1981. Alltså ett år innan Sossarna återkom till makten. LO satte då hårt press på Sossarna att föra en företagarfientlig, familjefientlig, kollektivistisk politik. Idag har dock alla de mäktigare fackföreningar i Sverige en mäktig tankesmedja, som agerar som en lobbyorganisation för att "klämma åt de onda kapitalisterna" (läs vanliga svenska löntagare).

Denna mäktiga tankesmedja med namnet Katalys, publicerade igår en uppmärksammad artikel i Dagens Nyheter. Den fick uppmärksamhet av helt olika anledningar. Dels alla sosse-zombies som höll med artikeln, men även alla kritiker som nu lär fråga sig hur man kan skriva på sitt eget namn under en så korkad artikel.

Daniel Suhonen är boss över denna vänsterextrema tankesmedja, och är annars krönikör i olika vänsterextremistiska tidningar. Han har starka kopplingar till Socialdemokraterna och bjuds oftast in av Public Service för att kommentera den svenska vänstern. Han agerar som en presure group för att föra Socialdemokraterna närmare gamla VPK. Observera de klassiska röda fanorna vid Suhonens sida på bilden ovan.

Nu föreslår Katalys rejält höjda skatter för att Staten ska satsa på klimatetbluffen (läs Agenda 21). De föreslår en skattehöjning med 266 miljarder kronor (eftersom sossar vet bäst vart dina pengar bör gå). Och förutom alla ökade utgifter för mer massinvandring, mångkultur, feminism och klimatbluffsmål, så ville de också ha ett "statsskuldsmål" istället för ett överskottsmål som vi har idag.

För några veckor sedan fick vi följa USA diskutera en eventuell höjning av skuldtaket. Här i Sverige vill vissa alltså ha ett "skuldmål"! Jag vet, det låter bisarrt, men det är inte första gången vänsterdårar kommer fram med förslag av den här sorten. Kanske LO hinner pånytt med sina krav om löntagarfonder också. Det skulle i så fall komplettera 1981 känslan över det hela.

Katalys vansinniga förslag var så klart inte riktade mot den nuvarande regeringen. Utan detta handlar snarare om en signal om vad en eventuell Löfven regerng kommer att innebära för Sverige. Jag fruktar att vi kommer att få uppleva det värsta först efter valet nästa år.

DN.

10 kommentarer:

 1. Vad är det här för svammel?

  SvaraRadera
 2. Sitter foliehatten för hårt?

  SvaraRadera
 3. Finns bara en kommentar till detta inlägg: utter nonsense

  SvaraRadera
 4. Aha, det är du som är metalheadviking? Okej....

  SvaraRadera
 5. Sanningen som shall set you free är att du är dum i huvudet.

  SvaraRadera
 6. är detta skrivet i Sverige? Av svenskar??? Svenska kan de i alla fall inte. Förresten: det heter "pressure" och inte presure.

  SvaraRadera
 7. Det är såna här förvirrade själar som skjuter statsministrar eller massakrerar ungdomar på läger. Hoppas SÄPO har koll.

  SvaraRadera
 8. 7 kommentarer (i skrivande stund) från meningsmotståndare. Och inga som klarar av att argumentera i sakfrågan, plus några förolämpningar.

  Kom igen nu bättre kan ni!

  SvaraRadera
 9. Vilka av konspirationsteorierna skulle vara intressanta att argumentera emot?
  '-Jag tycker att LO och sossar är kommunister.' ??
  Jaha, tyck det då - försök föra det i bevis istället så kanske någon orkar bry sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sakinnehållet här handlar om Katalys och Suhonens förslag. Sen, hur jag beskriver LO eller Sossarna, är väl lika intressant för er, som vilka epitet som Aftonbladet och EXPO lägger på SD, är för min del.

   Radera