fredag 27 september 2013

IPCC väljer att helt ignorera fakta.Inför IPCC:s presentation av SPM-rapporten i Stockholm idag, frågade sig Thoralf Alfsson (SD) på sin blogg ifall IPCC skulle drabbas av hybris. Kanske det är hybris, kanske ren desperation. Inför mötet diskuterades hur IPCC skulle bemöta den starka kritiken. Inte bara med tanke på att temperaturen gått ner sedan 1997, utan att de arktiska isarna faktiskt vuxit med hela 60%. Spekulationerna har funnits om att de skulle dra upp El Niño och La Niña från 90-talet, för att förklara klimatuppvärmningens icke-existens. Vad skulle de ta upp? Havsströmmar kanske? Paniken var i alla fall stor redan innan IPCC:s möte i Stockholm.

Svaret vi fick från IPCC var dock att de slöt ögonen, täckte över öronen och började ljuda högt "lalalalalala". Det var allt vi fick från IPCC. Inga kommentar alls från kritiken. Inget om att det faktiskt blir kallare för varje år sedan 1997, inget om att polarisen växt med 60% de senaste åren, inget om alla felaktiga prognoser de gjort tidigare med Amazongate, Pucharigate, Glaciergate, Climategate och Climategate 2.0.

De kan alltså fortsätta låtsas som om ingenting. Varför det? Jo, för att vi har Public Service tillsammans med andra korporativistiska medier som alla är redo att sprida Romklubbens propaganda för deras Agenda 21. Det spelar ingen roll hur verkligheten ser ut. Tyvärr kommer de flesta i Sverige inte att vakna. De förlitar sig på att Public Service presenterar verkligheten. De tror att eftersom Public Service är Statligt ägd, att den är av folket och för folket, utan att förstå att Staten och folket är två helt skilda ting.

Kritisk tänkande är tyvärr något som ytterst få svenskar verkar ha. Fabriker och industrier kommer att fortsättas att läggas ner. Och svenskarna kommer fortfarande att inte fatta varför det finns så många arbetslösa, när samhället och ekonomin övergår till en service baserad ekonomi, som inte längre producerar något på grund av alla nya miljöfascitiska regleringar.

Det kanske är dags att vakna, innan det blir för sent.

SvD, SVT, TCS.

1 kommentar:

 1. Stor humor att is och snötäcket utökat 60%...
  "Derp derp global uppvärmning derp derp"

  Eph 5:14 Wherefore he saith, Awake thou that sleepest, and arise from the dead, and Christ shall give thee light.
  Eph 5:15 See then that ye walk circumspectly, not as fools, but as wise,
  Eph 5:16 Redeeming the time, because the days are evil.
  Eph 5:17 Wherefore be ye not unwise, but understanding what the will of the Lord is.

  SvaraRadera