tisdag 10 september 2013

Al-Qaida i Syrien planerar kemattack mot Israel.
Nu har det avslöjats att de islamistiska antisemitiska al-Qaida rebellerna i Syrien, som sedan länge nu tagit över laboratorier i Syrien, och fått diverse militära resurser från väst, har för avsikt att utföra en kemattack mot Israel. Detta avslöjas i samband med att Ryssland fått fram ett förslag där IAEA skulle få full tillgång till all kemisk material som Syriens regering har för att förhindra en attack från Obama. 

Det verkar i alla fall få Obama administrationen att lugna sig lite. Men under tiden planerar rebellerna att utnyttja tillfället att utföra en attack mot deras främsta hatobjekt Israel. 

I Israel inser man att Assad är en viktig allierad mot al-Qaida och att om man måste välja, så är Assad faktiskt den som är mindre dålig. Ändock vill vissa alternativa medier få folk att tro att AIPAC är en organisation som arbetar för Israels intressen. Att skänka makten till al-Qaida i Syrien kommer tvärtom att förvärra situationen för israeler. 

AIPAC är en lobbyorganisation för den amerikanska militärindustriella komplexet, underordnad CFR. Deras ledande familjer som till exempel Rosenberg är Knights of Malta, och är därmed lojal till den Svarta Adlighetens agenda och inte Israel. 

1 kommentar:

  1. Med tanke på att civilbefolkningen hämtat ut skyddsmasker från förråden så verkar de ta det hela väldigt seriöst.

    SvaraRadera