söndag 1 september 2013

Sossesvinen erkänner VALFUSK i Kyrkovalet!

Från 2010. 
De flesta av oss minns Fru Bilderberg, Mona Sahlin (S), och hur desperat hon var under valrörelsen 2010. Hon och alla andra sossesvin som på fritiden njuter av att snyta sig med skattebetalarnas pengar, kunde inte vänta längre för att få ta över makten och få styra med järnhand, som dessa sossesvin annars gjort så länge. Valfusk var inget hinder för varken henne eller hennes valarbetare.

Men, nu tre år senare, så är vi där igen. Och som vi redan förstår, så är detta sossarnas starkaste kort i alla val. Ty känner de att de inte kan blåsa tillräckligt många för att vinna ett val, så är det bara att fuska sig till makten. Kyrkovalet är inte heller något undantag.

Nu är det så att Birgitta Widerberg (C) funderar på att polisanmäla Sossara för just valfusk inför Kyrkovalet. Det har gått så långt att socialdemokraterna i Härnösands Stift (närmare bestämt Gudmundrå församling) har erkänt "kuppen". Även många väljare som Widerberg pratat med är mycket upprörda över sossesvinens traditionella valfuskande.

Jag tror att den här typen av beteenden kommer bara att bli värra inför Riksdagsvalet nästa år. 12 år utan makt blir nog lite för mycket för alla små sossegrisar som vill kunna bestämma över andra och bada i skattebetalarnas pengar.

Allehanda.

9 kommentarer:

 1. Mmm valfuskare har de alltid varit, skulle inte förvåna mig om de smusslar undan valsedlar från konkurrenter också.
  Säkerheten är ju inte precis jättehög i dessa vallokaler.

  Är ju samma sak som när de snor SD och Piratpartiet valsedlar och även de olika nazistpartierna brukar få sina valsedlar stulna, kan man sno dessa så kan man nog sno röstsedlar också.

  Det lär nog ske som alltid sker i de vanliga valen att sossarna åker runt till gamlingarna och lurar de att rösta på sosseriet speciellt senil dementa där de agerar bud åt den senil dementa, att senil dementa ens får rösta är ju ett hån som utnyttjas av sosseriet.

  Jag menar kan man registrera 2 miljoner döda i USA som alla röstar på Obama och kan man få folk att rösta många gånger så...

  Skulle inte förvåna mig om dessa sossar lägger till röstsedlar. Ingenting förvånar mig när det kommer till sosseriet. Hela sosseriet bygger ju på att stjäla av folk, vårt största TJUVparti.

  SvaraRadera
 2. Glöm inte att vi har EU val i 22-25 Maj nästa år också.
  http://www.val.se/kommande_val/

  Redan där blir det nog många smakprov på valfusk.

  Ja just det, jag glömde bort sossarnas valskola där de hade färdig klistrade sosseröstsedlar i valkuvert som de delade ut till Örebros blattar och sa "gå till lokalen, lämna detta kuvert och visa leg så har du röstat". Det i samband med löften om bidrag.

  för övrigt borde inte Centertanten vänta utan Polisanmäla packen redan på Måndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är precis det jag tänker. Vad f*nken ska hon vänta på egentligen. Polisanmäl och se till att det kommer upp till fler medier så att vissa kanske får upp ögonen för hur skurkaktiga dessa sossesvin verkligen är.

   Radera
  2. Är väl samma gamla vanliga "men det kommer ju gynna SD" eller "då kommer ingen tycka om mig längre för att jag skvallrar". Som massmedia och deras "vi skriver inte ut signalementen för att det skulle gynna SD", riktigt sjukt att man skyddar brottslingar för att ett politiskt parti inte ska tjäna på det röstmässigt.

   Något sådant.

   Hela det där röstfuskandet är varför jag föraktar den typ av demokrati som finns i Sverige för att den vägrar försvara sig själv, personligen tycker jag att man efter att tillräckligt många partiföreträdare valfuskat skulle få se sitt parti förbjudet eller åtminstone få folk avstängd från politik för all framtid (de som påkommes) och även få se sig omyndigförklaras och deras röst förverkas för all framtid och dryga böter till partierna, iaf en miljon per tillfälle. Och givetvis för evigt uthängda på myndigheternas hemsidor, kanske t.o.m. påtvingade varningar som varnar om att Parti X har påkommits som valfuskare, rösta på dessa på egen risk.

   Inte för att det skulle ske för Sverige är ju en kärringkatri numera och att ta till med hårda bullar är ju inte något som kärringar går med på därav kärringkrati.

   Sen är paralellerna till nazistpartiet i Tyskland ganska väntade, de höll ju också på med valfusk, socialistparti som socialistparti. Och när det kommer till sossarna så är ju valfusket satt i system.

   Radera
 3. Valfusk hör inte hemma i ett land som ska påstå sig vara demokratiskt, vi är ju för fan på väg bli värre än Ryssland vad är det för fel på landet.

  SvaraRadera
 4. Vill man framstå som seriös bloggare bör man kanske inte kalla sina meningsmotståndare för "svin". Ett litet tips bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är faktiskt den första läsaren som klagar på sådant. Anledningen till att jag använder uttrycket "sossesvin" är för att den har en relevant koppling till George Orwells, Animal Farm.

   Med tanke på hur sossar och vänstern behandlar sina meningsmotståndare, så är det här ganska milt. Men jag förstår hur du menar. Det finns egentligen inget behov av att sänka nivån mot deras.

   Jag kommer att ha ditt tips i beaktande i alla fall nästa gång jag ska skriva om sossarna. Tack för det.

   Radera