onsdag 4 september 2013

Läcka: FBI stämplar politiska motståndare som pedofiler.Ytterst få har hört talas om FBI:s senaste program för att stämpla oskyldiga meningsmotståndare som pedofiler. Något som många tidigare misstänkt, men aldrig riktigt kunnat bekräfta. Men nu kanske sanningen kommer fram tack vare en läcka.

Det handlar om FBI:s och DHS:s Operation Flicker. Enligt källan som fått tag på ett hemlighetsstämplad dokument, så har underrättelsetjänsten under Operation Flicker stämplat helt oskyldiga människor för att ha innehaft barnporr i sin dator. Oftast kan man via mejl skicka barnporr till en dator, men det finns även andra metoder. FBI/DHS kan sedan lätt spåra IP-adresser på den som tagit emot deras barnporr, och på det sättet enklare kräva en (warrent) tillåtelse från en domstol för att genomföra en räd.

Man har även upptäckt att fallen av pedofili där den anklagade nekat till brott har ökat markant. Detta misstänker man hör till just Operation Flicker. Nu spekuleras det om denna nya teknologi ska utnyttjas för att stämpla politiska- och meningsmotståndare, och diverse element som kan betraktas som hot mot etablissemanget, som pedofiler.

Man bör väl även påpeka att detta har redan hänt. Luke Rudkowski som rapporterat från Bilderbergmöten med WeAreChange, har under sommaren fått mejl från anonyma avsändare som kallat sig för "insiders", som hävdade att man hade tillgång till information om Bilderbergarna. Detta visade sig dock vara ett försök att få Rudkowski att ladda ner barnporr.

Som tur är, så gjorde inte Rudkowski detta. Men det var nära ögat. Han skulle annars ha anklagats för att ha varit pedofil och omhändertagits av myndigheterna. Mer sånt lär de förmodligen försöka sig på, även i framtiden. Operation Flicker är nog bara början.Läs även: Nytt datorvirus anklagar dig för att ha tittat på barnporr.

3 kommentarer:

 1. Om det är någon som är pedofil så är det Obama:
  Obama: Sex Ed for Kindergartners ‘Is the Right Thing to Do’
  http://cnsnews.com/news/article/obama-sex-ed-kindergartners-right-thing-do

  FBIs fall lär varit Affirmative Action och in med en massa andra mångkulturmuppar, istället för seriösa Poliser så in med pack, ungefär som resten av grenarna, US State Department t.ex. fyllt till bredden med kommunister, islamister och andra judehatare. Riktigt stor humor när folk säger att Judarna kontrollerar USA, man tycker USSD borde vara utrensat vid det här laget men icke.

  Jag tror folk blandar ihop lobbyorganisationer med myndigheter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kom att tänka på den där svarta rasisten som ville utrota alla vita som fick anställning hos DHS. Helt otroligt egentligen.

   Sen det där om judarna ja. Den besattheten biter sig fast efter vart enda sista halmstrå. Den judiska tidningen NYT skriver om AIPAC:s vansinniga stöd för kriget i Syrien. Dessa dårar tror fortfarande att AIPAC är pro-Israel. Men samtidigt kan de inte förklara vad som skulle vara så bra för Israel att lämna över makten i Syrien till kanske de mest antisemitiska al-Qaida islamister i världen.

   AIPAC lyder under CFR och om de koller på deras ledare är de alla Knights of Malta. Men judehatarna vill inte se sambandet med vilka sällskapsorden lobbygruppernas ledare tillhör, istället utgår de från etniciteten.

   Radera
  2. Är ju samma sak som när de aldrig är intresserade av Vatikanens förhavande, vi snackar världens troligtvis rikaste organisation som finns i hela världen och har iaf en 850 miljoner efterföljare där allt är koordinerat av Vatikanen, dvs. inga större splittringar som t.ex. islam som är splittrat även inom Sunni islam har du stora splittringar med vanliga sunnis, wahhabis, deobandi osv. Sunnis spränger inte bara Shia i luften man spränger andra Sunnis i luften också, blodtörst...

   Men så är ju Vatikanen knappast att se som Pro-Israel :D
   Att man vill äga Israel är en sak men att man skulle vara polare med Judarna, humor. De enda Judar man är polare med är de som som konverterat till Katolicismen, ungefär som de som räddades undan Förintelselägren genom att var tvugna att skriva på för Katolicismen (ungefär samma tvångsrekrytering som muslimska terrorister håller på med säg muslimska trosbekännelsen eller få halsen avskuren).

   Katolikerna älskar ju att berätta om dessa Judar men de brukar ofta glömma att de tvångskonverterades och även lyckas man glömma sin egna medverkan i lägren, inte bara Jasenovac i det katolska Kroatien utan även alla de andra i det katolska Tyskland, det katolska Frankrike och det katolska Polen.

   Det är ungefär så här jag ser dessa judehatare:
   http://www.youtube.com/watch?v=kuwJz0cmyTY

   Radera