lördag 28 september 2013

Pastorn Lindsey Williams förklarar de kommande faserna inför Dollarns slutliga kollaps!

I videon nedan förklarar Pastorn Lindsey Williams alla faser inför den kommande kollapsen, och varför det i sin tur kommer att automatiskt leda till en fullständig kollaps av hela världsekonomin. Den kommande kollapsen som är Dollarns slutliga död, är något som faktiskt aldrig hänt förut. Så vi lever i minst sagt intressanta tider. 

Lindsey Williams källor tillhör till större delen Washington Korporationens elit. Så vi kan förstå från vilket perspektiv det här informationen kommer ifrån. I videon förklarar Pastor Williams samtliga faser inför Dollarns och världsekonomins slutliga kollaps. 

Här är mina anteckningar: 

- Kollapsen kommer att komma någon gång efter Obamacare träder i kraft
- Eliten anser att det är för tidigt för att kollapsa ekonomin. Det är inte tillräckligt med skuld än. Folk måste skuldsätta sig betydligt mer innan kollapsen kan genomföras så som de vill. 
- Fler storföretag och korporationer måste gå i graven. Det måste bli fler Detriots
- Obama avser att implementera Obamacare först den 1 januari 2015. (i skrivande stund, OBS detta kan skjutas upp) 
- I januari 2013 utförde The FED ett test på världsmarknaden efter QE3. Detta påverkade fram för allt den Kinesiska RNB:n. Den kinesiska ekonomin är mer sårbar än vad många tror. Den andra fasen kommer att ske där. 
- Derivater kommer att utnyttjas av diverse bankmaffior under processen. 
- Hugo Salinas (mexikansk CFR) ser elitens stora möjligheter att köpa upp efter kollapsen. 
- BIS: kommenterar. Vill dra sladden ur denna fejkekonomi. 
- Dags att lämna toapappret man kallar pengar. 
- Om du är under 50 år idag, kommer du att få 0 kr. i pension


6 kommentarer:

 1. Jupp 0 kronor i pension, var ganska roligt när jag hörde av mig till de och ville ta ut mina pengar NU, men det gick inte alls trots att det är mina pengar...

  Troligtvis för att de inte ens finns, de har redan spenderats.

  SvaraRadera
 2. http://blogdogcicle.blogspot.se/2013/10/sorcha-faal-says-pentagon-warns-to.html

  SvaraRadera
 3. http://21stcenturywire.com/2013/10/03/the-coming-apocalypse-brzezinski-in-his-own-words/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-coming-apocalypse-brzezinski-in-his-own-words

  SvaraRadera
 4. "Pastorn" Lindsey Williams ser väldigt propalestinskt och israelkristiskt ut (se på http://lindseywilliams101.blogspot.se/search?q=israel ) och därför kan jag inte se honom som någon riktig kristen, inte heller som någon pålitlig källa angående andra frågor, inklusuive ekonomin och den nya världsordningen. När man bläddrar litet längre ner i http://lindseywilliams101.blogspot.se/search?q=israel , hittar man dessutom ett inlägg, som berättar att Lindsey Williams förutsade att det tredje världskriget skulle börja i 2012 (det har inte börjat än även om det mesta av år 2013 redan har gått).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget av informationen som Lindsey Williams erbjuder i denna video kommer från honom själv. Det kommer från Washington Korporationen, som jag förklarar i texten.

   Ifall man kan betrakta Williams som kristen eller ej, är därmed irrelevant för frågan i sig. Jag har inte hävdat att Williams är eller inte är det ena eller det andra.

   Det intressanta här är informationen. Tidigare sa han att oljepriserna skulle gå ner, när i stort sätt alla menade att oljepriserna skulle skjuta upp i höjden. Jag var med och lyssnade när han först sa det. Jag tyckte gubbf*n var tokig. Men sen visade det sig att han hade helt rätt. Oljepriserna sjönk trots allt.

   Det betyder inte att jag håller med honom i allt. Men han har tidigare bevisat att sina källor varit tillförlitliga. Och det är det som bör vara det relevanta här.

   Radera
  2. Det andra världskriget har egentligen aldrig upphört. Det tredje har startat 911 2001.

   Radera