lördag 7 september 2013

Riktig amerikan ställer demenssjuke John McCain mot väggen - kallar honom för landsförrädare.

3 kommentarer:

 1. LOL ungefär samma sak skulle väl åsnorna i Riksdagen försvara sig.

  Systemet är ju korrupt, det är ju lobbyister och pengar som krävs för att ens ha en chans, vi såg t.ex. den där Ron Paul som jag inte är speciellt förtjust i som inte hade en chans trots att han hade en del finansiell backning men massmedierna hade black out när det kom till den gubben.

  Hur menar åsnan McCain att den här snubben skulle ha skuggan av en chans utan varken massmedia eller finansiell backning?

  Hela systemet är som sagt korrupt, just för att lagarna INTE följs, McCain borde givetvis stå inför skranket anklagad, sen om han blir friad eller inte framgår ju efter rättegången men istället så står han inte inför skranket, vore han nu oskyldig så skulle han nog själv kunna säga, ja ta mig till rättegång så får vi se om jag är skyldig, men han vet att han är skyldig till precis det som killen anklagar honom för, hans hjälpande av FSA och Al Qaeda i Syrien visar att han är skyldig, men eftersom systemet är korrupt så händer ingenting.

  Samma sak i Sverige vi har ett flertal politiker sittandes i Riksdagen som har gjort sig skyldiga till landsförräderi, alla de som röstade igenom att ändra Grundlagen gjorde sig alla skyldiga till landsförräderi som gav bort Sveriges suveränitet till EU, de borde alla ha avrättats för detta brott men si det går inte då man även tagit bort dödsstraffet för förräderi... ni kan ju fråga er varför man gjorde det :D

  Men det finns ju högre instanser än Internationella domstolen och andra jordiska domstolar, de kommer alla att fällas för sina brott i Guds domstol. You don't want to be in their shoes then.


  Dearly beloved, avenge not yourselves, but rather give place unto wrath: for it is written, Vengeance is mine; I will repay, saith the Lord.

  SvaraRadera
 2. Påtal om politiker så var tydligen katoliken JFK en nazisympatisör, iofs inte så konstigt då han var papist:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2329556/How-JFK-secretly-ADMIRED-Hitler-Explosive-book-reveals-Presidents-praise-Nazis-travelled-Germany-Second-World-War.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. JFK var en Knight of Columbus. Jag hade tänkt skriva om det senare i november.

   Radera