onsdag 11 september 2013

Patetiska sossar länkar till DOS.

Sossesvinen som är hängivna med att bygga Babels Torn, fortsätta driva familjefientlighet och vurma för homofili. 


Ja ni läste rätt. Den här bloggen har fått äran att representera det socialisterna ser som sin värsta mardröm. Inte illa. Att påpeka att marxisternas familjefientliga jämställdhetsfascism har sin utgångspunkt på tokfeminismen, var tydligen för mycket för socialdemokraterna. Då har denna blogg tillsammans med andra Sverigevänliga bloggar, artiklar och inlägg klumpats ihop under en massa som socialisterna kallar för de "högerextrema konservativa krafterna på nätet". Läskigt va?

Det mesta tyder på att det är några små sossegrisar från SSU som ligger bakom detta. Det hör till deras Kyrkovalskampanj. De verkar redan ha sina arméer av FaceBook-sossar med i gruppen, med tanke på antalet "Gilla" som gruppen samlat på kort tid.

Jag vet dock att den här typen av uppmärksamhet brukar atrahera nya nyfikna läsare. Vi får se om en och annan sosse faktiskt klarar av att tänka själv och försöker läsa vad jag faktiskt skriver om på den här bloggen.

Kolla in satanisternas... jag menar socialisternas valfilm som hör till kampanjen vem orkar rösta?.


6 kommentarer:

 1. Sossarna styrde inte 2009 så det var knappast dem som fick igenom att samkönade par ska få ingå äktenskap!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beslutet om att tvinga präster att viga homosexuella kom 2005 under sossarna. Men beslutet verkställdes 2009 inom Svenska Kyrkan då den styrdes av sossarna.

   Jag tror det är det de menade.

   Radera
 2. Hur många läsare och besök har den här bloggen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror på hur man räknar. Men den är relativt liten. Men den brukar snitta på ungefär 2 000 unika besökare per vecka.

   Radera
 3. I den riktiga kyrkan så bestämmer inga politiker, dvs. den lutherska kyrkan avslöjar att de enbart är ett tomt skal fyllt med orättfärdighet, smuts och ondska. Sen att de tillåter bögbröllop, Cloud förklarar det på ett enkelt sätt, hur fel det är:
  http://www.wayoflife.org/index_files/jesus_and_same_sex_marriage.html

  Nästan lite sött att denna kyrka tror sig representera Gud, dock när de talar om gud så talar de säkert om deras gud Satan?

  Om de vill förgås så låt de förgås dessa idoldyrkare.

  SvaraRadera
 4. Var ju snällt av de att länka.
  Dock tror jag inte speciellt många är intresserade.

  Sen ett ateistparti som håller på och härjar i en "kyrka", ingen som ser ironi i det hela?

  Säger inte bara allt om ateistpartiet det säger även allt om denna "kyrka" :D

  SvaraRadera