onsdag 4 september 2013

USA:s största radiopratare tror att Obama gjort sig skyldig till en False Flag attack för att sänka Assad.För er som inte vet så är Rush Limbaugh USA:s största och mest kända radiopratare. Även han tror nu att Obama ligger bakom den kemiska gasattacken i Syrien. Och att Obama nu försöker alltså anklaga Assad för det han själv via al-Qaida gjort sig skyldig till.

Detta är så klart helt riktigt. Det intressanta här är dock att USA:s absolut största radiopratare nu pratar om en False Flag attack. Detta kommer definitivt att på verka och förstärka opinionen mot kriget i Syrien för USA:s del.

4 kommentarer:

 1. Stora rävspel på gång....

  SvaraRadera
 2. Av de som kontaktat myndigheterna så läst jag att endast 2% var för att gå med i det här kriget och då helt sonika 98% mot det hela.

  Såg något i propagandamassmedia där bara 16 eller 20% var för och resten emot.

  Det var ju så humoristiskt att Saudierna (som är själva grundorsaken till kriget) erbjöd sig att betala för hela insatsen :D

  Kerry: Arab Countries Have Offered to Pay for Syria Invasion
  http://www.theblaze.com/stories/2013/09/04/kerry-arab-countries-have-offered-to-pay-for-syria-invasion/

  Samma Saudier som betalade hela Obamas skolgång...
  Prince Alwaleed som är den som äger 25% i Fox News...

  Man tycker de borde skicka sina egna söner till dessa krig men alla vet ju att araber är de sämsta soldaterna i hela världen.

  Why arabs lose wars
  http://www.meforum.org/441/why-arabs-lose-wars

  Addera det med Obamas djupa bugningar inför den saudiska kungen...
  vem tror ni äger Obama? Inte faan är det några Judar iaf. då hade han kysst Israels fötter istället så agerar han konstant som en fiende och försöker säga åt de att sluta bygga på erövrad mark (sin egna mark, Judéen och Samaria tillhör inte muslimerna, marken tillhör Israel och de enda ockupanterna där är araberna, tillbaks till den arabiska halvön ockupanter) och en massa jävla tjafs om att de ska erbjuda mark till sina fiender för en låtsasfred.

  Sen kan vi addera Sverige, Bildt och Reinfeldt har ju kysst Saudiröv i hur många års tid som helst, Bildt har alltid tagit parti för Saudibackad Jihad, på Balkan, i Afrika och i Mellanöstern, konstant står Bildt på Saudisidan, vem tror ni äger Carl Bildt? Varför tror ni Reinfeldt tillåter massinflux av speciellt muslimer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt riktigt. Även pedofilen Olof Palme hade mycket goda relationer med saudierna.

   Radera
  2. Vilket förklarar varför Sossarna alltid gör affärer med dessa, även varför fotbollslandslaget åkte ner för vänskapsträningsmatcher mot dessa trots protester, detta var under gråsossen Lars Lagerbäcks tid.

   Är väl en hel del vapenaffärer som Sossarna haft med sina Saudiska vänner? Sen att de är så sluga att de använder vänsterdårar som råkar vara judar för att bygga illusionen att det är Israels idé att man ska fylla Väst med araber... Nationalsocialister och andra mumsar upp det i ett nafs för det passar deras världsbild, jag menar vad kan Israel ha för mål med att stärka det globala jihad när slutmålet för det globala jihad är krossandet av Israel, det står klart och tydligt i haditherna att domedagen inte kommer förrens muslimerna besegrat Israel:

   "The Day of Judgement will not come about until Muslims fight the Jews , when the Jew will hide behind stones and trees. The stones and trees will say O Muslims, O Abdullah, there is a Jew behind me, come and kill him. Only the Gharkad tree, (a certain kind of tree) would not do that because it is one of the trees of the Jews." (related by al-Bukhari and Muslim).Sahih Muslim, 41:6985, see also Sahih Muslim, 41:6981, Sahih Muslim, 41:6982, Sahih Muslim, 41:6983, Sahih Muslim, 41:6984, Sahih al-Bukhari, 4:56:791,(Sahih al-Bukhari, 4:52:177)"

   Lite smått komiskt att muslimerna fått för sig att det finns Judiska träd :D Superstition.

   Det är ju dessa förrädar Judar som man använder i sin kamp, de delar ju alla sitt hat för Israel:
   http://www.masada2000.org/shit-list.html

   Och Aipac med flera.

   Radera