tisdag 3 september 2013

Stor sexorgie i frimurarloge stängs ner av polisen.Polisen tillkallades till Battle Creek i Michigan, USA, efter klagomål om en fest i närheten. Detta ledde polisen så småningom till stadens frimurarloge där de upptäckte att en enorm orgie med knark, sex och nakna kvinnor som dansade på borden pågick. Det var tydligen en väldig oväsen som festen förde med sig där även många män filmade samlagen som pågick inne i frimurarlogen.

Frimuranra nekar dock inblandning i det hela. De hade enligt dem hyrt ut logen under natten till några festarrangörer. En timme innan polisen kom till platsen hade frimurarna varit där för att se till att allting var lungt. Men bara en timme senare skulle polisen finna en stor sexorgie där många av de inblandade höll även på och knarkade. Polisen fick be de nakna kvinnor på plats att klä på sig och lämna platsen.

Med tanke på att dessa ritualer var till övervägande del heterosexuella kan vi utgå från att frimurarna talar sanning, när de hävdar att kvällens akter inte tillhör frimurarnas vanliga riter.

Daily Mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar