onsdag 11 september 2013

Sanningen bakom 9/11 attackerna och den franska inblandningen.

I följande dokumentär avslöjas äntligen det som sällan nämns om sanningen bakom elfte september (9/11) attackerna år 2001. Har får du den fullständiga historiska bakgrund med kampen bakom kullisserna mellan flygbolagen, och fram för allt de franska DGSE-agenternas inblandning i hela händelseförloppet.

Attackerna planerades långt innan i Europa av den europeiska eliten. Själva utförandet kom sedan med hjälp av infiltratörer. Jag tror att de flesta av mina läsare redan förstår att USA i mångt och mycket redan styrs från Europa.

Många talar om CIA:s roll. Många talar om MO(SS)AD:s roll. Ingen talar om DGSE:s oerhört viktiga roll i det hela. Sanningen är att det viktigaste filmerna om själva händelserna den 11 september år 2001 i New York kommer från DGSE-agenterna, bröderna Naudet. Lejonparten av materialet som vi har att tillgå ifrån händelserna från den dagen kommer direkt ifrån DGSE. Även kanadensiska Bombardier därifrån attackerna utfördes, styrs direkt av franska DGSE.

Det som hände i Pentagon samma dag, har en koppling till ryska ubåten Kursk (K-141) som vid väldigt mystiska omständigheter sjönk flera månader tidigare och saknade sedan viktiga krigsmaterial (missiler), som sedan skulle användas den 11 september 2001.

Följ med i rivaliteten mellan underrättelsetjänsterna och flygbolagen från 1990-talet ända fram till den 11 september 2001. Här följer: The Darker Side of 911 and the French Connection (2011).


2 kommentarer:

 1. Menar du att USA anlitade islamistiska terrorister för att utföra det värsta terrordådet och döda 3000 amerikanska medborgare? Är du seriös?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag nämner inte några islamistiska terrorister i den här texten öht.

   Om du har en seriös fråga får du omformulera den. Läs gärna texten och kolla igenom videon,innan du ställer dina frågor, så slipper vi sådan här förvirring.

   Radera