fredag 20 september 2013

Fullständig media-Blackout när 7-klövern avskaffar kommunernas självständighet!De flesta svenskar vet så klart inte detta. Men igår avskaffade Riksdagen definitivt kommunernas självbestämmande. Från och med den 1 januari år 2014 har kommunerna inget att säga om, vad gäller Migrationsverkets placering av så kallade "ensamkommande flyktingbarn". Så väl lokalpolitiker som befolkningen i kommunen kan alltså på inget sätt hindra Migrationsverkets placeringar, oavsett om kommunen har ekonomin för det eller ej. Det är med andra ord en regelrätt tvångslag. Och samtidigt ett avskaffande av kommunernas självständighet. Staten kan alltså fritt välja att öppna gränserna, och kommunerna kommer inte att ha några möjligheter att sätta stopp för vansinnet, även om ekonomin inte räcker till. Migrationsverket kommer alltså inte att behöva träffa några överenskommelser med kommunerna.

SD var det enda partiet som röstade emot. Samtliga partier inom 7-klövern valde att rösta för avskaffandet av kommunernas självständighet.

Jag i min enfald trodde att MSM skulle jubla över beslutet. Men så blev inte fallet. Public Service, och de korporativistiska medierna har valt att lägga locket på. Frågan debatterades redan på onsdagen i Riksdagen, men än i skrivande stund har inget om detta publicerats bland MSM. Jag har sökt genom de stora tidningarna, även lokala, TV och Radio, i stort sätt samtliga MSM. Det är verkligen en klassisk media-Blackout som gäller här.

Avpixlat, Google Search.

12 kommentarer:

 1. Vi är alla offer för vår egen genpool. Någon måste ha pissat i din. Jag hoppas du tar vara på din tillvaro och njuter av livet för det är essentiellt att du förstår att du är en liten och obetydlig del av en evolutionär återvändsgränd och liv i den form du utövar är inom kort (kort i tideräkning av naturliga mutationer) bara ett smutsigt minne av människans tidiga historia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen titta Legion kom på besök kul.

   Vad vill du fara in i den här gången? Gick inte så bra sist med svinen. Eller blir det bra om vi kör igång plågarna i förtid? Jag tycker det låter bra, vi säger så, plågor i förtid för denna Legion.


   Anathema Maranatha

   Radera
  2. Ibland undrar jag varför jag ens försöker.

   Radera
  3. För att det är intressant?

   Grejen är mer att det är så ologiskt, evolutionäääääär återväääändsgrääääänd *pompös röst*

   Och om det ens är så, varför ens bry sig? :D
   Om någon pissar i den genpool vad kan du göra? Exakt ingenting, blir ju bara patetiskt när någon glider upp och yrar om återvändsgrändet, det är ju inte som om personen kan backa, devolvera, byta till en icke återvändsgränd.

   Men så kan det bli när folk tror på evolutionärttrams:
   Lying Evolutionary Art
   This book examines major icons that are used in science textbooks and museums as evidence for evolution, proving that they are built on scientific inaccuracies and outright lies. Some of the research was done in major natural history museums such as the Chicago Field Museum, the American Museum of Natural History, the Smithsonian Museum of Natural History, the Yale Peabody Museum, the Australia Museum in Sydney, the Burke Museum of Natural History, the Museum of Man in San Diego, the Erasmus Darwin House in England, and the British Museum of Natural History. The icons examined are Haeckel’s embryo chart, Haeckel’s dumb apeman, Piltdown man, Nebraska man, Neanderthal, the Horse series, Archaeopteryx, the wolf-whale, the peppered moth, Lucy the ape woman, the Laetoli footprints, and the Scopes Trial.
   http://www.wayoflife.org/free_ebooks/lying_evolutionary_art.php

   intressant att man måste ljuga så mycket för en "såååå faaantaaaastisk teoooooooriiiiiii"

   Det här är den klassiska: "Jag ska bli en gud jag evolveras till en superman" och så är det en tanig luffare som förläst sig på Dawkins, Darwin, Blavatska, Bailey, Crowley och resten av clownerna. Nietschean superman from Thule Lemuria, ugh ugh :D

   Släng in lite Marx och Jung och du har den här luffaren :D

   Radera
 2. De kanske sparar på det hela som en nyårskaramell och drar ett Gott nytt år?

  Eller så är det så att de har munkavle då det allvarligt skulle skada Sjupartiet plus att anledningen kan vara att man inte vill att fler kommuner gör som dessa:
  http://www.friatider.se/riva-hyresratter-enda-sattet-slippa-mangfald-i-kommunen

  känner kommunerna inte till det hela så hinner de inte riva sina tomma hyresbestånd innan Sjupartiet med Migrationsverket hunnit pumpa in blattar hyrebeståndet hos ovilliga kommuner.

  Känns som den mest logiska förklaringen, för det blir känt så fort de placerar in muhammadaner och andra legionbesatta krakar från tredje världen hos en ovillig kommun och med tanke på hur stor platsbristen är så kommer kommuner som inte vill vara med tvingas på dessa och då är det som sagt försent att riva tomma fabrikslokaler och tomma hyreshus.

  SvaraRadera
 3. Däremot var det väldigt viktigt att värna kommunernas självständighet - på barnfamiljernas bekostnad - när det handlade om kommunernas rätt att säga nej till vårdnadsbidraget (se på http://www.dn.se/nyheter/valet-2010/inget-hojt-vardnadsbidrag/ ). Att kd fortsatte att stötta alliansen trots att de andra allianspartierna sade nej till att tvinga alla kommuner att genomföra vårdnadsbidragsreformen och samtidigt höja bidraget från 3.000 skattefria kronor till 6.000 kronor per barn och månad, fick mig att definitivt besluta att rösta på sd i stället av kd i valet 2010.

  SvaraRadera
 4. SD är kontrolled opposition som inte fattat att invandringsfrågan är en bankfråga. Istället för att ge sig på bankerna så ger man sig på invandrarna. Det enda partiet mig veterligen som fattat problematiken är Partiet De Fria i denna fråga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. PDF är nog också kontrollerad opposition. Kolla igenom deras ekonomiska lösningar så upptäcker du det ganska snabbt.

   Inget politisk parti kan rädda Sverige. Det är fullständigt verklighetsfrånvänt att tro det. De enda som kan rädda Sverige är svenskarna, och då måste de ha Gud med sig.

   Spelar ingen roll om de är SD:are, MP:are, moderater, eller sossar. De kan alla göra något. De är alla svenskar. Se bara på Pernilla Hagberg (MP). Hon tillhör uppenbarligen en kontrollerad parti, men hon har gjort mycket mer för sanning och frihet än PDF någonsin kommer att göra. Se på Annie Lööf (C) som tar upp hormonstörande ämnen i vardagsmiljön. Hon har också gjort mycket mer än PDF kommer någonsin att göra.

   Om du tror att vi vinner genom att rösta på ett parti och stämpla alla andra som "kontrollerade", då kan du väl fortsätta springa runt med din stämpel, tills du står själv.

   Radera
 5. Det var ett skämt kära konservativa kristna nationalistiska vänner, men eftersom humor verkar svårt att kombinera med de tre förstnämnda ingredienserna så verkar ni ha missat poängen (Soldado nuddar dock, poäng fröken S); jag föreslår att ni gör just ingenting och försöker njuta av livet istället, som är kort, ändligt och fullständigt kompromisslöst. Överlåt samhällskritiken och framtida planering till oss har ett mentalt liv som matchar århundradet vi lever i ...

  SvaraRadera
 6. ... och för att förvirra ytterligare, nej jag är inte Marxist och Jung var väldigt fel ute (ärketyper, verkligen?). Jag är INTE konservativ, så jag har inget behov av att hänga upp mina åsikter och teorier på hjältar från förr. Bara för att de skickligaste snubbarna under några århundraden knåpade ihop en för sin tid briljant bok (Bibeln) betyder inte det att det är det bästa människan kan åstadkomma. Bra då, rätt irrelevant nu. Vakna upp å lukta det 20:e århundradet kamrater, det händer intressanta saker i er temporala närmiljö.

  SvaraRadera
 7. ... men att bli kallad för Legion var rätt roligt, den var ny. Du kanske är något på spåret trots allt fröken S.

  SvaraRadera
 8. Hej fröken S.

  Naturligtvist sk*ter vi fullständigt i vad du har att komma med, då du inte har något relevant att tillföra.

  Men det är uppenbart att du är en progressivist. Du menar att allt som är nytt är bra. Därav din förakt för konservatism och Guds Ord. Den visdom som finns i Guds Ord kan du uppenbarligen inte se, då du är fullständigt förblindad av modernismens förträfflighet. Du är dessutom en ideologisk luciferian. Och sånna som dig, är inte öppna för logik, när det börjar rucka på den syntetiska verklighet du avser att försvara.

  Fortsätt du att njuta av din ignorans.

  SvaraRadera