söndag 1 september 2013

Migrationsverket inför fri invandring från Eritrea.Eliten i Sverige är nog besvikna över att Somalien nu lyckats etablera en regering. Det är inte lika många somalier som söker sig till Sverige längre. Och deras regering har nu begärt sina somalier tillbaka. Detta var nog riktigt dåliga nyheter för den svenska eliten. Så nu har man bestämt sig för att istället försöka få hit så många eritreaner som möjligt.

Migrationsverket beslöt i våras om att införa total fri invandring från Eritrea. Så bara de tar sig hit, så kommer de inte att utvisas. Och under sommaren har det bara strömmat in afrikaner till Stockholm, Göteborg och fram för allt Malmö. I Märsta där Gunnel Svedberg från Migrationsverket jobbar, berättar hon att folk börjat kalla stället för "Little Africa". Gulligt va?

Cirka 2 200 personer har kommit sedan Migrationsverkets beslut i år. Och fler lär det bli, så fort fler eritreaner får reda på hur det ligger till i Sverige.

Bara i fredags kom det ett 50-60-tal personer. Takten ligger på flera hundratal per månad.

SR.

3 kommentarer:

 1. Usch.

  Har noterat att vi infört fri invandring av Kongoleser också, katolska kannibal kongoleser...

  Kryllar av de i Stockholm just nu. Helt otroligt. Går i stora flockar och spänner sig, många verkar även vara alkoholister.

  Har noterat några av dessa eritreaner också, trodde först de var somalier men sen tittade jag närmare också såg att de var från Eritrea (det går att se skillnad för det tränade ögat) och det verkar vara idel muslimer. Vilket inte är direkt förvånande, det är ju Satans söner (muslimer med flera) som de tar in i landet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är ganska stora skillnader mellan västafrikaner och östafrikaner. Däremot tycker jag att de som kommer från samma område brukar se ganska lika ut.

   Radera
  2. Man ser faktiskt ganska tydlig skillnad på Somalier och Eritreaner. Men de är ganska lika men Eritreaner och Somalier har ganska skilda drag.

   Och här är nästa dråpslag:
   Alla syrier får permanent uppehållstillstånd
   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5634316

   det räckte alltså inte med TUT - Tillfälligt UppehållsTillstånd utan man var tvungen att göra det Permanent så att de får livstidsförsörjning av Svenska Skattebetalare, är det en del i belöningen av de Al-Qaeda krigare som krigar åt de att man tar hand om dessa avgrundsmänniskors familjer?

   Radera