fredag 6 september 2013

Riksbanken tänker fortsätta med extremt låg ränta ett helt år till!Riksbanken verkar inte se inflation som ett problem. Något som även Cornucopias läsare tidigare konstaterat. De tror att Sveriges ekonomi kommer att krascha innan 2016.

Och det kan mycket väl bli så. I synnerhet med tanke på att Riksbanken idag inte bara deklarerat att de kommer att fortsätta behålla den extremt låga räntan, utan att denna räntebana skulle Riksbanken ha för avsikt att hålla under ETT HELT ÅR! ETT HELT ÅR!

Ja, ni läste rätt! Under ett helt år kommer vi att ha kvar denna extremt låga ränta på 1%. Detta innebär att skuldberget för svenska hushåll kommer bara att fortsätta att öka i samma takt, och att vi dessutom får fortsatt inflation.

Myndigheterna vill få oss att tro att inflationen är relativt låg. Detta kan jag själv konstatera är en REN LÖGN! Jag är personligen ute och handlar och jag vet när det är inflation. Vi upplever just nu en mycket högre inflation än vad myndigheterna vill erkänna. Här i Sverige drar man samma lögner som i USA, där man hävdar att inflationen är mycket låg, eller att det rent av inte sker någon inflation. Detta är så klart ren rappakalja!

Men vi kanske ska vara tacksamma för Riksbankens nuvarande ledning. Det finns vissa ledamöter som vill till och med se en ännu lägre ränta. Vi har med andra ord galningar som idag styr över Sveriges ekonomi.

Men allt det här som sker, har så klart att göra med att Riksbanken vill hänga med i Valutakriget. Tyvärr kommer Riksbanken inte att ge upp den här kampen tills Kronan är helt förstörd, och vi tvingas gå med i Euron.

SvD.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar