onsdag 4 september 2013

Sjukhus försökte övertala mamma att abortera frisk bebis.Elitens besatthet av att vilja reducera världens befolkning tar sig allt mer drastiska former. Mamman Sarah Hagen var på sjukhuset i Sunderland, England, där hon var under graviditeten med sitt barn. Sjukhuspersonalen talade om för henne att lille Aaron var hjärndöd, hade bara ett öga och att han inte hade en chans att överleva. Läkarna försökte ihärdigt att få mamman att abortera lille Aaron, och övetygade henne att ta droger för att försöka avliva Aaron.

Aaron måste dock ha haft en skyddande ängel med sig ty drogerna funkade inte. En läkare menade då att bebisen skulle födas omedelbart. Barnet tvingades alltså ut ur livmodern långt före den adekvata tidpunkten. Men när lille Aaron kom ut visade det sig att han var fullt frisk. Han hade båda sina ögon, och hjärnan fungerade bra. Det enda problemet han hade orsakades av drogerna och det allt för tidiga födelsedagen. Som tur är, så har även dessa skavanker försvunnit nu 15 månader efter.

Sarah Hagen har redan inlett processen för att stämma Sunderland sjukhuset.Daily Mail.

Läs även om RFSU:s starka band till NWO-eliten.

1 kommentar:

 1. Synd att man aldrig får namnet på dessa nazidoktorer. Men Gud kommer plocka dessa ateist-evolutionister, vilka jävla svin de är.

  Om livet är så hemskt för dessa läkare varför tar de inte livet av sig. Packet har t.o.m. glömt bort sin Hippokratiskaed.

  Här en artikel från 2004:
  COMPASSIONATE DOCTORS -- OR -- NAZI DOCTORS?
  http://cuttingedge.org/News/n2025.cfm
  Nazi Euthanasia
  http://historyplace.com/worldwar2/timeline/euthanasia.htm

  kryllar av såna här läkare även i Sverige och värre lär det bli.
  I bästa fall blir det väl såna här läkare i framtiden:
  http://www.youtube.com/watch?v=qkPGlVqqEP0

  med tanke på de helt efterblivna MEA-läkare som finns på Svenska vårdcentraler numera som fått sina licenser från ett paket flingor ungefär som de flesta MEA bilförare i landet knappt så de kan starta bilen.

  SvaraRadera