tisdag 3 september 2013

Det blir Marshal Law, American style, när Obama besöker Stockholm.Flera medier rapporterar om att Centrala Stockholm City kommer att lamslås under Obamas besök. Säkerhetspådraget kommer att vara rejäl med den amerikanska Secret Service, prickskjyttar och eskorter till Obama från ögonblicket han lander i Sverige.

Det kommer att bli ett totalt stopp för biltrafiken i området som är rosa i kartan ovan. Så polisen rekommenderar Stockholmarna att lämna bilen hemma. Men även för dom som väljer att ta sig in till Stockholms City Centrum under denna period ska få utsättas för rigurösa ID-kontroller.

Bara det kommer att kosta skattebetalarna enorma summor. Sen kommer även folk att hålla på och demonstrera så klart. Och det kommer att innebära ytterliggare förstärkningar med polis och kravallutrustning. Sen hur det går och hur mycket skattebetalarna ska få pröjsa återstår att se.

Hur mycket det här än må kosta lär Stockholmarna nu utsättas för det första provet i en programmering, för att sen när det blir dags, kunna anpassa sig väl till en äkta Marshal Law, på ett amerikanskt vis, med utegångsförbud och hela rubbet. Detta trots att det ändå är fredstid.

8 kommentarer:

 1. Ja man har t.ex. svetsat igen varenda gatubrunn från Arlanda in till Stockholm.

  Man har 70 långtradare som spärrar varenda av och påfart på E4an Arlanda - Stockholm, vidare så har man spikat igen fönster och annat på hus som är för nära E4:an (detta från en Poliskälla).

  Amerikanska Prickskyttar ligger i terrängen runt Arlanda.

  Alla tåg kommer stoppas (Norra stambanan går ju längs med E4) när Barnamördande Pedofilen Obsama ska åka förbi och säkerligen lång tid före och efter.

  Hela innerstan (var nyss och rörde mig genom hela city) har fyllts med betongväggar av gråsuggetyp, Norrbro (bron vid Riksdagen och Slottet) och Skeppsbron (Bron vid Grand Hotel och Slottet) är båda avstängda redan nu.
  Endast Vasabron var öppen av innerstadsbroarna vid Slottet och Riksdagen.

  Stan kryllade även av parkeringsvakter, jag antar att man ska bötfälla och se till att transportera bort bilar. Man har säkert bärgare som ligger i standby för att transportera bort alla bilar man inte vill ha. Noterade även under min färd en hel del Säpo och vanliga Civilsnutar.
  Den ekonomiska skadan denna djävul med sitt 24 timmars besök ställer till med... enorma.

  Sinnessjukt, de kunde hållt sitt Bilderbergmöte på Arlanda istället ska de in och förlama hela Huvudstaden och skapa ekonomiska storförluster.

  Att jag kallar Obsama för pedofil handlar i hans senaste pedofila utspel i USA:
  Obama: Sex Ed for Kindergartners ‘Is the Right Thing to Do’
  http://cnsnews.com/news/article/obama-sex-ed-kindergartners-right-thing-do

  Uppenbar pedofil är uppenbar. Obsama ÄR pedofil, endast en pedofil vill sexualisera barn.

  Och det är ju som vi redan konstaterat nu när sodomitagenda är avklarad så är det pedofilagendan som gäller.

  Miley Cyrus pedofiluppträde var ju även det en del i legaliera pedofilagendan.

  Bill Whittle hade lite intressant att säga om det i sin senaste Afterburner: First, the Gortesque
  http://www.youtube.com/watch?v=TXENU0zWBuE

  Nog faan är det NWO alltid. Nu börjar jag bli riktigt förbannad, mitt förslag är att vi fastar och ber att Gud gör något åt dessa djävlar, de tar sig alldeles för mycket ton för min smak, de behöver få sig en rejäl näsbränna så de vet sin plats.

  Noterade du även att man delar ut PUT (Permanent Uppehållstillstånd) till Al-Qaeda syrierna förutom att Eritreaner har fått fritt tillträde till Sverige?

  Politikerna lider verkligen av någon sorts Death Wish, helt uppenbart att det rör sig om en självmordspolitik. Någon form av utvidgat självmord där man inte bara har ihjäl sig själva utan hela nationen ska man prompt ha med sig i sitt fall som någon Egyptisk faraon vars tjänste hjon mördades för att följa faraonen till efterlivet...

  Helt bindgalna dessa politiker.

  SvaraRadera
 2. Det liknar ju en dålig opera när denmäktigastemannenivärlden besöker Stockholm och skall möta denviktigastemannenisverige Reinfeldt. Sen är det en bra övning för polisstat fast kostnader skall komma från ett annat konto.
  Tack Soldado för info om svetsade gatubrunnar, fick ett hälsosamt skratt. Läste hysteriska artiklar i våra trogna sanningsspridare. Dud bevare oss från dumhet.

  SvaraRadera
 3. Jag har läst rapporter om valfusk mot SD i förtidsröstningen till Kyrkovalet i Märsta, Fagersta, Sigtuna med flera ställen.

  Det är ju väl sinnessjukt. I Märsta har SD redan polisanmält valfusket.

  Vi har massinvandring från Eritrea och Syrien. Tulltjänsten får inte bära vapen, och får därmed släppa in beväpnade kriminella.

  Sen har vi det här kaoset i Stockholm som lär kosta ganska rejält. Just det, sen var det en idiot som ville att vi skulle ge asyl till hela Gitmo!

  Det känns som hösten 2013 kommer vi att komma in i lala-land. Där allting är bara fullständigt surrealistiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker att känns som i det här inslaget just nu:

   http://www.youtube.com/watch?v=gEyFH-a-XoQ

   Radera
 4. Jag tror du menar martial law (krigslagar) och inte marshall law (marskalklag).

  SvaraRadera
 5. Jag har gaser i magen. Kan det bero på att Obama är i Stockholm? Vad har ni för teori om det?

  SvaraRadera