fredag 27 september 2013

Dags att stödköpa pasta från Barilla.

Motverka åsiktsförtryckare, stödköp pasta från Barilla! 
Mina läsare kanske minns Chick-Fil-A kontroversen. Där företagets ägare inte hade de progressiva åsikter som gäller i den Nya Världsordningen. Och därför orsakade stora protester bland globalister och de perverterade värdeliberala åsiktsfascisterna över hela Nordamerika.

I år är det dags för samma visa, den här gången gåller det dock Europa. Den här gången är det det italienska pastaföretaget som inte är tillräckligt homofil för att kunna passa in i den Nya Världsordningens värdegrund. Allting började med en mycket märklig fråga som Barilla chefen, Guido Barilla, fick av en journalist från italiensk Radio 24.

Guido Barilla förklarade hur viktig kärnfamiljen var för dem.

"För oss kvarstår konceptet om den heliga familjen som en av grundvärderingarna för företaget." 

Och nu kan man redan höra NWO-larmet gå! Ojojoj, Guido börjar balansera på linjen som separerar tillåtna och otillåtna åsikter i den Nya Världsordningen. Och då slår journalisten till med om Barilla kan tänka sig ha ett homosexuellt par i reklam för Barillaprodukter. Varför det stora italienska pastaföretaget ska inrikta sig till just homosexuella kan man fråga sig. Guido Barilla, gjorde dock misstaget att vara ärlig och politiskt inkorrekt samtidigt.

"Jag skulle inte göra det, men inte på grund av avsaknad av respekt för homosexuella, som har rätt att göra vad de vill utan att störa andra. Jag har inte samma synsätt som de har och jag tror att familjen vi vänder oss till är en klassisk familj." 

Guido Barilla gör klart att han inte har något emot homosexuella personligen, och påpekar att de kan göra vad de vill så länge de inte stör andra. Han klargör dock att han inte har samma synsätt som dem.

Det som de värdeliberala homofilerna hakar upp sig på, är nog den sista raden. Guido Barilla sägar att Barilla vänder sig till den klassiska heterosexuella kärnfamiljen när de gör reklam. De progressiva värdeliberalerna, kan alltså inte acceptera att den klassiska heterosexuella kärnfamiljen förblir normen. I deras kulturmarxistiska samhällsupplösande perspektiv, är en sådan bakåtsträvare som Guido Barilla förkastlig.

Journalisten från Radio 24 fortsätter med att fråga hur Guido Barillas åsikter (värderingar) eventuellt påverkar homosexuella pastakonsumenter. Återigen svarar Guido Barilla oskuldsfullt och politiskt inkorrekt.

"Tja, om de gillar vår pasta och vårt budskap kommer de att äta den, om de inte gillar den och de inte gillar vad vi säger kommer de att äta annan." 

Den stora italienska homosexuella föreningen Equality Italia,  har tolkat det som en uppmaning till bojkott. Och har nu inlett en bojkott mot Barillas produkter.

Det som bör klargöras är att det är inte alla homosexuella som har en sådan agg mot den heterosexuella kärnfamiljen. Men det är uppenbart att Equality Italia, och andra liknande organisationer i hela Europa, inte är bland dessa. Den här frågan har inget med homosexuelism att göra egentligen. Det har snarare mer med värdefrågorna att göra. Och inom den, finner vi åsiktsförtrycket hos de som nu högljutt protesterar.

Så var det i Nordamerika i fjol med Chick-Fil-A, och så är det nu med Barilla i Europa. Självklart får värdeliberaler bojkotta, även om det är absurt. Jag uppmanar dock värdekonservativa att stödköpa Barillas produkter. Även om du går på någon LCHF-diet, så kan det vara värt att göra en markering för den heterosexuella kärnfamiljen, som globalisterna har för avsikt att förinta.

SvD.

1 kommentar:

 1. Det är ju agenda sodomiterna som skriker högt högt, de är precis som Belial vars söner och döttrar de är.

  Dessa människor fixade ju till ett inbördeskrig i Israel för längesedan.
  Judges 19 och 20, läs och begrunda.

  Allt för att man lät sodomiterna härja fritt, folk bör nog förbereda sig på att bögvåldtäktsgäng kommer tillåtas attackera folk på gatorna och liknande.
  Samhället är närmast i upplösning när de tillåter alla de galenskaper de tillåter.

  Sen så kan man ju alltid stödköpa och om man har någon diet så kan man ge bort pastan till någon fattig student eller någon annan som har det knapert.
  De tackar nog inte nej till gratis pasta.

  SvaraRadera