torsdag 27 juni 2013

VPK:arnas bolsjevism har aldrig varit en hemlighet.Nyligen fick vi reda på att SÄPO-agenten Hans-Eric Sjöholm har hållit koll på Vänsterpartiet efter det att de slutade kalla sig för kommunister på 90-talet. Men informationen som Sjöholm nyligen avslöjat kommer inte som någon överraskning, eller ens nyhet då Vänsterpartiet varit så pass öppna med sin vurm för samhällsomstörtande idéer.

Intressantare var dock medias beteende. Lena Melin på Aftonbladet gick i taket och MSM i Sverige tyckte det var förfärligt att SÄPO skulle hålla koll på sina bästisar inom VPK. Annorlunda skulle det ha låtit om det handlat om ett annat parti som media inte gillar.

Skvallerblaskan Nyheter 24 gick istället till attack mot SÄPO-agenten Sjöholm. Deras "avslöjande" blev att han gillar till exempel grupper som "Krossa Antivitismen" och "Stoppa svenskfientligheten" på FaceBook. Och har ett antal SD:are som vänner på FaceBook. Han ska tydligen ha ett antal M och FP FaceBook-vänner också, men de är så klart inte intressanta för Nyheter 24:s agenda.

Med andra ord gillar han fel FaceBook-grupper och är "vänner" (eller kanske bara bekanta) med fel sortens personer. Men vi får även upptäcka något annat som är intressant. När Sjöholm publicerar länken till hans avslöjande så skriver han på sin FaceBook: "You fucked with the wrong marine". Det menar han är riktad mot "ryggradslösa" höga chefer på generaldirektörsnivå inom rättsväsendet och Försvarsmakten (underförstått även SÄPO), "syltryggar" som tydligen försökt lägga locket på.

På sätt och vis verkar Sjöholm ha fullbordat uppdraget på egen hand. När han kom med allvarliga avslöjanden, så var förmodligen cheferna inte lika sugna på att avslöja vänstern. Det kanske säger en del om vilka som styr SÄPO, Försvarsmakten och rättsväsendet. Varför skulle SÄPO annars motarbeta Sjöholm i denna uppdrag?

Som jag ser det, så förtjänar Sjöholm en medalj för sin insats. Kanske den enda vettiga människan kvar inom SÄPO. I övrigt vet vi redan det mesta om VPK som sagt. Men det kan alltid vara intressant att färska upp minnet lite och föra in i protokollet, vilket gäng Sjöstedt bär med sig.

Vettiga element inom den amerikanska säkerhetstjänsten gjorde liknande avslöjanden om kommunister i USA. I följande video avslöjar FBI-agenten Larry Grathwohl vad hans undercover uppdrag hade upptäckt.Snarlika idéer som de som florerar hos VPK:arna, och även så klart hos Eliten inom det vi kallar för NWO. Behöver jag påminna om Obamas politiska bakgrund?Frågan är då, blir det något mediadrev mot Vänsterpartiets Riksdagsledamöter, Jens Holm och Lars Ohly? Nej, vilken tur att de inte var hotade under en fylla en kväll för några år sedan. I så fall skulle det ju ha varit mycket allvarligt. Men eftersom de bara vill störta den nuvarande normen (demokratin, författning, ja vad man nu vill kalla det), för att kunna införa en Ny Världsordning, då är det ju inga problem. Deras agenda ligger trots allt helt i linje med Elitens.

1 kommentar:

  1. Ja deras agerande som nyttiga idioter är både roande och ironiskt på samma gång, man tror sig funnit fränder men som med The Poor Revolutionist
    http://www.chick.com/reading/tracts/0065/0065_01.asp

    så blir det arkebusering eller mer troligt det miljövänligare alternativet guillotine där sedan organen snabbt kan tas tillvara. Kommunister är nästan gulliga i sin roll som nyttiga idioter. "Krossa bankerna" men grabbar bankerna och eliterna är de som finaniserat era rörelser från allra första början... nyttiga idioter som sagt.

    SvaraRadera