måndag 24 juni 2013

Förbereder svensk PK-media oss för en svensk Breivik?

Bonniers mycket utstuderade attack mot SD i höstas visade hur långt svensk media var beredda att gå för att försöka sänka partiet. Sen, när det inte gick dera väg så så kunde vi skratta åt deras frustration. Vi hade vunnit infokriget, och folk över huvud taget lyckades se genom fasade, och där kunde de se en ivrig elit som till varje pris ville en gång för alla sänka det som dom ser som själva ondskan, nämligen SD.

Men en attack direkt riktad mot ett politiskt parti visade sig vara extremt ineffektivt. Motreaktionen blev faktiskt starkare än vad de hade räknat med. Även om det hela var mycket väl utstuderat, så var det ändå så pass klumpigt genomfört, och även på sätt och vis förutsägbart.

Men vad var det då som funkade. Vad var det som fick media att jubla, och lyckades sänka SD ända ner, till den punkt att de hamnade under Riksdagsspärren? Det var nämligen krisen som skedde året innan. 22/7 terroratentatet i Norge var en giftig spjut som NATO skickade iväg mot den skandinaviska populistiska högern. Här i Sverige fick dessutom pk-journalisterna gott om ammunition. Det var rena julafton för dem. SD sjönk sommaren 2011 ända ner tills de i en mätning hamnade utanför Riksdagen. Och etablissemanget jublade.

Vad var då skillnaden? Varför lyckades etablissemanget sänka SD 2011, men inte 2012? Sanningen är att 2012 riktade den svenska eliten sig mot ett politiskt parti. Något som på sina håll tydliggjorde medias särbehandling av de politiska partierna. Det var inte så mycket själva avslöjandet, men sättet som det gick till.

2011 år andra sidan riktade man sig inte mot ett politiskt parti, utan mot en hel folkrörelse. Det skedde egentligen en revolutionär och totalitär förändring i Sverige, utan att folk i allmänhet verkligen märkte det. De flesta kommentatsfunktioner stängdes helt ner, med ursäkter, som att "retoriken påminde om Breivik". På det sättet kunde man på ett mycket enkelt sätt strypa debatten.

Samtidigt skedde de en psykologisk operation (psy op) då man mobiliserade inom vänstern. Folk som tidigare inte tagit ställning i invandringsfrågan kom ut och fördömde invandringskritiker, SD och allt som kunde kopplas till Breivik enligt PK-mallen. Jag använder inte FaceBook längre, men lite då och då, kan det vara intressant att kika in lite för att se hur trenderna blåser. Man kan se vilka artiklar som sprids och vilka idéer som får mest uppmärksamhet. Vilka ämnen och opinion det är som "trendar". Så ser man ungefär hur en psy op fungerar. Folk som tidigare inte pratat om politik berörs plötsligt av en händelse. Och PK-media lyckades rekrytera många anhängare till deras sida på det sättet.

Jag kan ge exemplet med en tjej som jag gick på universitetet med, som då var ganska neutral, eller opåverkad av politiska ideologier. Men sen för bara några år sedan fångades hon upp av den här typen av psy op, och idag är hon ytterliggare en vänsterextrem tjej bland många andra. Något hon inte var tidigare.

Uppförsbacken för SD var mycket hårdare sommaren 2011, än hösten 2012. Nu är det 2013 och och SD kämpar på 10%:s träsket tillsammans med MP om tredje platsen inom svensk politik. Och om massinvandringens verkan fortsätter, så lär SD hinna dra ifrån innan valet. Det som PK-media då önskar sig allra mest innan valet är en svensk Breivik.

Många idag spekulerar om det kommer att ske valfusk mot SD. Det har jag ingen tvekan om att så kommer att ske. Men valfusk kan man bara komma undan med till en viss gräns. Du kanske lyckas sno några decimaler, eller i bästa fall en procentenhet från ett parti. Men om du verkligen vill sänka ett politiskt parti, så krävs det kanske en rejäl psy op. Och då vill nog PK-media gärna få lite hjälp från NATO, så som det skedde för två år sedan i Norge.

Tänk er följande scenario:

Det är sensommaren kring augusti/september 2014 och det är skolstart. En ny vaktmästare har börjat på skolan. Han har sedan tidigare varit medlem i SD och är nu efter jobbet även aktiv för partiet i valrörelsen. Han har skrivit många insändare till tidningen Dispatch International (DI), och han kommenterar även flitigt under artiklarna på Avpixlat och Fria Tider under en psydonym. Är man tillräckligt elak, så kan man kanske hitta några av hans gamla kommentarer där han gick över gränsen, och kanske inte skulle säga så om han var ute på en torg. 

Vidare har den här vaktmästaren en gård ute på landet där han ibland odlar eget. vid entren ser man en svensk flagga och en israelisk flagga. Vaktmästaren är pursvensk, men han är också väldigt pro-Israel. Han är värdekonservativ men ändå sekulär. Han har också både vapenlicens och jaktlicens och är ute och jagar när han väl kan. 

Under sommaren var vaktmästaren med om en olycka och hamnade på sjukhuset. Som tur var, så klarde han sig bra. Men han skulle börja bete sig lite annorlunda. Någonting hade hänt... 

Senare kom skolstarten. Och vaktmästaren hade lite problem med invandrarungdommarna i skolan som förolämpade honom och muckade gräl. Vaktmästaren började tappa tålamodet. Eftersom landet befann sig mitt i en valrörelse som kom SSU på besök. Och någonting hände då som fick vaktmästaren att tappa vettet helt. Han går till sin bil där han tar fram ett skjutvapen han nyligen skaffat sig. Tillbaka i skolan inleder han en massaker. 

Bara veckor innan valet var SD uppe på 20%. Den siffran skulle sjunka något radikalt. Media kunde koppla den massmördande vaktmästaren till SD, Avpixlat, Fria Tider, Dispatch International och andra invandringskritiska grupper och webbsidor. Massmedia frossar återigen de sista dagarna innan valet. 

Beatrice Ask kräver hårdare vapenlagar. Från Bryssel får vi höra apropå detta att de tänker ta hårdare tag mot folk som odlar eget, bara ifall de kanske råkar vara massmördare. Erik Ullenhag har nu tillräckligt med mod för att kräva att man helt stänger ner invandringskritiska sidor och får medhåll från Bryssel där Birgitta Ohlsson redan inlett arbetet för att helt förbjuda den sortens kritik på nätet. Ilmar Reepalu, Arbetarbladet och Aftonbladet går gemensamt ut och påpekar massmördarens pro-Israeliska åsikter. Maria Arnholm blir även hon expert på att läsa vaktmästarens gamla kommentarer på Fria Tider och Avpixlat. SÄPO besöker Ingrid Carlqvist och Roger Sahlström och tar dom in för förhör. Även Widar Nord får ett samtal där de kräver att han närvarar och förhörs. 

Under tiden kommer Mona Sahlin med krav om att helt förbjuda SD som parti. Åsa Linderborg går så långt att hon vill åter öppna Storsien och tvinga dit alla som trots massakern röstar på SD. Bonniers får även tag på en bild där Jimmie Åkesson träffar denne vaktmästare. Det var enda gången de någonsin träffats förut. Jimmie Åkesson får avbryta sin kampanj pga att SÄPO vill förhöra honom. 

Valdagen kommer. SD lyckas endast kamma hem 6%. Ett katastrofval för SD. Då Stefan Löfvens SSU:are drabbades av massakern får han extra mycket sympatier och vinner valet överlägset.

Det ni läste var bara något jag hittade på efter någon timmes brainstorming. Jag vill att folk förstår, att även om det här läget känns långsökt, så tror jag inte att den är helt omöjlig. De kan hitta en särskilld karaktär som passar in i nidbilden om vad massmedia har om SD. Och sedan kör de bara full fart med en klassisk NATO-ledd False Flag operation med hjälp av ett MK-Ultra fall för att sänka SD och gynna Bilderbergarnas nya älskling, Stefan Löfven.

Om det nu sker eller ej, återstår att se. Låt oss hoppas att vi slipper det. Men om det nu sker, kom ihåg denna varning. Ty ni läste det först här. Var förberedd om nu den här sortens psy op kommer, för att avslöja den och försöka vinna informationskriget.

Nya läsare hänvisar jag till tidigare artiklar i ämnet:

Breivik och Mangs, två patsys i en ny Operation Gladio för Skandinavien.

22/7 var ett inside job!

Operation Gladio-expert: Breivik var utan tvekan en "patsy" för NATO:s Operation Gladio.

Intressant diskussion om Breivik under Mind Control.

Svenska folket under Mind Control.

6 kommentarer:

 1. Varför inte bara ta en av sina egna så som han som sköt runt lite i Malmö.
  Han skrev väl under pseudonymen Osama bin Ladulås på Avpixlat och var samtidigt någon sorts hiphopare kommunist eller om han tidigare varit kommunist, bara köra en sån kille en Varg i Veum typ helt enkelt en toksosse, dvs. en vänstertok som fått invandringen upp i halsen.

  Dock tror jag inte det är psyops, psyops är sekuläras lama förklaring på saker som sker spirituellt, såna här operationer drivs enklast och bäst igenom av djävlar, ungefär som skolskjutningarna där ungdomarna varit vidöppna för demonisk besättning genom den psykofarmaka de moderna häxdoktorerna matar i de, psykologer och psykiatriker.
  antidepressantsfacts.com/2000-05-16-School-Shootings-Psychotropic-Drugs.htm

  såna där droger öppnar upp människor, det är ett välkänt fakutm att folk i årtusenden använt droger för att komma i kontakt med andevärlden, Michael Jackson själv använde sömnmedel för att få nya låter t.ex. se här:
  The Truth Behind Hip-hop V - Michael Jackson 1
  https://www.youtube.com/watch?v=y1H29NooPQo
  The Truth Behind Hip-hop V - Michael Jackson 2
  https://www.youtube.com/watch?v=FsfZfeNTzNg

  Lady Gaga talar även hon om hur hon använder sig av droger för att få "inspiration" till låtar.
  http://www.mtv.com/news/articles/1657850/lady-gaga-smokes-pot-60-minutes.jhtml

  kryllar av folk, tog två av de största framgångsmässigt för att visa att hela branschen är upp till halsen i sorcery (droger).

  Sen ska man komma ihåg att de här sekulära krafterna är ganska menlösa när allt kommer omkring. Spirit Operationds det är the real deal, psy ops är dåliga kopior på sin höjd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Psy ops är samma sak. Det är bara en annan benämning. I övrigt så håller jag med.

   Radera
  2. Ok du menar samma sak men när sekulära talar om psy op så har de inte tillstymmelsen till några spirits involverade därför deras förklaringar oftast blir ologiska, det är däremot väldigt logiskt eftersom det finns en andevärld att denna värld mycket enklare kan genomdriva såna här operationer, med människor så finns det alltid avhoppare och visselblåsare och något så stor som de genomgripande agendorna skulle haft hundratals avhoppare.

   Konspirationen är alldeles för stor för att drivas av människor. Inte just specifikt såna här små kvistar på detta konspirationsträd men trädet som helhet.

   Radera
 2. Med tanke på att Avpixlat och liknande sidor uppmanar till terrorattentat mot Malmö så är det inte PK-media som kommer skapa en svensk Breivik. Det är ni.

  Så jag har polisanmält sidan för den terrorpropaganda som ni skriver, och kommer gå efter alla andra nazistbloggar som vill ha nya Utöya-attentat i Sverige, som en del av SD:s tilltänkta maktövertagande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till. Här har vi inte uppmanat till någon form av terrorbrott. Om du läser artikeln ovan och även tidigare artiklar så säger vi att denna typ av attentat förgör vår rörelse.

   Vi misstänker då att PK-media kommer att försöka skapa nya Breiviks då de inte finns på riktigt. Det relevanta för dem är att skapa illusionen om en syntetisk terror för att på det sättet försöka sänka SD.

   Om ett sådant attentat sker kommer det endast att skada nationalister och konservativa. Inte etablisemanget.

   Radera