onsdag 19 juni 2013

Jeb Bush kräver mer massinvandring till USA.

Jeb Bush har för avsikt att lansera sig som kandidat för republikanerna i valet 2016. Nu kräver han att republikanerna ändrar inställning i invandringsfrågan. Främst för att icke-vita invandrare är mer fertila, något han anser kommer att vara viktig för att kunna finansiera välfärden åt babyboom-generationen som går i pension. Alltså samma sk*tsnack som man försöker sälja här i Europa.

Precis som Alberto Rivera tidigare avslöjat så är målet med massinvandring till USA för att omvandla landet från en kristen protestantisk nation till en katolsk. Jeb Bush är en 4:e gradens Knight of Columbus och är därmed underordnad Knights of Malta och Påvedömmet som förespråkar den katolska invasionen av USA. De använder samma metod i EU som redan är officiellt Katolskt. Här använder man dock muslimer som variable via Medelhavsunionen som kontrolleras av Knight of Malta Kung Juan Carlos från Spanien. Glöm inte att Islam är Påvens svärd som nu används mot de Bibliska kristna och de riktiga Thora-följande judarna.

Dessa tredjevärldsbefolkningar har inte heller någon tradition av konstitutionalism, pluralism och frihet som de västliga länderna har. Därmed kommer det att bli enklare att föra fram en diktatur i väst, i stil som dem som idag finns i deras ursprungsländer.

Man vill även dela ut medborgarskap till dessa "nya medborgare" för att även expandera City of London Korporationens befogenheter över dessa individer enligt den nu gällande Admeralty Law (Canon Law).

Påvens riddare, Jeb Bush visar vart hans lojalitet ligger. 

3 kommentarer:

 1. Det är ju patetiskt sk*tsnack t.o.m.
  man importerar ju inte en bidragstagare som en försörjare åt en pensionär.

  Med bidragstagaren så har du två som ska ha bidrag istället för en.

  Hur många bidragstagande främlingar går det per arbetande främling?

  Sen det där snacket om en större ekonomi är också rent nys, det där att det hela tiden måste ske en förstoring av ekonomin för att säkra vinster, de här åsnorna har aldrig hört talas om ordspråket den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket...

  Psalms 37:16 A little that a righteous man hath is better than the riches of many wicked.

  Helt korrekt är det som du säger ett byggande av Babels Torn som kröns av skökan är vad påven vill men som jag skrev i någon kommentar i inlägget efter detta så kommer Satan och hans hantlangare förinta Vatikanen.

  SvaraRadera
 2. Metal Head Viking, vad är din uppfattning om laestadianerna i Sverige? De har en av de högsta nativiteten bland vita befolkningsgrupper i Västvärlden, tror de konkurrerar om första plats med amish från USA.

  Bägge grupperna har mycket gemensamt, en stark gudstro och gemensam teologiskt ursprung ur anabaptismen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rent socialt tycker jag de är ett positivt inslag. Och fler svenskar borde ta efter.

   Rent teologiskt så är laestadianerna långt ifrån enhetliga. Så det är svårt att göra en bedömning. Ändå är det bra att de kan tillföra samhället ett positivt exempel.

   De bör dock upptäcka KJV och Genéve.

   Radera