söndag 30 juni 2013

Kriminella polisen i London griper engelska patrioter efter det att de blivit misshandlade.

EDL-aktivister gör en välgörenhetsmarsch i London när de blev misshandlade av vänsterextremister. Polisen ingriper då, fast mot EDL:are i det här fallet. Polisen hävdar att de inte ville att EDL-aktivisterna skulle gå i närheten av en moské. EDL hade inte tänkt göra det heller. Ändå blev det dom som blev arresterade.

Detta mina damer och herrar är Admirality Law (Canon Law) som har ersatt den traditionella Common Law. Det om något är ett bevis för att det är Rom som idag härskar över London. Det var nämligen rommarna som tog över och utvecklade dagens "havslag" (senare Canon Law), från fenisierna. Det är även tack vare detta som den interkontinentala slavhandeln blev möjlig. Många av de som initierade slavhandeln var visserligen krypto-judiska marranos. Men det var Vatikanen som la upp spelreglerna åt dem, och utan deras godkännande kunde de inte ha intierat verksamheten.

Idag lyder vi under den illegitima Admirality Law, som har ersatt Common Law (som inspirerat Magna Carta och den Amerikanska Konstitutionen).


7 kommentarer:

 1. Admirality law.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Admiralty_law

  du stavade lite fel.
  Sen så är judeargumentet så ihåligt, de största slavhandlarna har alltid varit araberna men det är det tyst om. Nazisterna använder varje elak jude de kan hitta och målar sedan alla judar med detta, precis som deras Mamma Rom.

  Det är en paradgren bland dessa åsnor, ungefär som om vi skulle ta allt Carl Bildt gör och sedan måla hela Svenska folket med det.

  Hur många gånger får man inte se en länkning till den gamla häxan Barbra Lerner och hennes jidder om mångkultur, sedan sitter katolik-nazisterna och säger "se det är judar bakom allting" när man tagit en enda person.

  T.o.m. judiska nationalister som Kahanisterna hittar ju fler elaka judar än vad katolik-nazisterna gör:
  "After five thousand years of Jewish history, there remain but 15 million Jews. Most have learned the lessons of the pogroms, the Holocaust and, most recently, Arab/Islamic terrorism. They are the vast silent majority.

  Sadly, there are other Jews who have not learned a damn thing. They are the socialists, communists, anarchists and so-called "human rights" junkies and "peace and justice" activists. The well-being of Israel is the very least of their concerns. What they lack in number they more than make up in noise level.

  Yes, a few of these Self-Hating and/or Israel-Threatening Jews may be well-intentioned but grossly misinformed... call it brainwashed by wave after wave of anti-Israel propaganda. But most of them know the Truth but hate their heritage to such a degree that nothing else matters to them except bashing Israel right out of existence.

  In an October 22, 2004 Jewish Press Letter to the Editor, Isadore Frank got it 100% right when he wrote, "Unfortunately, the vast majority of American Jews... utterly secular, thoroughly liberal, abysmally ignorant of their heritage... are beyond redemption. Not only are large numbers of them unaware or apathetic about the inroads made by "Palestinian" propaganda, many are actually in agreement, at least to some degree, with [those scurrilous] 'Palestinian' claims.""
  http://masada2000.org/shit-list.html

  en hel del av nazisternas favoritjudar finns på den listan som Finkelstein (som hatar Israel, dvs. en landsförrädare, en judas), eller varför inte alla socialistmuppars favorit Noam Chomsky och en 100% landsförrädare.
  osv.

  Eller ett annat exempel är att ta de Svenska slavägare som fanns och den ö som Sverige hade för omlastning av slavar i Karibien. Ska vi då skylla på hela Sverige för detta? Om vi följer deras logik så ja, då har vi skuld för det, fast det blir ju jobbigt för de då de har en ännu större skuld, det som är så roligt med dessa åsnor deras egna kollektiva skuld nästan alltid är större än den grupp de attackerar.

  Sen så har det varit Satan smarta taktik att använda sig av vissa korrupta judar för att svartmåla hela folket, sen gör han som så att han pekar på denna grupp och vips så är hela nationen skyldig...

  Slug och fungerande teknik för att folk är så allmänt värdelösa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Självklart var östmakternas slavhandel mycket mer omfattande. Men om vi håller oss till Atlanten, så var safardiska "marranos" inblandade. Men återigen är de en front. De skulle aldrig ha kunnat göra det utan att den Svarta Adligheten satt dem i dessa positioner och att Vatikanen gett dem dessa förutsättningar.

   De var dessutom mystiska judar, alltså följde de inte den traditionella judendomen, de var alltså en sekt. Mystikerna skulle så småningom utveckla den moderna falska religionen via Sabbatai Zevi och Jacob Frank. Det är det som är dagens etablerade "judendom", som inte har något med den riktiga judendomen att göra.

   Radera
  2. Jo men det hör vi aldrig något om det är bara fokus på Väst och Judar.

   Helt klart skulle de kunna förbjudits att inneha det yrket precis som de förbjöds att ha andra yrken om man så velat men så har vi det där med mutor.

   Men syfte är hela tiden att de kör sin roller med målarfärg och säger "titta det var judarna", var ju samma visa med Digerdöden "judarna gjorde det" när anledning var att de följde de hygienråd som finns i GT och dog i färre antal och den andra orsaken att de inte hade så mycket kontakt med majoritetssamhället som utstötta (just att de inte kunde ha vilka arbeten som helst osv.).

   Det är samma trötta melodi och jag blir bara så trött på de då jag hör samma trasiga skiva om och om igen, man kör sin Goebbles-taktik, jag brukar säga det är ok om de hatar men de ska göra det av riktiga anledningar inte sitta och hitta på en massa skit eller köra sin broadbrush. Därför de aldrig kommer vinna heller, sanningen om saker och ting verkar svida för mycket, de är ju inte ens villiga att kika in våra bevis för vår tro, det är alltid helt knäpptyst när man visar upp den massiva flora av bevis.

   Och sen tillbaka till sin vanliga bashing igen trots att de ägts sönder.

   Deras sandlådenivå är riktigt störande.

   Radera
 2. Off topic,

  Fråga 1,
  Vilken kyrka/samfund anser ni en sann patriot kan med samvete gå till? Jag som kristen ser inga kristna samfund som står upp för sitt egna folk.

  Fråga2,
  Vad är Metalheadvikings uppfattning om kinism?
  http://christiankinism.com/about/
  http://www.kinism.net/index.php/weblog/index_mission/
  http://cambriawillnotyield.wordpress.com/
  http://faithandheritage.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner inte till någon kyrka/samfund som är perfekt. Varken här i Sverige eller i USA. Jag tillhör själv inget samfund idag. Tyvärr så följer de flesta kyrkor i Europa piratBiblar. Så där kan vi börja. Studera först vilken översättning av Bibeln samfundet använder.

   Men även i samfund som använder sig av KJV AV1611 eller Genéve 1560, så finns det många som ändå inte följer Guds Ord. Många av dem lyder under den ekumeniska rörelsen, de har erövrats av den sekulära humanistiska Staten via skattesedeln.

   Jag skulle vilja tillägga: Viktigt är även att de är beredda att beskydda Torah-judarna (de riktiga judarna) och peka på Vatikanen som dagens Babylon. Ty det är det den är, och så står det skrivet. Ser man inte Vatikanen som huvudproblemet, så har jag svårt att se dem som riktiga kristna.

   I övrigt finns det säkret många samfund som är bra och som man kan trivas med. Bibeln rekommenderar oss att vara "vigilant". Det är rådet jag skulle följa i den här frågan.

   Radera
  2. Mitt namn är Malina , från Storbritannien . Jag vill
   dela min vittnesbörd med allmänheten om
   vad detta tempel som kallas ( änglar lösning ) har gjort för
   mig , har detta tempel bara tog tillbaka min förlorade ex
   älskare till mig med sina stora stavningsarbete, blev jag dejta den här mannen som heter Steven vi var tillsammans under en lång
   tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde
   att ge honom en manlig barn under 5 år lämnade han mig och berättade
   mig att han inte kan fortsätta längre då var jag nu
   letar efter sätt att få honom tillbaka , och även bli gravid , tills en vän till
   mig berättade om detta tempel och gav mig sina kontakt
   e-post , kommer du inte tro det när jag kontaktade
   dem på mina problem de förberett de objekt och kasta förtrollningen för mig
   och ta med min förlorade make tillbaka , och efter en månad jag
   missade min månatliga flödet och gå för ett test och resultatet
   förklarade att jag var gravid , är glad idag är en mamma till
   en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka , jag tackar templet en gång för vad de har gjort för mig , om du är
   ute passera genom någon av dessa problem
   som anges nedan:
   ( 1 ) Om du vill att ditt ex tillbaka
   ( 2 ) om du alltid har mardrömmar .
   ( 3 ) Du vill främjas på kontoret.
   ( 4 ) Du vill att kvinnor / män springa efter dig .
   ( 5 ) Om du vill ha ett barn .
   ( 6 ) Du vill bli rik .
   ( 7 ) Du vill knyta din make / maka att vara
   din för evigt .
   ( 8 ) Om du behöver ekonomiskt stöd .
   ( 9 ) Växtbaserade vård
   ( 10 ) Om du inte kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
   kön önskan grund eller
   låg err åtgärd .
   ( 11 ) Om din menstruation vägrar att komma
   ut den dag den
   anta eller över flöden .
   ( 12 ) om ditt arbete vägrar att betala dig , folk
   tack dig ? .
   ( 13 ) lösa ett markfrågan och få tillbaka det.
   ( 14 ) Har din familj Denny dig av din
   rätt?
   ( 15 ) Låt folk lyder mina ord och gör mitt
   vill
   ( 16 ) Har du ett lågt spermie ?
   ( 17 ) Mål lösa E.T.C
   Kontakta dem på sin e-post på theangelsofsolution@gmail.com
   Och få löst alla dina problem
   Tack.

   Radera
  3. 1. Skriv på engelska om du är för dålig på svenska.

   2. Det du skriver (som går att förstå) är en massa trams!

   3. Jag skulle uppskatta det om folk inte gjorde reklam för deras trams bland mina kommentarer, tack!

   Radera