onsdag 5 juni 2013

Vänsterbloggare vet inte vad Bilderberg innebär.Vissa av er kanske känner igen denna vänsterbloggare. Han verkar vara fullständigt ignorant om vad som pågår under ett Bilderbergmöte. Han skriver om Stefan Löfvens deltagande i årets Bilderbergmöte. Och han verkar tro att det är ett samarbete mellan olika "klasser" som möter varandra. Han skriver:

"Nu är ju de socialdemokratiska topparnas samarbete med storfinans inget nytt. Klassamarbetet har varit vägledande för socialdemokraternas ledare i hundra år. Både formella och informella möten och överläggningar har skett i många former." 

 Han ser det här som ett klassiskt Saltsjöbadsavtal, där sossar och korporativister kommer överens om att krossar all konkurrens. Detta har i och för sig en viss grad av sanning, men, ett Bilderbergmöte innebär så mycket mer än så.

Om vi bara tar årets möte som utgångspunkt, så kan vi rada upp ett antal ämnen.

- Att bekämpa nationalism/populism.
- Syrienfrågan.
- Läget i Mali.
- Afghanistan.
- Integrationen av EU.
- Den medicinska utvecklingen.
- Den teknologiska/IT utvecklingen.

Dessa är bara några exempel. Det kan innebära, ytterliggare ett svenskt deltagande i till exempel bombandet av Syrien. Ett Svenskt deltagande i Mali. Mer överstatlighet inom EU. Mer censur av internet och alternativa medier. Fler bedrägerier från vaccinindustrin ect.

Jag vet inte om den här vänsterbloggaren är ursäktande, eller om han bara är så ignorant att han tror att det här har något med "klassamarbete" att göra. Vilken absurd tanke, då Bilderbergarnas föregångare varit med och finansierat så väl kommunister som fascister! De tillhör ju samma kommunist-fascist-klass!

Utöver det är människan helt ignorant. Elit-agenterna inom Bilderberg och de andra Round Table Groups är inte intresserade av att samarbeta på det sättet han verkar tro. De har en särskild agenda, och det har inget med kapitalism och fri marknad att göra, tvärtom!

Rekryteringen av Stefan Löfven, innebär att han kommer inte att ta över och arbeta för svenskarnas intressen, han kommer istället att arbeta för Elitens intressen! Sossar borde gå i taket över det här. Men med tanke på att det är en sossetradition att politiskt våldta Sverige, så kanske man inte ska bli förvånad.

Göran Greider uttryckte lite missnöje över nyheten åtminstone. Men jag tror nog att han håller med det mesta som skulle sägas på ett Bilderbergmöte.

3 kommentarer:

 1. Det enda de har i skallen är ju revolution.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På tal om revolution, dessa två traktat är kul:
   The Poor Revolutionist
   http://www.chick.com/reading/tracts/0065/0065_01.asp
   och
   Fat Cats
   http://www.chick.com/reading/tracts/0053/0053_01.asp

   Radera