tisdag 18 juni 2013

Skatteverket vill konfiskera donationer ifrån Sveriges största politiska blogg!

Kriminell maffia-gäng riktar sig in mot alternativ media. 


Sveriges motsvarighet till Sheriffen från Notingham. Den kriminella och illegitima maffiaorganisationen, Skatteverket, försöker nu i en politisk aktion rikta in sig mot etablissemangets största hot, nämligen Sveriges överlägset största politiska blogg och absolut viktigaste regimkritiska hemsida, Avpixlat.

Den kriminella institutionen Skatteverket som sedan länge på ett subtilt sätt, använt våld för att ta pengar ifrån hårt arbetande svenskar för att omfördela till byråkrater, bankirer, korporationer, sosseadeln och till fattiga för att se till att välfärds-fall förblir beroende av staten, tänker nu slå till mot Avpixlat retroaktivt för att definitivt slå hål på webbsidans finanser.

Det är sannerligen ett desperat tilltag från etablissemanget att försöka sänka Sveriges mest kände regimkritiska blogg. Just nu känns det som långsökt för dem att lyckas, men bli inte förvånad om de verkligen gör det. Lyckas de sänka Avpixlat, så kan ni vara säkra på att även övriga liknande sidor kommer på ett eller ett annat sätt att få möta samma öde.

SVT, DN, AvP.

1 kommentar:

 1. Notera pyramiden med de 3 Trippel DNA strängarna.
  Går även att utläsa en stiliserad 666.

  Något du borde göra MHV är att titta på myndigheternas logotyper, väldigt mycket ockultism inblandat, även fackförbund och liknande, t.ex. SEKO som tänker strejk eller har börjat strejka, deras logotyp är en stiliserad 666:
  http://www.sekosjhallsberg.se/Bildfiler/SEKO_logga.jpg

  för de som inte ser den, titta på den här om Google Chrome:
  http://ic.pics.livejournal.com/kodopik/15580398/69028/69028_original.jpg

  finns massor med såna här hidden in plain sight 666 logotyper.

  En annan sådan är Chrome Engine 5:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d4/Chrome_Engine_5_Logo.jpg

  Storbritanniens nationella lotteri:
  http://www.brandstories.net/wp-content/uploads/2012/06/play-national-lottery-uk2.jpg

  osv.

  Givetvis vill man de ha namnen på de som skänkt pengar som Statens fiender. Sen att de dissar Reinfeldt ganska hårt, att håna makten brukar leda till problem.

  Men jag ser intressanta förvecklingar om de lyckas, kan bli riktigt livat då, går de in för att försöka förstöra folks liv kan jag mycket väl tänka mig att några flippar och börjar attackerade politikerna i deras hem. Sverige är ju trots allt en nation som haft 2 ministermord (för att inte tala om de Kungamord vi haft), de borde nog inte hålla på och peta på folk med spjut, kan få ödesdigra konskvenser, förr eller senare kommer ju folk slå bakut.

  SvaraRadera