måndag 10 juni 2013

Anteckningar från Bilderberg 2013: Dag 4.

Polisen i Watford har tydligen behandlats uselt av Bilderbergarna och deras privata säkerhetspersonal. Så det är inte så märkligt att vi fått in information om att många poliser faktiskt kramat om demonstranter och sagt att de håller med dem. En direkt resultat av veckans arrogans. Trevilgt att se att inte alla poliser tycker det här är okej.

Jag ser fortfarande på det som sker i Turkiet som en "färgrevolution". Det är fortfarande för tidigt för att veta vad det är som pågår där. Men jag har kollat igenom turkarna som finns med på listan kring de som deltar i årets Bilderberg. Vi har till exempel socialisten Safak Pavey tillhörande det socialistiska oppositionspartiet CHP. Hon är tydligen även goda vänner med Hillary Clinton och Michelle Obama. Sedan har vi Asli Aydintasbas från den Istambulbaserade socialisttidningen Milliyet. Utöver dessa turkiska sossar så finns även en representant från Erdogans regering, Ali Babacan. Från den korporativistiska tidningen Habertürk fanns Soli Özel på plats i Watford. Även representanter från de två största industrifamiljerna i Turkiet fanns på plats. Mustafa V. Koc från Koc-klanen som representerade Koc Holdings AS, och Haluk Dincer som fick representera Sabanci-klanen och deras Sabanci Holdings AS. Håll ett öga på Turkiet, för någonting är på gång där.

Carl Bildt (M) dementerar alla "konspirationsteorier" gällande Bilderberggruppen på sin blogg. Men han ger oss ändå en hint om vilka ämnen som togs upp när han var på plats. Syrienfrågan var tydligen på tapeten då Carl Bildt själv tar upp detta.

"Frågan om att möjligen leverera vapen till oppositionen i Syrien förefaller t ex ha blivit betydligt mer laddad, och det är notabelt att det finns ett tydligt ifrågasättande av visheten i denna tanke.
Själv skulle jag gärna se ett embargo för samtliga vapenleveranser till Syrien just nu.
Nu finns ju i ställt en risk för att vi får svårare att argumentera mot de planer på vapenleveranser som förefaller att finnas från rysk sida.
Viktigast just nu är att försöka att föra förberedelserna för en möjlig fredskonferens framåt, och det förefaller som om de samtal som skett under de senaste dagarna mellan USA och Ryssland varit påfallande konstruktiva." 

Bildt beklagar sig över hur svårt diskussionerna kring vapenembargot mot Syrien blivit, då det problematiseras av att Ryssland skickat vapen till Syrien å sin sida. Men samtidigt uppmärksammar han de positiva nyheterna om att Ryssland kan vara bered att ge med sig i en snar framtid. I så fall skulle detta stämma överens med Sibel Edmonds källor.

En annan het fråga som Bildt tar upp i ytterliggare ett inlägg är den om internet- och teknologifrågor som även florerat efter Obama-skandalerna. Han påpekade följande gällande denna enligt honom mycket viktigt i ämne.

"Viktigt är att de system för övervakning som kan finnas är tydligt förankrade i rättsordning och lag. Det har vi ju varit mycket noggranna med i Sverige, och jag vet ingenting annat än att det fungerat väl." 

Hahahahaha!

Vi fortsätter lite längre ner i Bildts senaste blogginlägg.

"Och mot slutet av detta står att amerikanska UD skall fortsätta arbetet med att få tillstånd internationella normer om uppträdande i cybervärlden som minskar sannolikheten för olika former av nätattacker och nödvändigheten av att direkt agera mot sådana.
Den uppgiften kommer att bli allt viktigare.
Vi har ju varit pådrivande när det gäller just detta och friheten på nätet. Det är en utomordentligt grundläggande del av det hela.
Men även andra delar är viktiga om vi inte skall hamna i en tilltagande internationell osäkerhet på dessa områden med de allvarliga konsekvenser för våra samhällen som detta i så fall kan få.
Här ligger ett mycket viktigt område för de kommande årens internationella diskussioner. Och det vi sett och hört under de senaste veckorna har visat det med all önskvärd tydlighet." 
Från vad vi kan se, verkar Bilderberggruppen vilja satsa på likriktning på nätet. Exakt hur de kommer att gå till väga vet vi inte. Intressant i sammanhanget, men som nämns allt för lite, är det som Rysslands vice Premiärminister Dimitry Rogozin nyligen talade om gällande Cyberkrig. Ditt deltagande i sociala medier gör dig till ett lätt byte för att utföra elitens Cyberkrig. Jag tror att det kan ha att göra med de "internationella normer" som Bilderbergarna gärna vill se. (Debatten om "näthat" är ett tydligt exempel).

Tillsist, ett ord om medias ständiga förnekande som nu omvandlats till nonchalerande om att Bilderberg numera finns, men att det sker inget konstigt där. Det är ett helt vanligt möte, "nothing to see here". Vi börjar med svältande mediah*rhuset CNN.Sedan har vi också pedofilernas Public Service mediah*rhus BBC. Fy sjutton vad jag äcklas den där ogudaktiga syndaren Kent Clarke! Denna monster som står och fnittrar med BBC reporterna om vad Bilderberg handlar om, USCH! Det går inte att undvika hur BBC till varje pris försöker misskreditera de som försöker avslöja sina mästare. Inslaget filmar en clown, en buktalare med en docka och så springer BBC reportern runt och ställer en massa irrelevanta frågor.

Jaja, men underhållande blev det till slut.Edward Balls från Labourpartiet deklarerade den illegitima Chatham House regeln, där han inte får säga något.
5 kommentarer:

 1. De är snart besegrade dessa rebeller (sämsta krigare jag någonsin sett, hur kan man ens spela på såna förlorare? Återigen visar det hur Bilderberggruppen är ett gäng amatörer).

  Konfliktkartan:
  http://www.petercliffordonline.com/wp-content/uploads/Syria-BBC-Map-of-the-Syrian-Conflict-6.6.13.jpg

  Fickorna som gränsar till Libanon kommer att mosas när som helst. Sen lär de rensa upp de nordvästra delarna sedan köra en kil genom det där bältet de har till väster och när de splittrats så är upprensningsarbetetet en baggis. De är tok körda dessa "rebeller", Saudiarabiska legoknektar/mujahider.

  Vad trodde de egentligen när de satsade på en åsna i galopp? Syrien är inte den snabbaste hästen men det är en häst, "rebellerna" är en åsna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant karta. Assad kontrollerar fortfarande de viktigaste vägarna och hela kustremsan.

   Men som sagt blir det ändå kört om FSB ger med sig.

   Radera
  2. Tror att kartan är inaktuell redan, Homs och så var det en annan större stad som är på väg att falla (i de områden som man krigar som mest i just nu). Sen har väl eller så är Aleppo på väg att falla.

   Inga större problem för ryssen att skeppa in vapen.

   Men vad trodde de egentligen? Inavlade förortsspännblattar ska kriga mot riktiga soldater? Det är en sak att slå ner en 15 årig datanörd som ett gäng, en helt annan sak att kriga, de har nog spelar lite för mycket Battlefield och CoD? Inga respawns och inga magiska mediciner som helar skottskador på en sekund. Sen så har de fel motivation för att vinna, de är motiverade av att dö "martyrdöden" för att få sätta på brudar i evigheten, det gör inga bra soldater, däremot de som krigar för sin familj och sitt hemland de är motiverade.

   Som sagt åsnor.

   Radera
 2. Se på http://www.sidroth.org/site/News2?abbr=tv_&page=NewsArticle&id=13168

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant, dock ett gäng varningsord om Sid Roth:
   Sid Roth promoting Witchcraft and False Prophets
   https://www.youtube.com/watch?v=I64BMwm5PEE

   farlig ulv den där Roth. Mycket god mat och så har du giftet inblandat, precis som råttgift, 99% mat och 1% gift.

   Radera