söndag 2 juni 2013

SvD publicerar lång artikel om Bilderberggruppen.

SvD publicerar idag en lång artikel om Bilderberg med mera. Olle Nygårds är återigen författaren. Han tar upp ämnet och diskuterar fram och tillbaka med olika akademiker, som för det mesta har en ganska ursäktande ton. Carl Bildt (M) är lika feg som vanligt och vill inte prata om ämnet, medan att Urban Ahlin (S) är mer öppen om hans deltaganden i CFR-möten och hos den Trilaterala Kommissionen.

Tråkigt bara att Nygårds inte nämner den mäktigaste av alla Round Table Groups, nämligen Romklubben.

Nygårds verkar i alla fall ha fått lite friare tyglar. Ungefär som Charlie Skelton hos The Guardian. Redaktionerna ser sig tvugna att släppa fram lite sånt här då och då hos större medier. Dels för att vi tvingat fram det, men också, för att det är meningen att Bilderberg och de andra grupperna ska bli öppet erkända så småningom.

Läs hela artikeln hos SvD Näringsliv.

5 kommentarer:

 1. Anders Wijkman (kd), som var europarlamentiker 1999-2099 och är en av två ordföranden i Romklubben (se på http://sv.wikipedia.org/wiki/Anders_Wijkman ), stöttades av både Alf Svensson och Göran Hägglund samtidigt som Lennart Sacrédeus (kd) motarbetades av båda dessa partiledare.

  Tidningen Världen i dag har varit väldigt tyst om Anders Wijkmans medlemskap i Romklubben även om tidiningen för övrigt har kritiserat honom. Om jag minns rätt, publicerade Världen i dag inte heller min kommentar där jag tog upp Anders Wijkmans medlemskap i Romklubben. I överhuvudtaget har Världen i dag varit väldigt tyst om hela den nya världsordningen. Tidningen tar ofta upp symptom (t.ex. abort, familjefientilighet) men inte själva sjukdomen (den nya världsorningen) bakom dessa symptom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta ett skrivfel: Anders Wijkman (kd) var europarlamentiker 1999-2009.

   Radera
 2. Hehe, ja, Anders Wijkman är inte någon KD:are på riktigt. Det är i o f s inte Hägglund heller. Men det var bra märkligt att han fick vara med i KD. Han skulle ha passat bättre hos MP.

  Andrs Wijkman är i själva verket mycket mäktigare och ligger betydligt högre upp i NWO-heirarkin än till exempel Carl Bildt och Urban Ahlin.

  Det skulle inte förvåna mig om Olle Nygårds ville skriva om Wijkman och Romklubben, men att Schlibstedt då satte ner foten.

  SvaraRadera