tisdag 11 juni 2013

Information och sammanfattning från Bilderberg 2013.För första gången genom tiderna så diskuterade man öppet Bilderberg i ett parlament i England (närmare bestämt House of Commons). Den ogudaktiga syndaren Kent Clarke tog på sig det främsta ansvarsrollen för att svara på frågor om Bilderberg. Han gjorde dock allt för att avdramatisera Bilderberg och vad som sker på dessa möten, och även deklarerade den illegitima Chatham House regeln vid flera tillfällen.Ytterliggare en som kommer med en massa bortförklaringar för Bilderbergs del och även deklarerar Chatham House regeln är Sir Sherard Cowper-Coles från BAE Systems (Stefan Löfvens gamla polare från Sydafrika-affären). Sir Sherard ställer sig oförstående till alla anklagelser från "konspirationsteoretiker". Han menar att Bilderberg är precis som vilket annat möte som sker mellan olika politiska aktörer.


“I can honestly say, having been at the meeting, all the conspiracy theories are wrong."
“It was just a private discussion of the kind that takes place at conference centres all around the world, all the time."
“I don’t know [why people protest the meetings], I suppose one thing that distinguishes Bilderberg is it’s pretty high level. But I am slightly at a loss to understand exactly why it should be controversial." 

Intressant är att han nämner att några av Bilderbergarna faktiskt gick ut för att kunna observera demonstranterna. De var tydligen nyfikna på dem.

 “The protest wasn’t discussed during the meeting but everyone was aware of it and some parties actually went down to see the demonstrators and find out what was going on.” 

Sir Sherard nämner ämnena som han och andra diskuterade i årets möte.

 “I found the experience very interesting and very valuable. We covered a wide range of topics – everything from Syria to the economic situation to British membership of the EU and even big data, which is very topical." 

Sir Sherard försvarar som väntat även Chatham House regeln.

“It is the rule of the group that all these senior people are able to exchange views in private, it is no different from many other conferences where proceedings are conducted under what is called the Chatham House Rule." 

 Sir Sherard fortsätter.

“It was two and a half very full days of discussion. We covered jobs and the global economic situation, growth, European politics, Africa, the Middle East, big data, medical research, nationalism, populism, online education, cyber warfare, America and the World, Syria.” 

Trots att Sir Sherard nämndes på årets Bilderberglista som representant för BAE Systems förnekar han att han fanns på plats som representant för denna korporation. Han menar istället att han fanns på plats på grund av hans politiska arbete, då han arbetat med utrikesfrågor i över 30 år.

 “Everyone is invited in their personal capacity,” 

 “I am sure that was the case [that he was invited due to his diplomatic experience] I certainly wasn’t there representing BAE.” 

AFP kom också ut med sitt info från Bilderberg. Mycket intressant. Jag är säker på att många läsare minns att England länge jagat Google för skattesmitning. Faktumet är dock att Eric Schmidt från Google och Englands finansminister George Osborne träffats på Bilderberg i flera år. Och enligt uppgifter så är det så att Englands anklagelser om Googles skattesmitning är egentligen en jättebluff, för att så småningom satsa på en global skatt på internet. De nya skatterna kommer att finnas till för att krossa alla andra alternativ och små entreprenörer på nätet, och låta ett gäng internet-oligarker växa fram. FaceBook, LinkedIn, PayPal, Google, Microsoft, Twitter. Ja, tillhör du inte internetjättarna, så kommer du inte att ha en chans med de kommande internetskatterna som Bilderberg planerat i årets möte.

Så se upp för en kommande global internetskatt!

Sammanfattning

- Vi har fått ut information om att British Petroleum och Dutsch Royal Schell planerar en sammanslagning. Detta är alltså på väg att bli klart, och vi kommer kanske inom de kommande 24 månader att se detta närma sig eller kanske även redan bli verklighet. Därmed skulle det finnas ett dominant jättestort oljebolag.

- "Cyberwarfare and the proliferation of asymmetric threats" var en av agendorna som Bilderberg tidigare publicerat. Och många diskussioner har cirkulerat kring detta och General David Petraeus roll. Kom ihåg att sociala medier är kanske deras absolut viktigaste vapen för att styra så väl revolter som opinion för att kunna manipulare händelseutvecklingen runt om i världen.

- Syrienfrågan har definitivt diskuterats. Carl Bildt nämnde detta, men även General David Petraeus ska ha fingrarna med i spelet. Det verkar kunna gå vägen för eliten på den fronten med tanke på att samtalen mellan USA och Ryssland blivit bättre (sedan Bostonbombningen). Många turkar var på plats från både regering och opposition, så de är tydligen med på båten i den frågan.

- Kissinger och Rockefeller verkar vilja satsa sina slantar på Hillary Clinton år 2016. Det återstår att se hur det kommer att gå.

- Internetskatt (se ovan).

- Ett ämne som fanns med bland Bilderbergs agendor i år var "Africas Challenges". Och jag kan inte låta bli att tänka på att vår egen Anders Borg (M) var på besök i just Afrika denna vår. Lägg till att tidigare Bilderberg-deltagare och nuvarande Biståndsminister Gunnila Carlsson (M) vill dumpa mer pengar i Afrika. Detta diskuteras tydligen bland högt uppsatta moderater just nu, inklusive Anders Borg. Kommer Anders Borg att se till att svenska pensionspengar skickas till olika eugenistiska SIDA-projekt för att vaccinera de "stackars" afrikaner? SIDA är en kriminell organisation som agerar under Biståndsministern. Så det är inte nog med att pengar ska tas från svenska pensionärer, de ska tydligen till för att ge afrikaner dödliga vacciner. Detta som en del i globalisternas sinnesjuka Agenda 21 plan för att reducera världens befolkning.

Jag underar vilka diskussioner Stefan Löfven fick delta i. "Nationalism and populism" lär vara givet med tanke på hans kopplingar till Expo. Blir intressant att se vilka agendor och konsensus som dyker upp nu när de kommit hem.

Årets Bilderberg var faktiskt den första som släppte ut en lista på agendor (ett diskussionsprogram). Och kanske för första gången fick många politiker och medier motvilligt erkänna Bilderbergs existens. Än så länge blev det de brittiska medierna som konsentrerade sig på Bilderberg i år, med tanke på att de var värdar. Men även om de nu erkännt gruppens existens verkar deras konsensus vara att de bara är en valig grupp av eliter som möts, men att inga viktiga eller avgörande beslut sker där. "Nothing to see here".

1 kommentar:

  1. Petraeus verkar vara en riktigt dålig militär. Det är alltså Petraeus som är den som satsar på åsnan i ett lopp för hästar? Tror han att det ska bli som sagan om haren och sköldpaddan?

    Anders Borg verkar fortsätta sin mentor Dag Hammarskjölds arbete med att utplåna Afrika. "Skön" kille den där hästsvansen, kom ihåg att han var en så kallad liberal när han växte upp (man undrar vad som blev den liberala tanken om rätten till liv), tänk vad makt korrumperar, så pass att man vill mörda en hel kontinent, eller två man drar ju in miljontals hedningar till Europa som dödar även den här kontinenten. Riktigt "härliga" killar och tjejer.

    Man undrar vad Borg kommer ha som försvarstal när han står inför Gud och alla andra planer uppdagas, hur försvarar man sig då? Det är en av många rättgångar jag ser framemot.

    Intressanta men väldigt mörka tider.

    SvaraRadera