onsdag 26 juni 2013

Skottland vill se borgerliga vigslar (partnerskap) för heterosexuella par.I Skottland arbetar auktoriteter nu fram ett förslag för heterosexuella par att ingå borgerliga vigslar (partnerskap) istället för att gifta sig som i en traditionell vigsel (äktenskap). Detta är ingår i den uraniska agendan för att på sikt helt eliminera traditionella kristna aktenskap mellan män och kvinnor. En tyst men rå attack mot familjen.

I framtiden kommer partnerskap att vara "inne". Medan att äktenskap kommer att ses ner på, som något "bakåtsträvande". Allt i linje med det som Aldous Huxley, H. G. Wells och det socialistiska Fabian Society förespråkade, för att bryta ner kärnfamiljen och göra dem till isolerade individer helt beroende av Staten.

3 kommentarer:

 1. Har för mig att det redan gått igenom i Skottland.
  Och idag/igår så gick det igenom i Supreme Court i USA, 5 röster mot 4.

  5 av Belials söner och döttrar stiftar alltså "lagar" i USA. Något stort kommer nog hända i USA snart, terrordåd, "olycka" eller "naturkatastrof".

  Katrina: Mother Nature or Wrath of God?
  http://av1611.org/katrina.html

  Mönstret är tydligt addera sedan:
  The Isaiah 9 10 Judgment 9/11 What really Happend? 2008 crisis Why? 2015 Whats next?
  https://www.youtube.com/watch?v=cPwqi_vd958

  addera sedan t.ex. orkanen som utplånade staden Joplin som var fylld med katoliker och presbyterianer (kalvinister) som precis dissat Israel dagen innan, det var någon av Presbyterian USA kyrkornas kontinuerliga attacker mot Israel och katolska kyrkan har ju alltid varit en fiende till Israel. Den passade in perfekt in i alla de dåd som följer samma mönster.

  Bögeriet är bara ännu ett steg i kriget mot Gud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa stora smäll kan bli ekonomiskt.

   Radera
  2. Ja varför inte, finns det något de älskar mer än mammon?
   Att slå på något de verkligen älskar.

   Sen har vi ju haft bögeriets intåg i Frankrike där 800000 protesterade iaf. men trots det så var det viktigt att gå emot folkets vilja och införa det hela, men det är så dessa onda fjantar opererar, ingen respekt och ingen hänsyn, på samma sätt som de kommer behandlas själva sedan.

   Har för mig att Australien precis infört sodomin också eller om de precis som Skottland är på väg att göra sig reda för att bli nerslaget som Sodom och Gomorrah (plus Admah och Zeboim (två andra sodomitstäder som Gud förintade)).

   Men visst varför inte ekonomiskt, precis som i Isaiah 9:10 Judgment så har du ju en del ekonomiska straff.

   Bögeriet är ju en uppenbar del i avkastandet av the bands and cords i Psalm 2 då sodomin är förbjuden.

   Ps 2:1 ¶ Why do the heathen rage, and the people imagine a vain thing?
   Ps 2:2 The kings of the earth set themselves, and the rulers take counsel together, against the LORD, and against his anointed, saying,
   Ps 2:3 Let us break their bands asunder, and cast away their cords from us.

   Radera