söndag 30 juni 2013

Kommunistiska EU vill bekämpa rikedom.I veckan kom EU:s finansministrar överens om att nästa gång en stor bankkris sker i Europa, så kommer man att omedelbart konfiskera medelklassen från sina tillgångar. Tysklands, Frankrikes, Danmarks och Hollands finansministrar var alla nöjda med beslutet. Nu vet tydligen alla vad det är som gäller, nästa gång det blir som i Cypern. De tidigare "bail-outs" som EU sysslade med har blivit så offantligt impopulära bland EU-medborgare, att de nu väljer att satsa på de nya "bail-ins".

Dock ville EU-eliten inte rikta sig mot massorna, utan specifikt mot medelklassen, i en klassisk omfördelning av skuldbördan som i det här fallet riktar sig mot en specifik ekonomisk grupp, nämligen medelklassen. Alltså, de som eliten vill eliminera är just medelklassen, och i synnerhet övre-medelklassen. Med andra ord har EU nu kommit fram med att de kommer att föra en klasskamp mot medelklassen via bankerna.

De som kommer att drabbas är samtliga konton som har över €100 000. Då snackar vi om framför allt företagare, sparare och investerare. Hur denna nya reglering skulle drabba ekonomin i övrigt verkar finansministrarna inte ha reflekterat något mer om. De är väl mer intresserade av att följa sin marxistiska doktrin om att klämma åt dessa kapitalister.

1 kommentar:

  1. Ja det är den klassen de behöver krossa för att införa sitt stöveltrampande i ansiktet samhälle.

    SvaraRadera