onsdag 19 juni 2013

Till och med Brzezinski slänger Obama under bussen!

Wow! Den jesuittränade trilateralaren som på egen hand skapade al-Qaida vänder nu Obama ryggen när det gäller Syrien. Och han skrädder inte orden. Han kallar Obama administrationens anklagelser mot Assad för "propaganda!". Han menar att Obama missköt sig något grovt när det gäller Syrienfrågan. Brzezisnki som tidigare gjort sig känd som ryssfientlig, förespråkar nu ett närmande till Ryssland.

Kommer den Trilaterala Kommissionen att överge sina tidigare planer kring omringning av Ryssland? Har Putin nu blivit globalisternas bästa vän? Är Obama på väg ut?

Relaterad artikel:

... men varför just nu?

2 kommentarer:

  1. Tydligen. Karaktärsmordet är lika raffinerat som valkampanjen 2008.

    Hur ska Obama spendera sin pension tro? Är han helt med på noterna eller satte han sig på tvären tillräckligt för att kastas ut på riktigt?

    Som vanligt i vilket fall som helst är alla sossealisterna synkroniserade och har alltid samma åsikt samtidigt och byter dessa samtidigt och omedelbart som om med enkel knapptryckning.

    SvaraRadera
  2. Intressant att Valerie Palme affären kom ungefär vid samma tidpunkt under Bush d y:s andra mandatperiod. Det blev början till slutet för Bush Nu när Obama är inne på sin andra mandatperiod, är det plötsligt okej att slänga honom under bussen. Dom är klara med honom nu. Han lär fortsätta få sk*t fram till 2016 då han lämnar presidentposten.

    SvaraRadera