måndag 24 juni 2013

Ny studie kring GMO visar alarmerande resultat - GMO förstörde grisars inre organ.William Engdahl har nyligen skrivit om en alarmerande rapport som kommer från Australien undertäcknad Dr. Judy Carman. Mina läsare kanske minns Gilles-Eric Seralinis franska undersökning om GMO:s effekt på råttor i höstas. Intressant med den undersökningen, var att det var den första undersökningen som tittade på GMO:s effekter under en längre period.

Undersökningen som nyligen leddes av Judy Carman i Australien var första studien kring hur GMO påverkar  grisarna under en längre period. Ytterliggare en intressant dimention i det senaste experimentet ifrån Australien är att grisens mage och matsmältning är mycket likt människans, och kan därmed på ett tydligare sätt förutse hur GMO kan påverka människan, jämfört med Seralinis experimentet med råttor.

Resultatet från Carmans team blev alarmerande. GMO drabbade både hanarna och honorna, men hanarna lite hårdare. Grisar som åt GMO hade mycket svårare att skaffa barn och honorna fick missfall betydligt mer än honorna som inte matades med GMO. Även hanarna som inte matades med GMO var betydligt friskare.

När grisarna slaktades fick man en chans att obducera deras inre organ. Här visade det sig att organen vägde i snitt 25% mer hos de som åt GMO än de som inte åt GMO. Även inflamationen var större hos de som åt GMO. Inflamationen av magen låg på 32% att jämföra med de icke-GMO ätande som hade en inflamation på endast 12%.

Owen Paterson, som är Englands miljöminister, gick nyligen ut med sitt stöd för GMO, och menade att GMO skulle bli framtiden för oss alla. Han insisterade på att EU borde göra sig av med alla regleringar som hindrar GMO och att övergången från konventionella matvaror till GMO-matvaror bör ske mycket snabbare.

Som ni ser i bilden nedan, så var även färgen annorlunda i magen, beroende om grisen hade ätit GMO eller ej.Hur som helst, så bekräftar Carman teamet det som Seralini teamet kom fram till, att GMO är nog det sista du vill ha på din tallrik. När Seralini publicerade sina resultat kom Monsanto, men kanske fram för allt DuPont med motattacker, och till och med hotade de som publicerat undersökningen. Nu är Carman resultaten ute, och det återstår att se vad de stora GMO-företagen gör den här gången. Men sakta men säkert börjar kanske mainstreem folk inse att vi kan inte bara släppa in och tillåta detta.

Läs mer detaljerat om den senaste undersökningen här.


4 kommentarer:

 1. Läs om GMO
  Artikel om Bill Engdahls bok "Fröer av förstörelse, den dolda agendan om genmanipulation".

  http://www.smabrukare-ostergotland.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt att se att östgötska bönder får lite information om GMO.

   Radera
  2. http://www.psrast.org/pusztai.htm

   Radera
 2. Det här en annan av evolutionslärans frukter, eftersom man inte är Kreationister så tror man att man förbättra något som man tror magiskt evolverat från ingenting, men svaret ser vi från Gud Fader direkt, sabotera min skapelse och bli själva förintade.

  Otroligt dessa GMO åsnor med sin kärlek till mammon.

  Någon som kan säga SOYLENT GREEN?

  SvaraRadera